Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛به نقل از فرهنگ کده؛ در شهرستان بندرخمیر که عناوین پر طمطراق فرهنگ، ادبیات و تاریخش در هر سخنرانی و مراسمی ورد زبان مسئولان است نوجوانانی زندگی می‌کنند که به واسطه نداشتن دبیرستان رشته های مورد خودشان و فقر خانواده مجبور به ترک تحصیل هستند که صحبت از روستاهای بندرخمیر که نبود دبیرستان دوره دوم متوسطه در رشته نظری تنها یکی از مشکلات مردم آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد باهنر، شورای روستای تهلوانگوران شهرستان بندرخمیر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، اظهار کرد: روستاهای نیمه کار ، تهلوانگوران و نه روستای حوزه کشار شهرستان بندر خمیر که جمعیتی بالای ده هزار نفر دارند فاقد دبیرستان دوره دوم متوسطه در رشته نظری است.

روستاهای ده هزار نفری فاقد دبیرستان دوره دوم متوسطه در رشته نظری

شورای روستای تهلوانگوران افزود: نبود دبیرستان دوره دوم متوسطه در رشته نظری باعث شده خیلی از دانش آموزان مستعد در رشته های نظری به خاطر در دسترس نبودن دبیرستان نظری به کاردانش یا فنی وحرفه ای که در آن منطقه است روی بیاورند.

باهنر در ادامه با بیان اینکه نگاه به گذشته اثبات می کند که نتوانستیم رضایت مندی از این نوع تحصیل در رشته فنی وحرفه ای داشته باشیم، تصریح کرد: در سال های دور که دبیرستان نظری در چهار رشته ادبیات، علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی فیزیک وجود داشت خیلی از دانش آموزان آن توانستند با ورود به دانشگاه ها و رشته های مرتبط هم خود به دنبال علم مورد علاقه خود بروند و هم در جامعه مفید باشند.

وی گفت: بسیاری از دانش آموزان به صلاحشان است کسب کار حرفه ای یاد بگیرند و اگر علاقه مند به آن حرفه باشند هنرستان ها و مدارس کاردانش می تواند پله پرتاب خوبی برایشان باشد تا سهم سازندگی و عمرانی در کشور را به جا آورند.

سایه بی‌مهری بر روستاهای بندرخمیر

شورای روستای تهلوانگوران اظهار کرد: اکثر دانش آموزان می خواهند در رشته های نظری و ورود در دانشگاه ها در زیر شاخه های توانایی شکوفا شدن خود را به رخ بکشند و این مستلزم آن است که زیرساخت ها مهیا باشد و اختیار تعیین رشته برعهده خود دانش آموز باشد نه اینکه یک منطقه ای با این همه وسعت، پهناوری وانبوهی جمعیت دانش آموزی مستعد از برخی حقوق که به حق باید در منطقه باشد محروم شوند.

باهنر خاطر نشان کرد: امیدواریم مسئولان در سال تحصیلی جدید این موقعیت را فراهم کنند تا دانش آموزان علاقه مند به هر رشته با آسودگی خیال به انتخاب آن بپردازند و چرا که این منطقه از نظر فرهنگی وداشتن فرهنگیان پرتلاش غنی است برای سازماندهی نیز مشکلی ندارند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۸۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها