Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از بهره‌مندی سه هزار و ۲۰۰ زوج از خدمات مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج در بحث پیشگیری از معلولیت ها در ۹ ماهه سالجاری خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۱۴ زوج پرخطر شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی عرب نژاد شامگاه (19 دی) در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با اشاره به اقدامات حوزه اشتغال اظهار کرد: اقدامات بهزیستی برای جامعه هدف و عام جوانان و نوجوانان استان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه هدف اقدامات بهزیستی تواتمندسازی و پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی است، گفت: از ابتدای امسال کمک هزینه تحصیلی، کمک هزینه خرید لوازم، کمک هزینه اشتغال، کمک هزینه ودیعه مسکن، کمک هزینه ازدواج پرداخت شده است.

 

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی مهر خبر داد و افزود: همچنین تاکنون 45 مورد کمک هزینه شهریه دانشگاه به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده است.

 

عرب نژاد با بیان اینکه در بحث آسیب های اجتماعی تاکنون 53 مورد پرداخت کمک هزینه اشتغال انجام شده، ادامه داد: در این مدت 20 مورد کمک هزینه تهیه جهیزیه و 11 مورد کمک هزینه درمان پرداخت کردیم.

 

وی از برگزاری 15 دوره آموزشی مهارتهای زندگی پیش از ازدواج برگزار شده، افزود: از ابتدای امسال تاکنون به 176 نفر از زنان در مراکز مداخله در بحران خدمات مددکاری و روانشناسی و مشاوره حقوقی ارائه شده است.

 

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه در بحث پیشگیری از معلولیت ها در 9 ماهه امسال سه هزار و 200 زوج مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج شدند، عنوان کرد: از این تعداد 514 زوج پرخطر شناسایی شدند که 172 زوج به مراکز مشاوره ژنتیک ارجاع داده شدند.

 

عرب نژاد با اشاره به اجرای طرح «آماز» برنامه کنترل و کاهش طلاق در استان، گفت: در این طرح 231 نفر مشاوره پیش از ازدواج را دریافت کردند.

 

وی ادامه داد: طرح مشارکت اجتماعی طی تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش برای گروه‌های هدف این طرح در 30 مدرسه و 60 کلاس درس پایه هفتم در بیرجند، فردوس و قاین در حال اجرا است.

 

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بحث کارایی دوره‌های آموزشی را در قالب طرح پژوهشی در دستور کار قرار دادیم، بیان کرد: در 9 ماهه امسال 2 هزار و 225 نفر در سطح استان از آموزش پیش از ازدواج برخوردار شدند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۸۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند