Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@16:57:17 GMT

جشنواره فیلم فجر باید ملی و غیردولتی باشد

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۱۹۳۴۰

جشنواره فیلم فجر باید ملی و غیردولتی باشد

سید غلامرضا موسوی تهیه‌کننده سینما، در پاسخ به این سوال که آیا جشنواره فیلم فجر، توانسته به موفقیت فیلم‌های سینمایی در داخل و خارج کمک کند، گفت: جواب این سوال هم بله است و هم خیر؛‌ در برخی دوره‌ها فیلم‌های جشنواره به جز داخل در خارج کشور نیز موفق بودند و در بعضی دوره‌ها نتوانستند موفقیتی به دست آورند که این به شرایط کمیته انتخاب، داوری، نحوه سیاست‌گذاری جشنواره و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بر می‌گردد.

وی افزود: با توجه به اینکه جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی، هنری و سینمایی کشور توسط دولت برگزار می‌شود، به طور طبیعی ویژگی‌های یک جشنواره دولتی را دارد. سال‌هاست بحث‌های مختلفی برای برگزاری آن به صورت ملی و غیر دولتی مطرح می‌شود.

تهیه‌کننده «موریانه» اظهار داشت: دولتی بودن جشنواره فیلم فجر باعث شده که نتوان طبق سیاست‌گذاری ثابتی پیش رفت. به عنوان اولین نکته مهم و اساسی در اجرای آن، باید شورای برگزاری دائمی تشکیل شود که با آمد و رفت دولت‌ها و آدم‌ها، هیچ تغییری در سیاست‌های برگزاری این رویداد فرهنگی به وجود نیاید. در غیر این صورت با هر تغییر، سلیقه‌های جدید می‌آیند و به دنبال تجربه‌کردن می روند و این یعنی تکرار اشتباه‌ها.

این تهیه‌کننده گفت: جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی هنری سینمایی ماست و شاید بهتر این است که نمود دولتی نداشته باشد.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «من مادر هستم» اذعان داشت: از دیگر نکات مهم این است که با توجه به همزمانی برگزاری جشن های انقلاب و جشنواره فیلم فجر در دهه فجر، بجاست به سمت برگزاری نمایشگاه سینمایی برویم؛ یعنی نمونه‌ای مانند نمایشگاه کتاب. با این اوصاف فیلم‌هایی که مجوز دارند، در همه غرفه های نمایشگاه برای عموم مردم نمایش داده شوند.

وی افزود: با برگزاری نمایشگاه سینمایی فجر مانند نمایشگاه کتاب، می‌توان فیلم‌ها را بنا بر موافقت تهیه‌کننده، در نمایشگاه‌های کل کشور نمایش داد که در این صورت از مشکلات انتخاب و داوری نیز رها خواهیم شد و آثار می‌توانند ارائه‌ای کامل داشته باشند؛ حتی به انتخاب‌های مردمی که از درون نمایشگاه اتفاق می‌افتد، هم می‌رسیم.

موسوی در پایان خاطرنشان کرد: البته برای رسیدن به نتیجه‌ای مثبت درباره تشکیل شورای برگزاری دائمی جشنواره و تبدیل آن به نمایشگاه سینمایی، بحث و بررسی بیشتری لازم است. 

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام