Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر نخستین معدن سرب و روی با تناژ بالای این شهرستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به بازدید خود از معدن سرب و روی تمبورلی شازند، اظهار کرد: خوشبختانه با استخراج یک معدن قابل توجه سرب و روی، ظرفیت این شهرستان در حوزه فعالیتی معادن افزایش و توسعه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عیار پائین این معدن اظهار کرد: با وجود عیار پائین معدن سرب و روی استخراج شده اما این معدن از لحاظ تناژ از ظرفیت بالایی برخوردار است که با اخذ مجوز توسط یک سرمایه گذار مراحل اولیه انجام و بزودی قابل بهره برداری است.

وی ادامه داد: علاوه بر امکان استخراج این ماده باارزش معدنی که در اقتصاد کلان کشور موثر بوده و برای منطقه ارزآوری خواهد داشت در فاز نخست برای حدود هزار نفر و در مراحل تکمیلی تا ظرفیت سه هزار نفر اشتغال ایجاد می کند.

نماینده مردم شازند در خانه ملت اضافه کرد: در جریان بازدیدی که از این معدن بعمل آمد اقدامات انجام شده توسط سرمایه‌گذار بررسی و خوشبختانه راههای دسترسی و سالن های مورد نیاز آن آماده شد و با فراهم کردن سایر زیرساخت‌ها در دهه مبارک فجر فاز نخست آن آماده بهره برداری است.

وی با اشاره به اقداماتی که به منظور شناسایی این معدن باارزش در شهرستان صورت گرفته است، گفت: اخیرا استخراج این معدن در دستور کار قرار گرفته و در مراسم بهره‌برداری از آن به طور رسمی عملیات استخراج صورت خواهد گرفت.

ابراهیمی با اشاره به فعالیت معادن دیگری در این شهرستان نظیر معدن شاهین گفت: تمامی معادن فعال سرب و روی در این شهرستان از جمله معدن شاهین در تناژ کمتر استخراج دارند و با اقدامات مطالعاتی مشخص شده است که تنها این معدن از تناژ بالایی برخوردار است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص موانع احتمالی پیش رو در فعالیت این معدن گفت: یکی از مشکلاتی که وجود داشت واگذاری اراضی مورد نیاز برای فازهای تکمیلی و توسعه‌ای این معدن بود که در جریان این بازدید مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم اتخاذ شد.

وی عنوان کرد: از آنجاکه در فعالیت های توسعه معادن صرفا استخراج و فروش مواد معدنی کفایت نمی کند که مصداق خام فروشی است و در زنجیره تولید شکاف ایجاد می‌کند، از این رو بنا بر عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق سیاست‌های اقتصادی مقاومتی ضرورت تکمیل زنجیره تولید وجود دارد تا بتوانیم به جای خام فروشی اقدام به عرضه محصول نهایی کنیم.

ابراهیمی تصریح کرد: سرمایه‌گذار طرح در فازهای توسعه‌ای و تکمیلی فعالیت این معدن، احداث سالن‌های تبدیل به شمش و ... طراحی می‌شود و امیدواریم بتوانیم با حمایت مسئولان استانی و شهرستانی مابقی حلقه‌های تولید این زنجیره را به یکدیگر متصل کنیم که آثار و برکات بسیاری بر جای خواهد گذاشت.

وی تصریح کرد: افزایش ارزآوری در کشور و جلوگیری از خام فروشی و افزایش میزان اشتغال به میزان سه برابر اشتغال اولیه از جمله دستاوردهای تکمیل زنجیره تولید در این حوزه است.

وی به توانمندی بالای سرمایه‌گذار این طرح با بهره‌مندی از تخصص و تجربه لازم در استخراج معادن سرب و روی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سرمایه‌گذار این طرح نیازی به دریافت تسهیلات اعطایی ندارد لذا حجم قابل توجهی از پروسه فعالیت معدنی در این طرح پیش رفته و قطعا موجب توسعه سریع اقتصادی شهرستان در ایجاد اشتغال و درآمدزایی و نیز توسعه فعالیت‌های معدنی کشور خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است