Web Analytics Made Easy - Statcounter

 منصور قمشه معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال ۹۷ در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کمیته امداد ده پیشنهاد کارشناسی شده را برای تقویت اعتبارات تخصیص‌یافته به مددجویان تحت حمایت به کمیسیون‌های تخصصی مجلس تقدیم کرده است.

وی با اشاره به اینکه دولت در بودجه سال آینده هفت هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها را به کاهش فقر مطلق اختصاص ‌داده‌ است گفت: این نهاد پیشنهاد داده چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از این رقم به افزایش مستمریمددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد ادامه داد: دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز باهدف کاهش فقر مطلق در خانوارهای هدف و افراد پشت نوبت نهادهای حمایتی در اختیار کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار گیرد.

قمشه با اشاره به اینکه اعتبار اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد از محل منابع قرض‌الحسنه بانکی در بودجه امسال، دو هزار و صد میلیارد تومان تعیین شد، گفت: در لایحه بودجه سال ۹۷ این رقم ۷۰۰ میلیارد تومان کاهش‌یافته این در حالی است که طبق برنامه ششمِ کمیته امداد، باید سالانه ۱۴۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد ایجاد شود.

وی بابیان اینکه کمیته امداد از نمایندگان درخواست کرده است تا اعتبار اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی از دو هزار میلیارد تومان به سه هزار میلیارد تومان افزایش دهند، گفت: این‌گونه اعتبار موردنیاز برای خودکفایی مددجویان کمیته امداد به دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

قمشه بابیان اینکه در بند «ب» تبصره «۱۰» لایحه بودجه ۹۷، ۴۵۰ میلیارد تومان برای تهیه و اجرای طرح جامع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی با اولویت اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، کودکان کار و مفاسد اخلاقی اختصاص‌یافته است، ادامه داد: کمیته امداد پیشنهاد داده تا ۲۱۰ میلیارد تومان از این رقم به پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری تحت حمایت کمیته امداد اختصاص یابد.

وی یکی دیگر از پیشنهادات کمیته امداد را اختصاص ۵۲۵ میلیارد تومان برای تأمین ۲۰ هزار واحد مسکونی اقشار کم‌درآمد و نیازمند از طریق واگذاری واحدهای مسکن مهر اعلام کرد و افزود: اختصاص ۲۰ درصد از اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومانی ساماندهی بافت‌های فرسوده و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از زلزله به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد یکی دیگر از درخواست‌های این نهاد برای اصلاح لایحه بودجه است.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد پیشنهاد داد: یک‌بند به تبصره ۱۰ لایحه بودجه ۹۷ مبنی بر مکلف شدن وزارت راه و شهرسازی به واگذاری ۵۰ هزار واحد مسکن مهر فاقد متقاضی - تکمیل‌شده، نیمه‌تمام یا زمین با مجوز مربوطه- به مددجویان فاقد مسکن تحت حمایت کمیته امداد الحاق شود.

قمشه افزود: یکی دیگر از پیشنهادهای کمیته امداد برای بهبود وضعیت نیازمندان در لایحه بودجه ۹۷ الحاق یک‌بند جدید به تبصره «۶» برای معافیت مددجویان تحت حمایت از پرداخت انشعابات آب، برق، گاز و دفع فاضلاب برای یک‌بار است.

وی با اشاره به اینکه طبق ماده «۴» قانون زکات، دولت باید حداقل معادل ریالی زکات جمع‌آوری‌شده در هرسال را به‌علاوه ده درصد در بودجه سال آینده پیش‌بینی و در اختیار کمیته امداد قرار دهد، گفت: متأسفانه تاکنون این امر محقق نشده است بنابراین امیدواریم که با همکاری نمایندگان مجلس مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۷ به اعتبار کمیته امداد افزوده شود.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با اشاره به اینکه تبصره «۲» لایحه بودجه درباره پرداخت بدهی دولت به بخش‌های خصوصی، تعاونی‌ها و نهادهای عمومی غیردولتی است، درخواست کرد: باید یک‌بند به این تبصره برای پرداخت بدهی دستگاه‌های دولتی به مجتمع اقتصادی کمیته امداد به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان الحاق شود.

وی گفت: درنهایت از نمایندگان مجلس تقاضا کردیم یک‌بند مبنی بر اینکه اعتبارات کمیته امداد و بهزیستی صد درصد تخصیص‌یافته تلقی و از شمول کسورات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور معاف شود به تبصره «۱۷» لایحه بودجه ۹۷ افزوده شود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد

متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داود منظور در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه 1403، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از 131 هزار میلیارد تومان (همت) در سال 1399 به 630 همت در سال 1403 افزایش یافته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: در این مدت، متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از 617 هزار تومان به 1690 هزار تومان افزایش یافته است.
تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از 3.2 میلیون خانوار به 3.9 میلیون خانوار افزایش یافته است.

1728 میلیارد تومان برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ 840 میلیارد تومان در بودجه سال 1402 و مبلغ 1728 میلیارد تومان در بودجه 1403 پیش‌بینی شده است.
منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم 10 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.
نگهداشت کادر درمان و ارتقاء نظام سلامت یکی از مقوم های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود