Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا روستا در سال ۱۳۹۵ و در چهارمین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه­ای به عنوان رییس انجمن علمی کشت­های بدون خاک ایران انتخاب شد و به کمک اعضای انجمن سمینارها و کارگاههای مختلفی را در جهت آموزش علم نوین هیدروپونیک به شرکت کنندگان و بخصوص تولیدکنندگان محصولات گلخانه­ای، برگزار نمود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجوآزادپروفسور حمیدرضا روستا در ۱۶ فروردین ماه سال ۱۳۵۳ هجری شمسی در شهرستان اراک متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه­ ی خود را در همان شهر گذراند و مدرک دیپلم خود را از مدرسه انقلاب اسلامی شهرستان کرمانشاه اخذ کرد و در سال ۱۳۷۲ در مقطع کارشناسی رشته مهندسی تولیدات گیاهی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال ۱۳۷۶ فارغ التحصیل شد.

سپس از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹ در مقطع کارشناسی ارشد علوم باغبانی در دانشگاه تربیت مدرس تهران به تحصیل و پژوهش پرداخت. وی در سال ۱۳۸۲ در آزمون اعزام به خارج بورسیه­ی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پذیرفته شد و پس از اخذ پذیرش از دانشگاه کپنهاگ دانمارک دوره دکتری خود را  در رشته تغذیه گیاه در آن دانشگاه سپری کرد.

وی در سال۱۳۸۵ به ایران بازگشت و از فروردین ماه سال ۱۳۸۶ همکاری خود را با دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان آغاز نمود و تاکنون با راهنمایی و مشاوره بیش از۵۰ پایان­نامه دانشجویی، اجرای دو طرح پژوهشی، تالیف دو کتاب تخصصی و تالیف بیش از ۲۰۰ مقاله در خدمت دانشجویان و پژوهشگران محترم بوده است.

پروفسور حمیدرضا روستا سخنرانی­های زیادی را در مجامع ملی و بین­المللی داشته که از جمله آنها به سخنرانی وی در کنگره بین­المللی تغذیه در دانمارک و کنگره بین­المللی باغبانی در ایران در سال جاری می­توان اشاره کرد.

وی تاکنون دو بار به عنوان پژوهشگر برتر استان، چهار بار پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی، دو بار پژوهشگر برتر گروه علوم باغبانی و یک بار استاد برتر گروه علوم باغبانی برگزیده شده است. وی با طراحی و نصب سیستم ایروپونیک و تولید مینی­تیوبر سیب­زمینی در این سیستم و همینطور با طراحی سیستم آکواپونیک و کشت و پرورش توام محصولات باغبانی و ماهی در این سیستم آغازگر پژوهش­های نوین در این حوزه در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان بوده است.

حمیدرضا روستا در سال ۱۳۹۵ و در چهارمین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه­ای به عنوان رییس انجمن علمی کشت­های بدون خاک ایران انتخاب شد و به کمک اعضای انجمن سمینارها و کارگاههای مختلفی را در جهت آموزش علم نوین هیدروپونیک به شرکت کنندگان و بخصوص تولیدکنندگان محصولات گلخانه­ای، برگزار نمود.

پژوهشگر برتر استان به مدت ۴ سال مدیر گروه علوم باغبانی و دو سال مدیر کل تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوده است. در حال حاضر ایشان دارای کرسی استادی در دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان بوده و جزو اعضای هیات ممیزه دانشگاه نیز می­باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آیین گرامیداشت روز ماما گفت: در حوزه سلامت نیرو‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارند، اما در فرآیند مامایی، سلامت نوزاد و مادر باردار حائز اهمیت است و بر همین اساس فضیلت در شغل مامایی دو چندان است، ماما علاوه بر اینکه وظیفه کمک به دنیا آوردن نوزاد را بر عهده دارد در آگاهی بخشی و آرامش مادر نیز نقش موثری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ماما‌ها در رسیدن به دستاورد‌هایی مانند کاهش مرگ مادران و نوزادان، ترویج تغذیه با شیر مادر نقش قابل قبولی بر عهده داشته اند.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته علیرغم افزایش در تعداد مادران باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه، کاهش قابل توجه به میزان ۲۵ درصد در مرگ و میر آنان در شهر‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ثبت رسید و این ثمره مجاهدت و تلاش‌های شبانه روزی جامعه مامائی و متخصصین محترم زنان و زایمان است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه این پیشرفت ها، اما هنوز هم دارای نقطه ضعف‌هایی هستیم و برخی مداخلات بسیار جزیی و اثر بخش ممکن است منجر به نتایج بسیاری مطلوب تری شود.

وی عنوان کرد: توسعه و ترویج زایمان بدون درد یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای استان سیستان و بلوچستان است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و ترغیب هرچه بیشتر مادران باردار به این امر و بالا بردن میزان سلامت مادر و کودک در گرو توسعه و راه اندازی واحد‌های زایمان بدون درد در زایشگاه‌ها است.

زهرا ابراهیمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از فعالیت‌های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه جوانی جمعیت که در واقع می‌توان گفت عملکرد مطلوبی داشته اند تقدیر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای نرخ باروری زیادی در سطح کشور است و باید حواسمان باشد و بر نامه ریزی دقیقی صورت گیرد تا در شیب نزولی قرار نگیریم.

خانم ابراهیمی افزود: ماما‌ها نه فقط در حوزه سلامت بلکه در حوزه امیدآفرینی هم در جامعه نقش آفرینی می‌کنند و می‌توانند با شیوه بیان خودشان مادران را به فرزند آوری ترغیب کنند.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تمام تلاش‌های هیئت رئیسه رئیسه دانشگاه در راستای رفع کمبود‌ها و چالش‌های جامعه مامایی است.

وی ادامه داد: در سال گذشته اقدامات خوبی جهت جذب ماما در زاهدان انجام شد و در حال حاضر هم مجوز جذب تعدادی ماما جهت شهرستان سراوان صادر شده است که بزودی وارد سیستم خواهند شد.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که اداره مامایی و دفتر پرستاری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارند تعرفه‌های خدمات مامایی است که پیگیری‌های مرتبط از تهران در حال انجام است و امیدواریم به زودی به سرانجام برسد.


خانم لیلا عرب نژاد رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کادر مامایی یکی از کنشگران فعال حوزه جوانی جمعیت و خانواده محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مادر واژه مقدسی معادل صبر، ایثار و شکیبایی است و ماما‌های عزیز همواره همراه لحظات شیرین و ماندگار تولد نوزاد و حامی مادران عزیز هستند.

وی افزود: سیستان بلوچستان بالاترین میزان زاد و ولد را در سطح کشور دارد و ماما‌های این استان جزو پرکارترین ماما‌های کشور محسوب می‌شوند.

قابل ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های پردیس علوم پزشکی به همراه برنامه‌های شاد برگزار و از تعدادی از ماما‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تازه ترین کتاب حمیدرضا برقعی به نمایشگاه کتاب آمد
  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران