Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز گفت: تا به امروز ۲۴۰ هکتار از فاز دوم عملیات اجرایی شهرک صنعتی اشتهارد ۲ انجام شده و شهرک صنعتی کوثر حدود  ۱۵۶ هکتار است که در حال حاضر جدول گذاری و موضوع آب آن در حال اجرا است. ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷ استانها البرز نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، جهانگیر شاهمرادی صبح امروز در دومین گردهمایی معاونین فنی شرکت‌های استانی شهرک‌های صنعتی کل کشور که در پژوهشگاه مواد و انرژی مشکین دشت کرج برگزار شد، اظهار داشت: استان البرز از نظر مساحت کوچکترین استان در کشور است  و همه اقوام و فرهنگ‌های کشور در این استان در کنار هم زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان البرز یک استان خاص در حوزه صنعت بوده و بزرگان صنعتی کشور در این استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: 100 برند برتر کشور در شهرک‌های صنعتی استان البرز فعالیت می‌کنند که از جمله آنها یک شرکت دارویی است که به کشور آمریکا دارو صادر می‌کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز با بیان اینکه  مراکز علمی و تحقیقاتی زیادی در استان البرز وجود دارد، بیان کرد:  ما از نظر شهرک‌های صنعتی کمترین را در استان داریم ولی از نظر اشتغال موفق عمل کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه شهرکهای صنعتی استان البرز 30 هزار اشتغال را در خود به وجود آورده‌اند، عنوان کرد: شرکت ماموت اولین واحد صنعتی بخش خصوصی است که در حال حاضر کارهای اداری و مجوزات آن در حال انجام است.

شاهمرادی با اشاره به اینکه در سال گذشته نمایشگاه‌های صنایع کوچک را برگزار کردیم که حدود 120 واحد صنعتی در آن شرکت  کردند، بیان کرد: در این نمایشگاه 15 رایزن خارجی را با توجه به هزینه‌های زیاد آن دعوت و در بحث آموزش از آنها استفاده کردیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز با تاکید بر اینکه در سال گذشته تمام واحدهای صنعتی را 2 بار بازدید کرده‌ایم، عنوان کرد: تا به امروز 240 هکتار از فاز دوم عملیات اجرایی شهرک صنعتی اشتهارد 2 انجام شده است و شهرک صنعتی کوثر حدود  156 هکتار است که در حال حاضر جدول گذاری و موضوع آب آن در حال اجرا است.

وی ادامه داد: چند نقطه در استان را به عنوان شهرک‌های صنعتی توسعه یافته در نظر گرفته‌ایم که نخستین شهرک تخصصی صنفی خواهد بود که صنوف مزاحم را به این شهرک منتقل می‌کنیم.

شاهمرادی با بیان اینکه استان البرز از ظرفیت‌های خوبی در حوزه کسب و کار برخوردار است، گفت: پیش‌بینی شده است با ایجاد این شهرک 6 هزار اشتغال ایجاد شود.

انتهای پیام/

R41451/P1336/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد