Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ از اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای آبرسانی شرب روستایی و عشایری و ۱۲۸۰ میلیارد تومان برای توسعه شبکه‌های برق روستایی در بودجه ۹۷ خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر یوسف‌نژاد در نشست خبری ظهر امروز (چهارشنبه) خود در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه، گفت: در این جلسه تکالیفی که بانک‌های عامل از محل منابع خودشان دارند تعیین تکلیف شد و بر این اساس به بانک‌های عامل اجازه داده شد از محل منابع در اختیار خود از جمله منابعی که با تصویب هیات عامل صندوق توسعه ملی در آن بانک سرمایه‌گذاری می‌شود، نسبت به اعطای تسهیلات ارزی به موارد زیر اقدام کند:

- به سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی و تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی برای طرح‌های توسعه‌ای بالادستی نفت و گاز با اولویت میادین مشترک در جهت افزایش ضریب بازیافت مخازن و احیای چاه‌های قدیمی

- طرح‌های توسعه‌ای و زیربنایی سازمان‌های توسعه‌ای بخش صنعت و معدن با مشارکت حداقل ۵۱ درصد بخش خصوصی و تعاونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(ایدرو و ایمیدرو)

به گفته وی، بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، بانک‌های عامل می‌توانند از محل منابع در اختیار و منابعی که صندوق توسعه در اختیارشان سپرده‌گذاری می‌کند برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تعاونی و شهرداری‌ها جهت طرح‌های توسعه‌ای حمل و نقل درون شهری و برون شهری تسهیلات ارزی اعطا کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ادامه داد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، بانک‌های عامل مجازند در سقف ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع در اختیار و منابع سپرده‌گذاری شده توسط صندوق توسعه ملی برای خرید تجهیزات و به‌روزرسانی آزمایشگاه‌ه و کارگاه‌های دانشگاه‌ها و موسسات آموزش و پرورش پرداخت کند.

یوسف‌نژاد ادامه داد: همچنین کمیسیون تلفیق مصارف اوراق مشارکت را تعیین کرد که بر اساس آن شرکت‌های دولتی و وابسته وزارتخانه‌ها و مراکز دانشگاهی، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری با تصویب هیات امنا تا سقف هفت هزار میلیارد تومان می‌توانند اوراق مالی اسلامی ریالی برای طرح‌های دارای توجیه فنی اقتصادی و زیست محیطی منتشر کنند.

به گفته وی، همچنین دولت می‌تواند ۲۶ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای طرح‌های سرمایه‌ای نیمه تمام و طرح‌های ساماندهی دانشگاه‌ها و طرح‌های تملک دارایی استانی منتشر کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه خاطرنشان کرد: شهرداری‌های کشور و سازمان‌های وابسته به آنها هم می‌توانند تا ۸۰۰۰ میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی منتشر کنند که حداقل ۵۰ درصد این اوراق برای طرح‌های قطار شهری و حمل و نقل شهری است.

یوسف‌نژاد ادامه داد: همچنین دولت می‌تواند اسناد خزانه اسلامی را با سررسید سه ساله برای طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، خرید تضمینی محصولات کشاورزی، بدهی‌های سازمان بیمه پایه سلامت و مطالبات تولیدکنندگان برق تا میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان منتشر کند.

وی اضافه کرد: دولت همچنین می‌تواند در سقف ۵۰۰۰ میلیارد تومان بدهی قطعی خود را با اشخاص حقیقی، حقوقی، تعاونی و خصوصی تسویه کند و علاوه بر این مجاز است در سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی را با سررسید کمتر از یک سال برای پروژه‌های عمرانی انتشار دهد.

به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، وزارت نفت و وزارت صنعت نیز می‌توانند در سقف ۵۰۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای سرمایه‌گذاری طرح‌های نفت و گاز با اولویت میادین مشترک منتشر کنند. همچنین وزارت نفت می‌تواند از طریق شرکت‌های دولتی تابعه خود تا سقف سه میلیارد دلار برای بازپرداخت بدهی سررسید شده پیمانکاران قراردادهای بیع متقابل طرح‌های بالادستی نفت و گاز، اوراق منتشر کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، ۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های آبرسانی شرب روستایی و عشایری و ۱۲۸۰ میلیارد تومان برای توسعه شبکه‌های برق روستایی و تولید برق تجدیدپذیر اختصاص می‌یابد.

یوسف‌نژاد درباره تصویب پیشنهاد دولت در خصوص عوارض ۲۲۰ هزار تومانی خروج از کشور، گفت که صحن علنی مجلس این اختیار را دارد که مصوبه کمیسیون تلفیق را تغییر دهد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در پایان گفت که تقریبا سالانه ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار سفر خارجی اعم از زیارتی و غیرزیارتی در کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای متروی قم
  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم