Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شرکت نفت و گاز پارس گفت: پست فوق توزیع برق جی آی اس در دست ساخت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس 2 (پارس کنگان) این منطقه هم اکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی مناطق آزاد، محمد مهدی توسلی پور گفت: پست فوق توزیع برق منطقه پارس2 در زمینی به مساحت هفت هکتار شامل 23 بی (Bay) با سطوح ولتاژی 400 و 132 کیلوولت در دست ساخت است که در نوع خود بزرگترین پست فوق توزیع برق جی آی اس در خاورمیانه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسلی پور درباره عملکرد این پست گفت: با بهره برداری از این پست برق دریافتی از خط انتقال400 کیلوولت پس از ورود به آن تبدیل به سطح ولتاژ 132کیلوولت می شود و توسط هشت دستگاه ترانسفورماتورکاهنده، از طریق یک خط انتقال چهار مداره 132کیلوولت به طول 14کیلومتر در پالایشگاه های این منطقه توزیع خواهد شد.

مجری طرح های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شرکت نفت و گاز پارس افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته عملیات انتقال برق به فازهای پارس2 از طریق خط انتقال 2 مداره با ولتاژ ٤٠٠کیلوولت ارتباط نیروگاه متمرکز پارس1 به پست برق جی آی اس پارس٢ و به طول 68 کیلومتر صورت می پذیرد.

وی گفت: هم اکنون این خط400 کیلوولت و خط انتقال 132کیلوولت در منطقه پارس2 بطور کامل تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

توسلی پور با بیان اینکه تا زمان راه اندازی پست جی آی اس منطقه پارس2، برق مورد نیاز فازهای پالایشگاهی این منطقه به طور موقت با تغذیه برق 132کیلوولت روی خط 400 کیلوولت از نیروگاه گازی پارس1 تامین می شود، ادامه داد: این خط 400کیلوولت دارای 2 مدار و هر مدار با قابلیت انتقال 1000مگاوات توان برق است که در صورت اختلال در هر مدار، پایداری تولید برق از طریق مدار دیگر حفظ خواهد شد.

با بهره برداری از نیروگاه سیکل ترکیبی در دست ساخت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ظرفیت تولید برق در نیروگاه گازی متمرکز و بخش سیکل ترکیبی به 1500 مگاوات می رسد و پست فوق توزیع یاد شده، با استفاده از ظرفیت این نیروگاه و از طریق خطوط انتقال ارتباطی مناطق پارس1 و 2، برق را در مجتمع های پالایشگاهی واقع در منطقه پارس 2 توزیع خواهد کرد.

میدان گازی پارس جنوبی، بزرگ ترین منبع گازی جهان است که روی خط مرزی مشترک ایران قرار دارد؛ مساحت این میدان 9700 کیلومتر مربع است که سهم متعلق به ایران 3700 کیلومتر مربع وسعت دارد.

ذخیره گاز این بخش از میدان 14 تریلیون مترمکعب گاز به همراه 18 میلیارد بشکه میعانات گازی است که هشت درصد کل گاز دنیا و نزدیک به نیمی از ذخایر گاز کشور را شامل می شود.

در میدان مشترک گازی پارس جنوبی در بخش ایرانی آن 19 میلیارد بشکه میعانات گازی وجود دارد که 9 میلیارد بشکه قابل برداشت است.

هم اکنون در 18 فاز در حال بهره برداری میدان گازی پارس جنوبی روزانه 810 هزار بشکه میعانات گازی تولید می شود که از این میزان 80 هزار بشکه مربوط به فازهای 2 و 3 است.

طرح توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی در قالب 24 فاز اجرایی شده که هم اکنون با بهره برداری از 18فاز آن روزانه 570 میلیون متر مکعب گاز تولید می شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ

طبق گزار شبکه الجزیره، «مصطفی مدبولی» نخست وزیر مصر گفت: حمله به منطقه رفح در جنوب نوار غزه، موضوع فلسطین را نابود می‌کند و به آوارگی کامل ساکنان فلسطین منجر می‌شود.

مدبولی اضافه کرد: جهان چگونه می‌تواند به تشکیل کشور مستقل فلسطین بدون وجود ملت فلسطین راضی شود.

وی گفت: زمان آن فرارسیده است که جامعه جهانی، حق ملت فلسطین را در داشتن کشور مستقل به رسمیت بشناسد.

نخست وزیر اردن نیز گفت: نسبت به انجام هر اقدامی از سوی اسرائیل که زمینه ساز کوچ اجباری یا داوطلبانه فلسطینی‌ها شود، هشدار می‌دهیم، زیرا این اقدام، فلسطین را نابود می‌کند.

«بشرخصاونه» اضافه کرد: انتقال داوطلبانه و یا اجباری فلسطینی ها، نقض توافق‌های صلح (سازش) میان اسرائیل و کشور‌های عربی است و ما اجازه چنین کاری را نمی‌دهیم.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر نیز خواستار آتش بس فوری در نوار غزه، توقف حملات، آزادی اسیران و تامین کمک‌های انسانی برای ساکنان این منطقه شد.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» افزود: برجسته‌ترین چالش در مقابل برقراری صلح در خاورمیانه، ناکامی جامعه جهانی در حل و فصل موضوع فلسطین است.

وی اضافه کرد: باید همه درگیری‌ها و اختلاف‌ها از مسیر مسالمت آمیز حل و فصل و از ورود منطقه به جنگ جلوگیری شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی