Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد گفت: سرخ‌رود همه ساله میزبان قوهای مهاجر بوده که امسال نسبت به سال‌های گذشته مهاجرت قوها به این منطقه کمتر شده است. به گزارش بلاغ به نقل از آوای‌شمال، یاسر سالار در گفت‌و‌گویی با اشاره به اینکه تالاب سرخ‌رود به عنوان یکی از سه تالاب استراتژیک مازندران مطرح است، اظهار کرد: سرخ‌رود همه ساله میزبان خیل عظیمی از قوهای مهاجر بوده که در سال جاری بیش از یک‌هزار بال قو تاکنون به این منطقه مهاجرت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امسال نسبت به سال‌های گذشته مهاجرت قوها به این منطقه کمتر شده است اما زمان مهاجرت این پرندگان تا هفته سوم دی ماه بوده و پیش‌بینی می‌شود تا هفته‌های آینده تعداد قوها در این منطقه افزایش یابد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان محمودآباد خاطرنشان کرد: تالاب سرخ‌رود یک تالاب مصنوعی و انسان‌ساخت است و بحث امنیت و تغذیه مواردی است که باید برای مهاجرت قوها در این مکان فراهم شود.

این مسئول با بیان اینکه به غیر از گونه‌های فریادکش، گنگ و کوچک قوها، پرندگان دیگری نیز در تالاب مشاهده می‌شود، عنوان کرد: گونه‌های چنگر، غاز خاکستری، مرغابی، غازهای کوچک، فلامینگو و درنا که در فریدونکنار ساکن می‌شود، به این مناطق سفر می‌کنند.

سالار در پایان گفت: سازمان محیط زیست هر ساله بودجه‌ای برای تغذیه دستی قوها مصوب می‌کند که در سال گذشته 40 تن تغذیه دستی برای پرندگان در منطقه سرخ‌رود فراهم شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در یک گفت وگو به مناسبت روز خلیج فارس، اظهار کرد: روز ۱۰ اردیبهشت روز پایان اشغال ۱۱۷ ساله پرتغالی‌ها در خلیج فارس است. پرتغالی‌ها در سال ۱۵۰۸ میلادی به خاطر اهمیت خلیج فارس به این منطقه آمدند و تا ۱۶۲۲ در خلیج فارس بودند. عمیق‌ترین آب‌ها در ساحل خلیج‌فارس و بهترین آبراه‌ها در سمت ایران قرار دارد. ما ۱۳۷۵ کیلومتر ساحل داریم و این‌ها اهمیت ذاتی خلیج فارس است.

وی ادامه داد: خلیج فارس به لحاظ اقتصادی جایگاه مهمی دارد و ۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت جهان در این منطقه قرار دارد. به لحاظ امنیتی این منطقه بسیار مهم است و ما بارها پیام صلح و دوستی داده‌ایم. ما دنبال برقراری امنیت تنگه هرمز هستیم و امنیت تردد روزانه ۸۳ کشتی که از این تنگه عبور می‌کنند را برقرار کرده‌ایم. امروز راهبرد ما در خلیج فارس، صلح، امنیت، برادری و دوستی است. بیگانگان مخل امنیت منطقه هستند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه این منطقه راهبردی و اقتصادی بوده و برای ما و همسایگان مهم است، تصریح کرد: خارجی‌ها دنبال دو هدف شوم حضور نامشروع در منطقه و فروش سلاح در خلیج فارس هستند. این ها به دشمن‌تراشی نیاز دارند، در حالیکه ما دنبال امنیت هستیم. این‌ها که از هزاران مایل دورتر به این منطقه می‌آیند، دنبال امنیت نیستند. ما پیام صلح، دوستی و برادری را به کشورهای مسلمان منطقه داده و بر منافع دو جانبه با کشورهای منطقه تاکید کردیم.

دریادار تنگسیری در پایان با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر توسعه دریامحور کشور، گفت: مسئولان باید فرمان رهبری را عملی کنند. از سویی باید جوانان را با دریا و جزایر آشنا کنیم. ما در همین راستا راهیان نور دریا را از سال ۹۰ آغاز کرده‌ایم.

دیگر خبرها

  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • تاکید ایران و گرجستان بر اهمیت تحکیم صلح و امنیت منطقه
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها