Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از اسرائیل خواست طرح بازگرداندن اجباری ده‌ها هزا مهاجر آفریقایی به کشورهایشان را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رای الیوم، ویلیام اسپیندلر، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بار دیگر از اسرائیل خواست، سیاست خود را درباره انتقال مهاجران اریتره و سودان به جنوب صحرای آفریقا متوقف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت، نزدیک به ۲۷ هزار اریتره‌ای و ۷۷۰۰ سودانی در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کنند که مقامات رژیم صهیونیستی تنها به ۱۱ تن از آنها از سال ۲۰۰۹ حق پناهندگی داده‌اند.

اسپیندلر ادامه داد، بیشتر مهاجران اریتره ویژگی‌های یک آواره جنگی را از نظر اروپا دارند، به همین دلیل انتظار می‌رود بسیاری از مهاجران در اراضی اشغالی صلاحیت دریافت حق پناهندگی را داشته باشند.

وی با اعلام آمادگی سازمان ملل برای همکاری با رژیم صهیونیستی به منظور اسکان رسمی مهاجران از این رژیم خواست تا راه حل‌هایی جایگزین برای این مشکل پیدا کند.

اسرائیل چهارشنبه گذشته اعلام کرده بود، در صورتیکه مهاجران غیر قانونی آفریقایی تا پایان ماه مارس سرزمین‌های اشغالی را ترک کنند، این رژیم مبلغ ۳ هزار و ۵۰۰ دلار و یک بلیط هواپیما در اختیار آنها قرار خواهد داد و در صورت پایان ضرب الاجل افراد مذکور بازداشت خواهند شد.

اغلب این مهاجران از اریتره و سودان هستند که بسیاری از آنها از جنگ و دشواری‌های اقتصادی فرار کرده‌اند و اسرائیل به دلایل اقتصادی با آنها مانند مهاجر رفتار می‌کند.

اسرائیل تصمیم گرفته مهاجران را به کشورهای خود یا به کشور سوم که سازمان‌های حقوق بشر رواندا و اوگاندا را به عنوان کشور سوم معین کرده‌اند، بفرستد.
براساس گفته های فعالان حقوق بشر، رواندا و اوگاندا روز جمعه امضای هرگونه توافق‌نامه‌ برای استقبال از مهاجران آفریقایی با اسرائیل را تکذیب کردند.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد مدعی شده طی دو سال گذشته با ۸۰ تن از پناهجویان اریتره در رم گفت و گو کرده که پس از ترک اراضی اشغالی به مقصد رواندا وارد ایتالیا شده‌اند.

براساس این گزارش‌ها افراد یادشده در مسیر سفر خود به سوی رم، مورد خشونت‌هایی از جمله تجاوز، شکنجه و اخاذی قرار گرفته و برخی از آنها در مسیر خود به لیبی جان باخته‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که سازمان‌های وابسته به سازمان ملل عملیات خروج فوری مهاجران لیبی را نیز اجرایی کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: به پیشنهاد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی، حقوق بازنشستگان حداقل بگیر ۳۵ درصد افزایش یافت و حداقل حقوق این افراد ۱۰ میلیون تومان خواهد بود.

آنگونه که ایرنا روایت کرده، وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آیین‌نامه‌ای در هیات وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تامین اجتماعی به تصویب رسید.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیات وزیران امروز با این آیین که به پیشنهاد وزارت کار به هیات وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی‌ حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیات وزیران مقرر شد که فعلا میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901697

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند