Web Analytics Made Easy - Statcounter


«کاشی ماندگار» بر سردر منزل پروفسور محسن هشترودی ریاضی‌دان معاصر ایرانی در مراسمی با حضور رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری نصب شد.

به‌گزارش امتداد نیوزبه نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، در این مراسم سیدمحمد بهشتی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، سیداحمد محیط‌طباطبایی رئیس ایکوم ایران، روح‌الله مهدی‌نژاد رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌‍فرهنگی، اعضای خانواده پروفسور هشترودی و جمعی از همکاران و دوستان و شاگردن این ریاضی‌دان برجسته معاصر حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فریبا هشترودی دختر پرفسور محسن هشترودی در حاشیه این مراسم با قدردانی از تلاش‌های سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای نصب «کاشی ماندگار» بر سردر منزل این استاد ریاضی گفت: «به دنبال تأسیس انستیتوی علمی پروفسور هشترودی هستیم که نصب “کاشی ماندگار” بر سردر منزل استاد می‌تواند مقدمه خوبی برای تأسیس این انستیتو باشد.» 

او افزود: «فردا (پنجشنبه) نیز نشست بازخوانی اندیشه‌های پروفسور هشترودی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران برگزار می‌شود.» 

هشترودی افزود: «پروفسور هشترودی عمر گرانمایه خود را صرف تعلیم و تربیت و آموزش و پژوهش کرد و شاگردان بسیاری را تربیت کرد و خانه استاد همیشه محل آمدوشد شاگردان و دوستان او و مکانی برای برگزاری مجالس علمی و آموزشی بود و خوشحالم که امروز “کاشی ماندگار” بر سردر منزل استاد نصب می‌شود.» 

او همچنین با اشاره به تلاش برای تألیف کتاب خاطرات پدرش نیز گفت: «این کار را شروع کردم و در این کتاب زندگینامه و خاطرات پروفسور هشترودی در مصاحبه با دوستان، شاگردان و همکاران او گردآوری می‌شود و امیدوارم بتوانم سال آینده آن را به چاپ برسانم.» 

سیدمحمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری نیز در این مراسم گفت: «با نصب “کاشی ماندگار” بر سردر منزل پروفسور هشترودی در حقیقت از مقام علمی، آموزشی و پژوهشی این ریاضی‌دان برجسته تجلیل می‌شود.» 

او افزود: «ویژگی و امتیاز “کاشی ماندگار” این است که در این طرح از مقام علمی و فرهنگی مفاخر و اندیشمندان معاصر تجلیل می‌شود و برخی از این مفاخر در دوران حیات هستند که از آن‌ها تجلیل به عمل آمده است.» 

پرفسور هشترودی متولد ۲۲ دی ۱۲۸۶ در تبریز است که از او به‌عنوان نامدارترین ریاضی‌دان معاصر ایران نام برده می‌شود و از جمله سوابق علمی و آموزشی او می‌توان به استادی دانشسرای علمی، ریاست دانشگاه تبریز و ریاست دانشکده علوم دانشگاه تهران اشاره کرد. 

«کاشی ماندگار» طرحی است که به کنوانسیون ۲۰۳۳ برای پاسداری از میراث‌فرهنگی ناملموس برمی‌گردد و از آن به‌عنوان گنجینه زندگی بشری نام برده می‌شود. این طرح از سوی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اجرایی می‌شود.

true برچسب ها : سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میراث فرهنگی کاشی ماندگار true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟