Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارایرنا در ساری مبلغ سرمایه گذاری پیش بینی این متقاضیان جدید را حدود 3 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرده است.
وی افزود : موافقت اولیه برای سرمایه گذاری این گروه اقتصادی در بندرامیرآباد صادر شد و با دریافت مجوزهای قانونی از سایر دستگاه های مرتبط فعالیت اجرایی این پروژه ها شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضوانی سرمایه گذاری این متقاضیان را در تولید مبل، صنایع چوبی ، مخازن ذخیره ای و کارخانجات تولید آرد بیان کرد.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد مازندران حجم سرمایه گذاری اقتصادی فعال در این بندر را حدود 10 هزار و 100 میلیارد ریال با اشتغال یک هزار و 80 نفری اعلام کرده است.
رضوانی واحدهای فعال سرمایه گذاری را شامل صنایع چوبی، مبل، ام دی اف، گچ و کاغذ سازی دانست.
** 210 هکتار زمین آماده برای سرمایه گذاری در امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی مازندران گفت که هم اکنون 210 هکتار زمین برای سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده سازی شد.
رضوانی اظهارداشت : این اراضی با قیمت نازل برای سرمایه گذاری اقتصادی در اختیار متقاضیان قرار داده می شود و برنامه مدیریت بنادر نیز پایین نگهداشتن قیمت زمین و سایر مشوق ها برای ایجادانگیزه در افزایش میزان سرمایه گذاری است.
** واحد های آلاینده خطر قرمز منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت که استقرار واحدهای آلاینده از خطوط قرمز بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی است و حمایت ما و در اختیار گذاشتن زمین و سایر امکانات برای واحدهای صنعتی سبز است.
سیاوش رضوانی خاطرنشان کرد : با این رویکرد از ورود هرگونه واحدهای آلاینده در اراضی بنادر جلوگیری می شود.
وی در مورد بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت که تاکنون هیچ اقدام عملی برای دریافت زمین و یا سایر مجوزهای قانونی انجام نشده است.
رضوانی تصریح کرد : چنانچه بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی نیز مطرح می شود به معنای واحدهای پایین دستی این صنعت مطابق با شرایط زیست محیطی منطقه است.
** 25 هکتار زمین برای گردشگری
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد رویکرد جدید حاکم در بنادر امیرآباد را توسعه صنعت گردشگری در کنار سایر فعالیت های اقتصادی دانست و گفت که برای این کار 25 هکتار زمین در انتهای شرقی بندر امیرآباد در نزدیکی میانکاله برای توسعه صنعت گردشگری پیش بینی شد.
رضوانی اظهارداشت : بزودی این زمین برای سرمایه گذاری در ساخت مراکز اقامتی و سایر امکانات جهت پذیرش مسافران و گردشگران در اختیار متقاضیان قرار داده می شود.
وی اضافه کرد : ایجاد مراکز اقامتی و سایر امکانات زیرساختی گردشگری در حاشیه تالاب بین المللی میانکاله در شرق مازندران به عنوان یکی از ذخیره گاه زیست کره با تنوع گیاهی و جانوری می تواند جاذب برای توریست داخلی و گردشگری باشد.
** اختصاص 15 هکتار زمین برای فضای سبز
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اختصاص 15 هکتار زمین داخل این گذرگاه اقتصادی برای ایجاد فضای سبز را از دیگر برنامه های مدیریت جدید دانست.
رضوانی افزود : در حال حاضر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی داخل بندر امیرآباد آماده اجرای ین طرح هستند و ما در صورتی که سرمایه گذار بیرونی تمایل به این کار داشته باشد، به آنها واگذار خواهیم کرد.
بندرامیرآباد درسال 75 به تصویب هیات وزیران رسید و عملیات ساخت آن از سال 82 شروع و در شرایط فعلی این گذرگاه اقتصادی 15 اسکله دارد که سالانه حدود 7.5 میلیون تن ظرفیت بارگیری و تخلیه دارد و طرح اسکله رو رو و اتصال آن به شبکه ریلی سراسری کشور نیز با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
بندرامیرآباد تنها بندر استان های شمالی کشور است که در حال اتصال به شبکه ریلی است.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود