Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کارگروه بانوان شهرستان بهار صبح امروز در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بهار برگزار شد. در این جلسه بر اجرایی کردن نظریات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تاکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، درجلسه کارگروه بانوان در مورد انواع آسیب های اجتماعی همچون تاثیر شبکه های مجازی و ماهواره ای بر بهداشت روانی خانواده ها و عوامل خیانت در خانواده ها بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومه اجاقی یکی از حاضرین در جلسه و دبیر آموزش و پروش و کارشناس حقوق به بیان خلاصه ای از مقاله خود در زمینه علل و عوامل خیانت زنان به مردان را ارائه داد و عواملی همچون شکسته شدن قبح خیانت در جامعه، یکنواخت شدن زندگی و ازدواج سفید را از عوامل موثر بر آن دانسته و به بیان آثار خیانت در خانواده و اجتماع پرداخته و راه های پیشگیری از آن را افزایش آگاهی و اطلاعات و آموزش خانواده ها بیان کرد.

زهرا بیرامی یکی دیگر از حاضرین در جلسه و فعال در حوزه علمیه خواهران دیگر فردی بود که به بیان خلاصه ای از مقاله خود با عنوان راهکارهای بهداشت جسمی و روانی فرزندان در برخورد با فضای مجازی پرداخت.

حجت الاسلام کشوری مسئول موسسه قرآنی که میهمان این جلسه بود در پایان از ارائه مقالاتی در زمینه آسیب های اجتماعی در حوزه زنان تشکر کرد و گفت: خانواده ، مدرسه ، رسانه و نهادهای اجتماعی بسترهایی هستند که می توانند در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی به آن توجه نمود و این نیاز به پیوست فرهنگی بین ارگان ها و نهادهای مرتبط دارد.

وی ادامه داد: ما باید با توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی خود به تبیین نظام تربیتی بپردازیم و به طور عملی و اجرایی دست به کار شویم.

وی همچنین گفت: بزرگترین آفت کار ما گزارش کار است و اینکه هدف نهایی ما در انجام بسیاری از فعالیت ها به طور خاص ارائه گزارش است ، حال آنکه هدف باید انجام بهترین شکل کار باشد. ما نظریه پرداز زیادی داریم اما اجرائیات ما ضعیف است و باید سعی کنیم اجرائیات را تقویت کرده و این نظریه ها را به متن جامعه ببریم.

در انتهای این جلسه معصومه اجاقی با مقاله چرایی خیانت زنان به مردان، زهرا شکرایی با مقاله ای در زمینه آسیب های اجتماعی و زهرا بیرامی با مقاله ای در خصوص فضای مجازی  سه پژوهشگری بودند که از آنها تجلیل شد.

توکلی دبیر کارگروه تعداد مقالات ارائه شده به این کارگره در زمینه آسیب های اجتماعی را هفت  مقاله عنوان کرد که از این بین سه مقاله انتخاب شده و از پژوهشگران تقدیر شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند