Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس روانشناسی و پیشگیری از اعتیاد مرکز خدمات اجتماعی ندای مهر در کارگاه آموزش عمومی پیشگیری از اعتیاد که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع)روستای اصله برگزارشد،گفت:اعتیاد درهر نوع خود بیماری"پیش رونده"و "عود کننده"است،حتی یکبار مصرف هر نوع ماده مخدری نیز هشدار و زنگ خطر بزرگی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین، بهرام خسروی کارشناس روانشناسی و پیشگیری از اعتیاد مرکز خدمات اجتماعی ندای مهر ظهر امروز در کارگاه آموزش عمومی پیشگیری از اعتیاد که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع)روستای اصله برگزارشد،گفت: اعتیاد درهر نوع خود بیماری "پیش رونده" و "عود کننده" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی یکبار مصرف هر نوع ماده مخدری نیز هشدار و زنگ خطر بزرگی است.حتی معتادینی که موفق به ترک میشوند امکان اینکه روزی دچار لغزش شوند و بیماری اعتیاد آنها عود کند وجود دارد.

وی درسخنانی بااشاره به فراگیری موادمخدر صنعتی در سطح جامعه،گفت:هم اکنون بیش از 2500 نوع مواد مخدر صنعتی در سطح کشور شناسایی شده است که در انواع و اشکال مختلف مانند:شیشه،ترامادول،اکس،تمجیزک و..در دسترس جوانان و نوجوانان قرار دارد.این زنگ خطر وهشداری برای کودکان و خانواده های ماست.


خسروی بااشاره به آموزش و آگاهی رسانی به جوانان درخصوص مضرات مصرف موادمخدر،اظهار کرد:ممکن است در مدرسه و دانشگاه با تعارف یک قرص که در ظاهرعادی بنظر میرسد که درست است که در ابتدا باعث توجه و تمرکز شما میشود اما همین باعث تداوم مصرف شده و پس از مدتی اثرات مخرب خود را نشان می دهد مثلا" قرص اکس مصرفش موجب ایجاد اختلالات روانی در فرد و توهمات و هذیان فکری میشود یا مخدر شیشه و دیگر مواد توهم زا لایه های درونی مغز انسان را تخریب می کند یا قرص ال اس دی فرد با مصرف آن به اصطلاح دارای توهم "بدن دوپاره"میشود به اینصورت که قسمتی از اعضای بدن خود را جدای از خود تصور می کند.

وی افزود:دربیشترین آمار قتل و بزهکاری فساد خشونت های خانگی،طلاق و غیره ردپای اعتیاد و موادمخدر را میتوان دید.درحال حاضر زندان ها و ندامتگاههای ما از جرایم مربوط به اعتیاد و موادمخدر پرشده است.در کمپ های ترک اعتیاد از هر قشری میتوان دید افراد تحصیلکرده و نخبه ای هستند که در همین جامعه اسلامی ما آلوده شده اند.همگی باید از خودمان و اطرافیانمان شروع کنیم.وقتیکه مجلس عروسی دعوت میشویم که در آن موادمخدر مصرف میشود در آن شرکت نکنیم و سلامتی خودمان را حفظ کنیم.


خسروی ابراز داشت:متاسفانه موادمخدر در جامعه کنونی در کمترین زمان قابل دسترس است و میتوان آنرا تهیه کرد،اکنون بالاترین مصرف ماده مخدر در کشورمان مخدر شیشه است.ماده مخدر شیشه در جامعه ما عمومیت پیدا کرده و مصرف آن در اقشار مختلف جامعه مشاهده میشود.مخدر شیشه لایه داخلی مخ که مسئول درد است را مختل می کند و باعث میشود که مغز پیامهای اشتباه بفرستد،قدرت درک واقعیت را از بین می برد و قدرت قضاوت شما را کاملا دچار اختلال می کند بصورتیکه مسائل عادی روزمره به چالش هایی بزرگ و تخیلی تغییر می یابند.این عوارض ناآگاهانه در فرد بوجود می آید و حتی فرد معتاد درک پذیرفتن واقعیت معتاد بودنش را ندارد و اعتیاد خود را انکار می کند.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به داشتن شهری و روستایی بدور از بیماری اعتیاد،گفت:با همکاری و مشارکت مردم و حمایت مراکز اجتماعی و دستگاههای ذیربط با محوریت آموزش و آگاهی رسانی در زمینه اعتیاد انشالله قدمهای بزرگی در این زمینه خواهیم برداشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • محموله ۲۴۷ کیلویی حشیش در مشهد کشف شد
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟