Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفا کشور گفت: اعتبارات صندوق توسعه ملی فرصتی ارزشمند برای آبرسانی به روستاها بوده که در این میان اولویت با روستاهای فاقد آب شرب است.

به گزارش ایرنا علی اصغر قانع روز چهارشنبه در نشست بررسی پروژه های آبرسانی روستایی که از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شده اند در اهواز اظهار کرد: تخصیص اعتبارات قابل توجه از محل صندوق توسعه ملی برای آبرسانی به روستاهای فاقد آب شرب و یا روستاهایی که با کمبود آب روبه رو هستند، فرصتی مغتنم برای صنعت آبفا کشور در راستای ارایه خدمات مطلوب به روستاییان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اختصاص بیش از 15 درصد از اعتبارات صندوق توسعه ملی به پروژه های آبرسانی روستایی خوزستان در سال 96 گفت: امسال هشت هزار و 400 میلیارد ریال برای آبرسانی به روستاهای کشور اختصاص یافته که از این مبلغ یک هزار و 500 میلیارد ریال به پروژه های آبرسانی روستایی خوزستان تخصیص پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه طرح آبرسانی غدیر نیز تحولی در آبرسانی به شهرها و روستاهای خوزستان ایجاد می کند، افزود: در این طرح نیز اعتباری بالغ بر یک هزار و 800 میلیارد ریال مصوب شده تا تعداد قابل توجهی از روستاهای این استان از نعمت آب شرب برخودار شوند.
قانع با بیان اینکه تمام تلاش و بررسی ها در راستای آبدار کردن روستاهای فاقد آب شرب است، گفت: برخورداری یک روستای فاقد آب به مراتب ارزشمندتر از بسیاری از پروژه های تعویض و کارگزاری خط انتقال و شبکه توزیع آب شرب است.
وی همچنین به جلب رضایت اهالی این روستاها اشاره کرد و افزود: سقایان آب در صنعت آب خوزستان برای آبرسانی به روستاها باید بالاترین سرعت و اثربخشی را در دستور کار خود قرار دهند.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه 187 روستای فاقد آب شرب در خوزستان باید در اولویت قرار گیرند، گفت: آب شرب روستاهای فاقد آب تاکنون با سختی و یا از طریق تانکرسیار آب تامین می شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی کشور برای بودجه ریزی،سخت و زیرفشار است، افزود:مسئولان خوزستان باید همه تلاش و توان خود را برای ثمربخشی بیشتر پروژه ها و تاثیر در زندگی و رضایتمندی مردم بکار گیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان نیز در این نشست با ارایه گزارشی از عملکرد این شرکت در پروژه های آبرسانی روستایی تامین اعتبار شده از محل صندوق توسعه ملی ،گفت: با تامین اعتبار از این محل گام بلند و موثری در تامین آب شرب روستاهای خوزستان برداشته شد.
درویشعلی کریمی ادامه داد: در آذر امسال با حضور معاون اول رییس جمهور فاز اول 2 مجتمع آبرسانی به 111 روستای شهرستان اندیکا با جمعیتی بیس از 31 هزار نفر که بیشتر فاقد آب شرب بودند یا از کمبود شدید آب شرب رنج می بردند به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته به میزان مطلوبی در آبفاروستایی خوزستان عملیات آبرسانی انجام شده ، گفت: تا پایان سال مالی(تیرآینده) نیز پروژه های خوب و اثرگزاری در سطح خوزستان بهره برداری می شوند که از جمله می توان به 10 روستای فاقد آب شرب حاشیه دز اشاره داشت.
به گزارش ایرنا تاکنون 26 مجتمع آبرسانی روستایی و 22 پروژه تک روستایی در خوزستان از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شده اند.
بنابراین گزارش قانع معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با حضور در روستای جنگیه ضمن بازدید از تصفیه خانه آب شرب شهدای شهرستان کارون روند آبرسانی به روستاهای این شهرستان را بررسی کرد.
7152/ 6037
خبرنگار: محمدرضا خبازان ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان