Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ منظور از فروش اقساطی مواد اولیه، لوازم یدکی و ابزار کار عبارت است از خرید کالاهای مورد نیاز واحدهای تولیدی و خدماتی بنا به تقاضای کتبی آنان، توسط بانک و سپس فروش نسیه آنها به منظور تأمین قسمتی از سرمایه در گردش مورد نیاز این گونه واحدها به ترتیبی که بهای آن دفعتاً واحده و یا به اقساط مساوی و یا نامساوی و در سررسیدهای معین دریافت گردد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرایط خریدار :


داشتن صلاحیت فنی و تخصصی و توانایی لازم برای انجام معامله موضوع معامله با نوع فعالیت شرکت (شخص حقوقی) مندرج در اساسنامه یا شرکت نامه باید تناسب داشته باشد. شخص حقیقی باید دارای اهلیت های لازم باشد. داشتن حسابجاری با کارکرد مناسب

شرایط و ویژگی های تسهیلات فروش اقساطی مواد اولیه ، لوازم یدکی و ابزار کار :


تسهیلات فروش اقساطی خرید ابزار کار، لوازم یدکی و مواد اولیه ماهیتاً در زمره تسهیلات کوتاه مدت و با حداکثر مدت بازپرداخت یک سال قرار دارد. فروش اقساطی، در بخش بازرگانی قابل استفاده نیست. بدین مفهوم که منحصراٌ برای تأمین منابع مالی مورد نیاز در امور تولیدی و خدماتی باید مورد استفاده قرار گیرد. میزان مواد اولیه مورد تقاضا باید با حجم یک دوره تولید متقاضی متناسب باشد. میزان تسهیلات اعطایی براساس80% پیش فاکتور (ارزش کالای مورد خریداری) است.

پس از امضای قرارداد داخلی، وجه کالا (اصل تسهیلات + پیش دریافت) طی یک فقره چک بانکی به نام فروشنده ، صادر و به وی پرداخت می شود، ضمناً فاکتور کالای خریداری شده به نام "بانک مسکن" صادرخواهد شد. مدت تقسیط حداکثر معادل یک دوره ی تولید است که بیش از یکسال نمی تواند باشد، چنانچه خریدار در تسویه بدهی خود تأخیر نماید، علاوه بر پرداخت اصل بدهی به انضمام سود مربوطه، ملزم به پرداخت جریمه تأخیر تأدیه، براساس نرخ سود مورد انتظار به علاوه 6 درصد مانده بدهی خواهد بود.

خریدار مکلف است، کالای مورد معامله را برای کل مدت قرارداد به میزان 100% ارزش کالا نزد شرکتهای معتبر بیمه، به نفع بانک، بیمه تمام خطر نموده و بیمه نامه را قبل از تنظیم قرارداد به بانک ارایه نماید. در معاملات فروش اقساطی، تمدید سررسید قرارداد مجاز نبوده و اقساط مقرر باید طبق قرارداد پرداخت گردد. مسئولیت انتخاب، تحویل، حمل، نصب اموال موضوع معاملات فروش اقساطی به عهده متقاضی است. حداکثر زمان لازم برای وصول قیمت فروش اقساطی کالای مورد نظر، یکسال می باشد که نباید از یک دوره تولید تجاوز نماید.

ملاک محاسبه میزان تسهیلات فروش اقساطی مواد اولیه، لوازم یدکی و ابزار کار، قیمت و یا مبلغی است که تولیدکنندگان کالا (فروشندگان) در برگ فروش یا پیش فاکتور خود درج می نمایند . . قیمت فروش اقساطی با توجه به قیمت تمام شده و حداقل سود مورد انتظار بانک تعیین می گردد. وصول اقساط فروش اقساطی به صورت مساوی (ماهیانه) می باشد. اخذ وثائق قابل قبول مطابق با سیاستهای اعتباری سالانه بانک .

انواع وثایق :
اموال غیر منقول با کاربری مسکونی یا اداری سفته تضمینی با دو امضا اوراق و اسناد بهادارطبق ضوابط ذیربط اوراق مشارکت فروخته شده ضمانتنامه های بانکی نکته: جهت دریافت تسهیلات فوق واریز 30 درصد اصل تسهیلات بصورت نقدی الزامی است.

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده
1- درخواست کتبی متقاضی
2- مجوز فعالیت متقاضی ( ضمنا اگر جواز کسب متقاضی تسهیلات با رضایت شریک دارای اعتبار می باشد ، اخذ موافقت از شریک جهت اعطای تسهیلات الزامی است .)
3- ارایه مدارک احراز هویت
3-1- تصویر شناسنامه و کارت ملی برابر با اصل شده ( جهت اشخاص حقیقی )
3-2- تصویر اساسنامه یا شرکتنامه و یک نسخه روز نامه رسمی جمهوری اسامی ایران که آگهی ثبت شرکت و اسامی صاحبان امضای مجاز که آخرین تغییرات در آن منعکس شده باشد ( جهت اشخاص حقوقی )
4- تکمیل پرسشنامه و برگ اطلاعات اعتباری
5- تصویر سند مالکیت ملک مورد معرفی ( وثیقه غیرمنقول )
6- پیش فاکتور کالای مورد نظر ب نام متقاضی و فاکتور اصلی به نام بانک
7- بیمه نامه کالا به نام بانک به هزینه متقاضی
8- گزارش ارزیابی وثایق غیر منقول

401

مواد اولیه کالا واحد تولیدی تسهیلات بانک مرکزی بانک مسکن بانک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟