Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایتی در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز اظهار کرد: « مقاله اول به بررسی فراوانی روتاویروس در کودکان مبتلا به گاستروانتریت حاد بستری شده در بیمارستان بوعلی اردبیل پرداخت و « روتاویروس ها به عنوان یکی از مهم ترین عامل گاستروانتریت حاد در نوزادان و کودکان شناسایی شدند.»

وی افزود: « مطالعات انجام شده در ایران نشان میدهد که در هر سال 64000 کودک کم تر از 5 سال جان خود را از دست میدهند که 10880 مورد این مرگ و میرها به دلیل اسهال و 2720 نفر آن به دلیل ابتلای به عفونت روتاویروسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رضایتی ادامه داد: « با وجود این که گاستروانتریت های روتاویروسی در تمامی سنین مشاهده میشود اما کودکان 6 تا 24 ماه، افراد سالخورده و بیماران دارای نقص سیستم ایمنی آسیب پذیرترین گروه نسبت به این دسته از عفونت ها است.»

وی گفت: « مطالعه ی حاضر نشان داد با توجه به فراونی بالای عفونت روتاویروسی، علی الخصوص در بین کودکان پیگیری های مستمر به منظور فراهم آمدن اطلاعات مفید جهت ساخت واکسن موثر و جلوگیری از هزینه های بالا مراقبت های بالینی ضرورت دارد.»

دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بیان کرد: « مقاله دوم به بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از بینی بیماران بستری شده در بیمارستان شهید مدنی تبریز پرداخته شد.»

رضایتی با بیان اینکه استافیلوکوکوس اورئوس یکی از عوامل مهم در ایجاد عفونت های بیمارستانی و جامعه به شمار میرود، اظهار کرد: « امروزه مقاومت به آنتی بیوتیک ها بیش از حد در حال افزایش است که این مساله باعث نگرانی در جامعه ی کنونی شده است.»

وی افزود: « تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از بینی بیماران بستری به مدت طولانی برای کنترل عفونت های بیمارستانی حائز اهمیت است زیرا که از الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی می توان در انتخاب داروی مناسب برای درمان ناقلین استفاده کرد. »

این محقق خاطر نشان کرد: « پژوهش حاضر با هدف تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از بینی بیماران بستری شده در بیمارستان شهید مدنی تبریز مورد بررسی قرار گرفت. »

رضایتی تصریح کرد: مطالعه ی حاضر نشان داد که برخی از بیماران، ناقل استافیلو کوک اورئوس خصوصاً سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک هستند. که این مساله لزوم بررسی مستمر در زمینه ی ناقلی بیماران بیمارستان و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها را به منظور کنترل عفونت بیمارستانی را نشان می دهد.»

وی افزود: « با استفاده از الگوی مقاومت دارویی ، می توان از داروهای مناسب جهب درمان ناقلین استفاده کرد.»

واحد اردبیل محمد رضایتی دانشجوی علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی مقاله بیست و ششمین کنگره بیماری های عفونی گرمسیری ایران فراوانی روتاویروس در کودکان مبتلا به گاستروانتریت حاد الگوی مقاومت آنتی بیوت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی

دکتر رامیار فرزان امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: کنگره کشوری سوختگی برای نخستین بار در استان گیلان برگزار می شود.

وی بیهوشی و مراقبت های ویژه در سوختگی، مدیریت بیماران سوختگی در اورژانس های پیش بیمارستانی، پرستاری در سوختگی، بازتوانی در سوختگی، هوش مصنوعی در سوختگی، جراحی های ترمیمی و زیبایی در سوختگی، مهندسی بافت و درمان های نوین در سوختگی و پزشکی بازساختی، دستاوردهای دانش بنیان در سوختگی و سلامت روان در سوختگی را از جمله محورهای این دوره کنگره دانست و افزود: کنگره دوازدهم در روزهای دوم و سوم خردادماه ۱۴۰۳ در تالار مرکزی رشت برگزار می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کنگره مذکور با همکاری انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران و مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی استان برگزار می شود، عنوان کرد: علاقمندان جهت شرکت در این کنگره می توانند از طریق سایت http://www.burn۲۰۲۴.gums.ac.irثبت نام کنند.

فرزان از ارسال بالغ بر ۳۶۱ مقاله پزشکی، پرستاری و اتاق عمل در رشته های تخصصی به دبیرخانه کنگره واقع در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و تاکید کرد: ۱۷۸ مقاله مورد تایید داوران قرار گرفته و ۴۸ مقاله به صورت شفاهی و ۱۳۰ مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.

رئیس دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی همچنین به برگزاری کارگاه های آموزشی و نمایشگاه های تخصصی تجهیزات پزشکی حوزه سوختگی در حاشیه این کنگره اشاره و خاطرنشان کرد: شرکت در این کارگاه ها برای تمام رده های پزشکی، پرستاری و اتاق عمل امتیاز آموزشی دارد.

۹۵ درصد سوختگی ها قابل پیشگیری است

دکتر محمد طلوعی، دبیر علمی دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی نیز، سوختگی را یک بیماری شایع دانست که افراد مختلف را درگیر می کند و گفت: توده مردم درگیر این موضوع هستند و لذا باید آگاهی عمومی را افزایش دهیم.

وی ۹۵ درصد سوختگی ها را قابل پیشگیری دانست و تاکید کرد: آگاهی دادن به مردم می تواند هم به پیشگیری و هم به درمان سوختگی کمک کند.

دبیر علمی کنگره سوختگی گیلان، مشکلات زیرساختی در بخش های گرمایی را از جمله عوامل ایجاد سوختگی دانست و ادامه داد: با اصلاح الگوهای مصرف و بهره گیری از سوخت و مدیریت دمای وسائل گرمایشی و آبگرمکن ها و... می توان از سوختگی پیشگیری کرد.

وی از بستری ۵۰۰ مورد سوختگی در استان گیلان طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: مراجعات سرپایی مرتبط با سوختگی چهار برابر بستری‌هاست و کلیه بیماران تحت درمان قرار گرفتند.

طلوعی با بیان اینکه سوختگی می تواند تا سال ها فرد را دچار عدم کارکرد اجتماعی و اقتصادی کند، گفت: سوختگی علاوه بر بار اقتصادی درمان، از کار افتادگی اجتماعی را به دنبال دارد و بار روانی آن بر فرد و خانواده بسیار زیاد است.

وی جمعیت ۲۰ تا ۴۰ سال را بیشتر در معرض خطر سوختگی دانست و تاکید کرد: سوختگی با آتش شایع ترین نوع سوختگی بوده، اما سوختگی با مایعات در کودکان بیشتر است؛ سوختگی های الکتریکی و شیمیایی و استنشاقی در رده های بعدی قرار می گیرند و عموما مردان بیشتر از زنان درگیر سوختگی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • بیست و هفتمین کنگره اورولوژی ایران
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست