Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از پایگاه خبری توانیر؛  آرش کردی که امروز به منظور افتتاح 13 طرح بزرگ برقی به قزوین سفر کرده است، در دیدار با عبدالمحمد زاهدی به بیان عملکرد صنعت برق در این استان پرداخت.

 کردی با اشاره به پایداری شبکه برق در استان قزوین، خاطرنشان کرد: رشد مصرف برق در بخش صنعتی استان به دلیل تمرکز استقرار صنایع بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل توانیر تصریح کرد: فعالیت های خوبی در جهت افزایش پایداری، کاهش تلفات و افزایش راندمان برق در استان قزوین صورت گرفته است.

وی با اشاره به لزوم استمرار و پایداری خدمات صنعت برق به جامعه،گفت: مردم و بخش های تولیدی و خدماتی، برق مستمر و بدون خاموشی می خواهند بنابراین باید رابطه و تعامل مناسبی را برای ایجاد ظرفیت های جدید تولید برق با سرمایه گذاران ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: به دلیل تفاوت بین فروش برق و قیمت تمام شده تولید دچار کمبود سرمایه گذاری و مشکل در تامین زیرساخت های اساسی شبکه هستیم که برای رفع این مساله تلاش می کنیم.

وی همچنین گفت: در 6 سال گذشته پس از هدفمندی یارانه ها، افت محسوسی به لحاظ سرمایه گذاری در صنعت برق داشته ایم چرا که درآمد حاصل از فروش برق به مردم بابت هدفمندی ها هزینه می شود و این به معنای آن است که درآمد ما در حال کاهش است.

کردی اظهار کرد: صنعت برق بر مبنای اصول اقتصادی اداره می شود و هر آنچه از مردم دریافت می کنیم منابع داخلی ما به حساب می آید که برای توسعه شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اگر فشار اساسی به صنعت برق وارد شود کشور را دچار مشکل خواهد شد،گفت: برنامه ششم توسعه ظرفیت کشورمان در تولید انرژی های تجدید پذیر را چهار هزار مگاوات تعیین کرده است که با توجه به محدودیت های شبکه ای، اقتصادی و قانونی نباید به هر استان بیش از سهم مورد نیاز اختصاص یابد.

کردی در ادامه با اشاره به مشکل شرکت کنتورسازی قزوین،گفت: این شرکت در جریان خصوصی سازی و بحث های رقابتی نتوانست رشد کند وگرنه با توجه به نیاز همیشگی مردم، کنتور سازی صنعتی در حال گردش بوده و به راحتی شکست نمی خورد.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: با توجه به گردش مالی صنعت کنتور و شکل گیری کنتورهای هوشمند از سال های آینده، با تعامل و برنامه ریزی صحیح می توان شرکت کنتوسازی قزوین را احیا کرد.

استاندار قزوین نیز در این نشست از خدمات شرکت توانیر به مردم و بخش های تولیدی و خدماتی قدردانی کرد و گفت: صنعت برق نقش مهمی در رشد و توسعه کشور ایفا می کند.

عبدالمحمد زاهدی نیز در ادامه خواستار تشکیل نشستی سه جانبه بین بانک پاسارگاد، شرکت مادر تخصصی توانیر و شرکت کنتور سازی قزوین به منظور حل این واحد دارای مشکل شد.

مدیرعامل شرکت برق استان قزوین نیز گفت: استان قزوین خوشبختانه تاکنون هیچ گونه مشکلی از لحاظ توزیع برق نداشته و نیرگاه شهید رجایی قزوین نیز با 2هزار و 40مگاوات ظرفیت بالایی برای تولید برق در این استان دارد و بخشی از برق مورد نیاز سایر استان ها را نیز تامین می کند.

سعید بهادیوند چگینی همچنین خواستار حمایت استانداری برای وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان شد و گفت: 15 درصد اعتبارات شرکت برق منوط به وصول مطالبات آن است که اگر تحقق یابد بسیاری از مشکلات ما نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: شرکت برق استان قزوین در پرداخت مالیات هیچ مشکلی ندارد به گونه ای که حتی مالیات های تا سال 1400را هم پرداخت کرده است.

مدیرعامل شرکت توانیر امروز سه شنبه با هدف شرکت در آیین بهره برداری از 13 طرح صنعت برق قزوین به این استان سفر کرده است.

استان قزوین دارای 570 هزار و 759 مشترک برق است که 459 هزار و 290 مشترک آن خانگی، چهار هزار و 254 مشترک صنعتی، پنج هزار و 657 مشترک کشاورزی، 64 هزار و 59 مشترک تجاری و 37 هزار و 499 مشترک نیز در بخش عمومی قرار دارند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی افزود: تاکنون بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز می‌بایست نیروگاهی به بزرگی ۱۱۰۰ مگاوات احداث می‌شد، گفت: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به‌صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بر اساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد گفت: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به‌صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوز‌های لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز