Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: متاسفانه شاخصهای بهبود فضای کسب و کار در استان اردبیل مناسب نبوده و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از بابت دریافت استعلامات دستگاه‌های اجرایی با مشکل مواجه هستند. ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین پیرموذن بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار داشت: در راستای ارزیابی معیارهای بهبود فضای کسب و کار منظور از فرایندها نتایج استعلامهایی است که بخش خصوصی در روند سرمایه‌گذاری خود از دستگاههای اجرایی مطالبه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال گذشته برای بهبود فضای کسب و کار دولت از اعتبارات رونق و تولید به واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال تسهیلات پرداخت کرد که این موضوع تاحدودی باعث رونق فعالیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شد ولی در یافت استعلامات از برخی از نهادها به ویژه از نهادهایی همچون بیمه تامین اجتماعی و اداره امور مالیاتی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مشکل بوده و باید در کمترین زمان ممکن این استعلامات پاسخ داده شود.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران افزود: متاسفانه مصوبات کمیته تسهیل در استان اردبیل و در راستای بهبود فضای کسب و کار به صورت مناسب اجرایی نمی‌شود و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی همیشه از بابت استعلامات دستگاه‌های اجرایی با مشکل مواجه‌اند که انتظار داریم این مشکل برطرف شود.

پیرموذن تصریح کرد: متاسفانه شاخص بهبود فضای کسب و کار در استان اردبیل مطلوب نبوده و این  موضوع باعث شده سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با مشکلاتی مواجه شوند که اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی همیشه سعی در برطرف کردن مشکلات و تعامل با دستگاه‌های اجرایی دارد.

وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی یکی از مهمترین معیارهای تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و ایجاد اشتغال است که انتظار داریم مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.

بانک جامع اطلاعات اموال دولتی در اردبیل تشکیل شد

هاشم مظفری، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: در راستای عملکرد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در امسال 5 پروژه ملی به اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان واگذار شده است که مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت و توسعه و استقرار نظام جامع مدیریت بدهیها و تعهدات عمومی دولت از جمله این برنامه‌هاست.

وی گفت: در بحث مولدسازی مدیریت داراییهای دولت 96 درصد و در بحث توسعه و استقرار نظام جامع مدیریت بدهیها و تعهدات عمومی دولت 97 درصد پیشرفت برنامه‌ها را داریم که در کنار این دو مورد عملیاتی کردن مقررات و بهبود 10 پله‌ای رتبه کشور در سهولت کسب و کار نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: طراحی‌سازی و کارهای بهبود شاخصهای رقابت‌پذیری اقتصاد ایران و طراحی و استقرار خزانه‌داری دو برنامه دیگر از این 5 برنامه ملی هستند که از اوایل مهر ماه پرداخت حقوق کارمندان دولتی از طریق سامانه خزانه‌داری الکترونیکی در اردبیل انجام می‌شود.

مظفری تصریح کرد: در زیرمجموعه برنامه‌های ذکر شده ساماندهی اموال غیرمنقول در راستای اجرای برنامه‌هاق اقتصاد مقاومتی با حضور 44 دستگاه اجرایی در استان اردبیل به انجام رسیده و ساماندهی خودروهای دولتی نیز با مشارکت 34 دستگاه اجرایی در استان انجام شده است.

وی بیان کرد: تشکیل بانک جامع اطلاعات اموال دولتی در استان اردبیل به انجام رسید که تا به امروز 7 هزار میلیارد تومان اموال دولتی در استان شناسایی و ثبت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اظهار کرد: 60 میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی در اردبیل به پروزژه‌ها و پیمانکاران پرداخت شده و حدود 20 میلیارد تومان نیز اسناد خزانه اسلامی از محل سه درصد منابع درآمد نفتی در استان اردبیل ارائه شده است.

انتهای پیام/

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی گفت: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در بازدید سیدمرتضی حسام‌نژاد معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان از شرکت مجری و سرمایه‌گذار پروژه اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه میدان شهدا در منطقه صنعتی مبارکه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت، دانش فنی و توان اجرایی این شرکت به‌منظور اجرای این پروژه ویژه حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه این پارکینگ، بزرگترین پارکینگ مکانیزه عملیاتی و اجرایی کشور محسوب و با مشارکت بخش‌خصوصی در شهر اصفهان احداث می‌شود، اضافه کرد: این بازدید برای بررسی توان فنی و اجرایی سرمایه گذار احداث پارکینگ مکانیزه انجام شد. در این بازید معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان نیز از نظر فنی و اجرایی تیم فنی و طراحی مجموعه از جزئیات ساخت پارکینگ مکانیزه بازدید میدانی به‌عمل آورد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی افزود: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

حیدری با اشاره به استفاده روزافزون شهروندان از خودروهای شخصی و وسایل نقلیه برای انجام امور روزانه و تردد در سطح شهر اظهار کرد: سالهاست که مردم، اهالی منطقه و کسبه میدان شهدا در مرکز شهر اصفهان، به‌واسطه کمبود فضای کافی برای پارک خودروها در رنج هستند، به نحوی که نبود جای پارک، مردم را وادار می‌کند خودروی خود را در کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف پارک کنند.

حیدری افزود: بر همین اساس شهرداری اصفهان پس از بررسی منطقه و ارزیابی توان فنی سرمایه‌گذاران مختلف، برای ساخت یک پارکینگ مناسب، محلی را در هسته مرکزی شهر انتخاب و تصمیم به احداث یک مجتمع اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه در میدان شهدا گرفت تا ضمن رفع مشکل پارک خودرو اهالی و کسبه، از ترافیک و شلوغی در سطح شهر کاسته شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره تاکید شورای عالی این سازمان مبنی بر اجرای هرچه سریع‌تر این پروژه اضافه کرد: طی این بازدید، مشخص شد که سرمایه‌گذار و مجری این پروژه به لحاظ فنی هیچ کمبودی در انجام آن ندارد.

وی تاکید کرد: سرمایه‌گذار و مجری پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، یک مجموعه دانش‌بنیان، جوان و کارآزموده، با ظرفیت تولید پارکینگ مکانیزه و تمام اتوماسیون و بسیار دقیق و حرفه‌ای است که یکی از ۲۰ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور و نماینده ایران در نمایشگاه اکسپوی دبی بوده است و در میان ۲۰۰ شرکت برتر کشور قرار دارد.

به گزارش ایمنا، پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، شامل احداث مجموعه اداری و تجاری به میزان ۲۱۰۰ متر مربع و ۳۵۰ پارکینگ مکانیزه است.

کد خبر 750832

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود