Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید حمزه زاده عصر چهارشنبه در نشست خبری در مشهد افزود: یکی از اهداف مهم تشکیل و فعالیت جامعه هتلداران پیگیری منافع و نیز تلاش در جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات در این بخش و تعامل با سازمانها و دستگاههای مختلف از اقدامات و برنامه های آن است.
وی افزود: ساختار کنونی سازمان میراث فرهنگی کشور با ضروریات توسعه گردشگری همراه نیست بنابراین تشکیل وزارت گردشگری امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح تشکیل وزارت گردشگری در مجلس شورای اسلامی مطرح است و هم اکنون در اختیار هیات رئیسه قوه مقننه برای طرح در صحن علنی به منظور رای گیری نهایی می باشد.
رئیس جامعه هتلداران ایران ادامه داد: همچنین در راستای تعامل با مجلس هم اکنون بحث تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری مورد پیگیری است که مقدمات آن انجام شده و به زودی در صحن علنی مجلس به رای گذاشته می شود.

* کاهش ضریب اشغال هتلها
وی همچنین گفت: ظرف دو سال اخیر شاهد کاهش ضریب اقامت در هتلهای کشور بوده ایم. هر سال 15 درصد نسبت به سالهای قبل کاهش میزان اقامت در هتلهای کشور ثبت شده است. هم اکنون ضریب تکمیل گنجایش هتلها در ایران کمتر از 40 درصد است و این به معنای وضعیت نابسامان در صنعت هتلداری می باشد که زاییده عوامل متعددی است.
حمزه زاده افزود: توسعه و رونق مراکز اقامتی غیرمعتبر و غیررسمی، افزایش شمار خانه مسافرها و میهمانسراهای دولتی، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و بر هم خوردن عرضه و تقاضا از جمله عوامل ایجاد کننده این وضعیت است.
وی تعامل استانهای کشور با یکدیگر، توسعه گروههای توریستی با ارائه تخفیفهای ویژه، تبلیغ و معرفی خدمات هتلها در شبکه های را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار برای افزایش میزان اقامت در هتلها اعلام و بدون اشاره به آمار بیان کرد: توسعه گردشگری سلامت و ارائه خدمات آرامش دهنده در اغلب هتلها در کنار خدمات متداول از دیگر تلاشهای انجام شده در این زمینه است.
رئیس جامعه هتلداران ایران ادامه داد: هم اکنون دو هزار هتل و هتل آپارتمان در سطح کشور فعالیت دارند. این تعداد شامل 200 هزار نفرشب گنجایش اقامت و 75 هزار اتاق است.

* تعطیلی هتلها واقعیتی تلخ
وی در ادامه گفت: تعطیلی هتلها در ایران واقعیت دارد و عامل اصلی این وضعیت به توسعه بی رویه ساخت ساز هتل در کشور، فقدان برنامه ریزی مشخص و نیازسنجی لازم بر می گردد. از سالیان گذشته تا امروز در زمینه ساخت هتلهای جدید و صدور مجوز برای این حوزه هیچگونه مطالعات نیازسنجی انجام نشده در حالی که انجام این مطالعات ضرورت و مبنای برنامه ریزی و هدفمند شدن ارائه خدمات است.
حمزه زاده افزود: بخاطر همین ناهماهنگیها کلانشهری مانند مشهد که یکی از محورهای مهم گردشگری است به شدت آسیب دیده در حالی که ضرورت دارد در کمیته صدور مجوز ساخت هتل یک نفر از اعضای اتحادیه هتلداران حضور داشته باشد. ساخت بی رویه هتل می تواند خسارات و صدمات جبران ناپذیری به این صنعت وارد کند.

* فعالیت 240 هزار خانه شخصی مسافرپذیر
وی فعالیت خانه مسافرها و منازل شخصی را در اسکان مسافران بلای جان مالکان و سرمایه گذاران هتلها در ایران توصیف و بیان کرد: این روند در شهرهایی که بیش از بقیه مسافرپذیر و میزبان گردشگران هستند مشهودتر و بانمود عینی تر قابل مشاهده است. هم اکنون در سطح کشور افزون بر 240 هزار خانه شخصی فعالیت دارند که اقدام به اسکان مسافران می کنند.
او ادامه داد: کلانشهر مذهبی مشهد نیز یکی از شهرهایی است که بطور جد با این معضل دست به گریبان می باشد. هم اینک هفت هزار خانه شخصی در این کلانشهر فعالیت دارند که با سرمایه گذاران هتل رقابت ایجاد کرده اند.
رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: با پیگیریهای، سازمان میراث فرهنگی ادامه صدور مجوز را برای خانه مسافرها متوقف کرده است. این توقف می تواند به صنعت هتلداری کمک کند تا فعالیت منطقی تری داشته باشند.
وی در ادامه به رایزنی با مجمع تشخیص مصلحت در زمینه تهیه سند توسعه گردشگری اشاره و بیان کرد: تهیه این سند و در صورت تائید و ابلاغ آن از سوی مقام معظم رهبری می تواند تحولی در عرصه این صنعت ایجاد کند.

* کاهش گردشگران خارجی
حمزه زاده همچنین گفت: طی یک سال اخیر ورود گردشگران خارجی به کشور کاهش یافته و تداوم این روند هتلها را نیز تحت تاثیر قرار داده است. این معضل به عملکرد و فعالیت متولیان بخشهای مرتبط باز می گردد که لازم است در این زمینه برنامه ریزی و اصلاح لازم انجام شود.
وی افزود: طبق اعلام رسمی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میزان ورود گردشگران خارجی به ایران در سال 2016 نسبت به سال قبل از آن پنج درصد کاهش یافته است.
او به موضوع سرمایه گذاری خارجی در هتلهای کشور نیز اشاره و بیان کرد: برندهای خارجی معمولا با دو هدف سودآوری و انتقال مدیریتشان پا به عرصه سرمایه گذاری در صنعت هتلداری می گذارند. حضور برندهای خارجی را مطلوب می دانیم و از آن استقبال می کنیم اما مشروط به اینکه موجب افزایش کیفیت خدمات، اشتغال، سودآوری هتلها و افزایش سطح معلومات کارکنان هتلها شوند.

* کاهش گردشگران خارجی مشهد
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی نیز در این نشست خبری گفت: طی دو سال اخیر شاهد کاهش دو سوم گردشگران خارجی به خصوص از کشورهای عربستان و بحرین به مشهد به دلیل حادثه ایجاد شده در کنسولگری عربستان در این شهر بوده ایم.
محمد قانعی بدون ذکر آمار افزود: نیازسنجی و مطالعه در خصوص وضعیت و فعالیت هتلها بسیار نادرست است و همین امر موجب شده در روند توام با رکود در صنعت گردشگری شاهد ساخت 292 پروژه گردشگری در خراسان رضوی باشیم که بخش عمده آنها را واحدهای اقامتی از نوع هتل تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: وضعیت فعالیت حدود هفت هزار خانه مسافر در این کلانشهر نیز بر پیکره صنعت هتلدارای صدمات فراوانی زده است.

* توزیع سفر، حلقه گمشده برنامه ریزی
دبیر جامعه هتلداران ایران نیز در این نشست به اهمیت و جایگاه توزیع سفر در کشور و تاثیر آن در استفاده مردم از فرصت سفر به نقاط مختلف اشاره و بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی در زمینه توزیع سفر تاکنون موفق عمل نکرده گرچه تلاشهای فراوانی در این زمینه نموده است.
کامیار اسکندریون افزود: به عنوان نمونه در مشهد شاهد خالی ماندن بخش زیادی از گنجایش اقامتی در برهه هایی از سال و پر شدن کامل گنجایش در برخی مناسبتها و یا فصول هستیم که این مسئله باید مدیریت شود.
وی ادامه داد: با روند فعلی و مشکلات فراروی صنعت هتلداری هیچ آینده روشنی برای این صنعت متصور نیستم. سالها فعالیت و تجربه در عرصه صنعت هتلداری ایران نشان می دهد نمودار رشد این صنعت همیشه رو به افول بوده است.
دبیر جامعه هتلداران ایران گفت: در حالی که سرمایه گذاران صنعت هتلداری در ایران دلسوزانه فعالیت می کنند هم اکنون سود هتل سازی نسبت به سرمایه گذاشته شده زیر پنج درصد است. به همین دلیل بر اساس نگاه اقتصادی در درجه نخست فعالیت در عرصه هتلداری کشور هیچگونه توجیه اقتصادی ندارد و سوددهی سرمایه در عرصه ها و بخشهای دیگر قطعی تر و قابل اعتمادتر است.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
7496/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است


به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بندرامام، انصاری نیک در جلسه صبحگاهی شرکت با گرامیداشت یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر گفت: «این روز را خدمت کارگران عزیز تبریک می گوییم. انشاا… منابع انسانی در حوزه کارگران اخبار خوبی برای این گروه داشته باشد و تصمیمات خوبی گرفته شود. در بازدید که با کارگران و پیمانکاران صحبت می کنیم، از حقوق هایشان می پرسیم و معمولا حقوق هایی که به ما گزارش داده می شود متناسب نیست. باید پیگیری شود تا هر پیمانکاری به بندر امام می آید حقوق هایشان از حداقلی که در بندر امام تعیین می شود کمتر نباشد و به آنان بگویید ما به کارگرها ۳۰ یا ۴۰ درصد بالاتر از مصوبه اداره کار حقوق می دهیم و این کف پرداختی کارگران در بندر امام است. این نکته ای بسیار مهم است که باید اجرا شود.»
وی ادامه داد: «تلاش بر این است که محیط های کارگاهی‌مان را به حداقلی از استاندارد های کیفی برسانیم و محیط کار محیطی باشد که برای ما آموزنده باشد. استاندارد های جهانی را داشته باشد. حساسیت ها نسبت به اتفاقات را بالا ببرید. در مورد اتفاقاتی که رخ می دهد تجزیه و تحلیل داشته باشید به سایت بروید و بازدید کنید و سوال کنید، در این پرسش و پاسخ ها مسائل بسیاری روشن می شود. هر روز می توان چنین مواردی داشت. کار مدیران محترم همین است، ما کاری مهمتر از این نداریم. بسیاری از مسائل و کار های مهم را می توان به این طریق روزانه حل کرد.»
ایشان در ادامه با گرامیداشت روز ملی خلیج فارس افزودند: «در روز خلیج فارس کتابی را به مناسبت ۵۰ سالگی شرکت چاپ کردیم. خلیج فارس هویت ایران است. یکی از پایه های قدرت تمدنی هر کشوری دریا است. در کشور هایی که دریا و خلیج وجود ندارد آن کشورها از نظر راهبردی مشکل دارند. ما روز خلیج فارس را در تقویممان نامگذاری کردیم، این به دلیل تهدیدی است که برخی دولت‌ها برای ما ایجاد کردند. عده ای در تاریخ به دنبال تحریف هستند از جمله قدرت های غربی که از ۲ هزار سال پیش با ما دشمنی دارند و با هویت و فرهنگ ما دشمنی دارند و این ادامه‌دار بوده و هیچ گاه قطع نشده است.»

مدیر عامل شرکت پتروشیمی بندرامام در ادامه سخنان خود و گرامی‌داشت روز ملی خلیج فارس تصریح کرد: «کتاب هایی که نوشته شده، اتفاقات و خبرهایی که رخ داده است و تجزیه ها از جمله جداسازی بحرین از ایران مسئله‌ای است که قالبا کشور های غربی پشت آن بودند. غرب دست بردار نیست و این خصومت تمام نشده است. شعار هایی که امروز در کشور های خلیج فارس داده می شود نیز از این جنس است. غرب به دنبال آن است که مجموعه تمدنی اسلامی و همسایه های قدیمی را به جان هم بیاندازد.

اختلاف را ایجاد می کنند تا وارد منطقه شوند و سو استفاده کنند و قدرت های منطقه را به چالش کشیده، تضعیف کرده و به زیر یوق خود ببرند. اتفاقاتی که امروز در سیستان و بلوچستان رخ می دهد بی ارتباط به این موضوع نیست. غرب نمی خواهد در این منطقه امنیت برقرار باشد زیرا امنیت ضامن توسعه است. بدون توسعه می توانند مردم را از بدنه کشور اصلی جدا کنند. یک کشور به این صورت تضعیف می شود. باید بدانیم که اگر هوشیار نباشیم، بقیه با ما چه کار می کنند.»

دکتر انصاری نیک خطاب به مدیران حاضر در جلسه تاکید کرد: «تمام افراد این جمع تحصیلکرده، کارکرده و اهل دانش و فن هستند. در جامعه ایرانی اگر چنین طیف هایی نسبت به این مسائل بی اطلاع باشند از بقیه چه انتظاری می رود؟! به مناسبت این روز وظیفه خود دانستم که به جهت هوشیاری، این موارد را بیان کنم. باید نسبت به تمدن و فرهنگ و هویت تاریخی‌مان حساس باشیم، باید یاد بگیریم، مطالعه کنیم و به بچه هایمان یاد بدهیم و آن ها را هم آگاه کنیم. باید به دوستان و بستگان و دیگر کسان‌مان این مسائل را یادآوری کنیم. این مسائل را می شود از غربی ها هم یاد گرفت، آن ها بسیار حساس هستند و این موارد را مکتوب می کنند تا ماندگار شود و بعد به آن استناد می کنند. این مستند ها فشار هایی در آینده نزدیک یا دور برای ما هستند. غرب واژه سازی می کند، کار فرهنگی و تاریخی می کند.»

نایب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی بندرامام ادامه داد: «خلیج فارس فرصتی برای ما است، ضمن اینکه سیاست های کشور به سمت اقتصاد دریا پایه است. این موضوع در اسناد بالا دستی مطرح و تصویب شده است.

پتروشیمی بندر امام به عنوان مجموعه ای اقتصادی می توند برای آینده آگاه باشد و از ظرفیت ها و فرصت های این حوزه استفاده کند. مطالعات راهبردی را بخوانید و ببینید چه ظرفیت ها و چه امتیازاتی برای ما وجود دارد و می توانیم چه نقشی داشته باشیم در این زمینه باید توجه داشت و این موضوع را دنبال کرد.»

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901189

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم