Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ورود پساب فاضلاب به آب‌های سطحی از جمله مشکلات مهم فاضلاب کشور است که به عنوان تهدیدی برای محیط زیست و مشاغل مربوطه به حساب می آید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، ورود پساب فاضلاب به آب‌های سطحی از جمله مشکلات مهم فاضلاب کشور است که به عنوان تهدیدی برای محیط زیست به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موردی که علاوه بر طبیعت مشکلاتی را برای افرادی که کار و کسب آنها از طریق آب های جاری صورت می گیرد ایجاد کرده است.

رحیم میدانی معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، در خصوص مشکلات عدم تصفیه فاضلاب گفت: تا زمانی که فاضلاب شهرها را نتوانسته ایم صد در صد تحت پوشش قرار دهیم این فاضلاب‌ها زمینه ساز آلوده شدن محیط زیست می شوند.بخشی از این فاضلاب ها از طریق چاه‌های جذبی به داخل زمین منتقل می شوند تا وارد آب‌های سطحی نشوند. تمام این فاضلاب‌ها خانگی نیستند بلکه سهمی از آن به فاضلاب‌ها صنعتی تعلق دارد که این پساب ها باید تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست به طبیعت باز گردند.

معاون وزیر نیرو مدعی شد برای حفظ محیط زیست هیچ فاضلابی خارج از یک سری مشخصات و استانداردهای تعریف شده نباید در آبراهه ها تخلیه شود و اگر هم بنا بر فرض آلودگی در آبراهه ها وجود داشت باید وزارتخانه جهاد کشاورزی جلوگیری کند که از طریق این فاضلاب‌ها هیچ تولید کشاورزی آبیاری نشود.

وی اذعان کرد: تا زمانی که چاه ها جذبی است این‌ آلودگی‌ها جذب سفره‌های زیرزمینی می شوند ولی حسنش آن است که وارد آب‌های سطحی نمی شوند.

میدانی اعلام کرد: ما تلاش کردیم که اول تصفیه خانه ها را بسازیم که وقتی شبکه جمع آوری را اجرا کردیم و پس از آن انشعاب ها وصل شود و سپس از آن فاضلاب به تصفیه خانه منتقل می شود.

ماهیگیران یکی از قربانیان این مشکل زیست محیطی هستند که تلفات آن بر معیشت این افراد تاثیر گذار است.

دریای خزر به عنوان یکی از پهنه های آبی مهم کشور توسط چهار رودخانه یا گروه‌های رودخانه‌ای تغذیه می‌شود دارای منابع غنی نفت و گاز است.

اغلب بیان شده است که خزر به واسطه هیدروکربن‌های نفت و گاز و همچنین توسط رودخانه ولگا که پساب‌های اراضی مرکزی صنعتی روسیه را در شمال خزر تخلیه می‌کند از آلودگی بالایی برخوردار است.

طبق آمار‌های منتشره وجود مقادیر بالای جیوه بر اثر ورود پسماند کارخانه‌ها و تصفیه کم فاضلاب و کشاورزی متراکم بویژه برنج تاثیر نامطلوبی بر اکوسیستم آب‌های شیرین گذاشته است که نتیجه آن مرگ و میر پستانداران دریایی و جانداران آبزی و در نهایت کاهش صید سالیانه ماهی توسط صیادان است.

 

 

برای دیدن بیشتر عکس ها بر روی لینک کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا

دریافت 24 MB

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آخرین روز از گرامیداشت هفته زمین پاک و با هدف ترویج فرهنگ محافظت از محیط زیست و منابع طبیعی، جشنواره زمین پاک در شهرستان آستارا با حضور مسؤولان ارشد استانی و شهرستانی، دانش آموزان، دبیران و جوامع محلی در محل خانه محیط زیست پناهگاه حیاط وحش این شهرستان برگزار شد.

کد خبر 6090076

دیگر خبرها

  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا