Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بیانیه 16 تن از اصلاح طلبان در خصوص علل حوادث اخیر کشور، شایسته توجه بیشتر است. امضاء کنندگان بیانیه دلایل وقوع اعتراضات اخیر را چنین تبیین می نمایند : ۱. کمبودهای اقتصادی و معیشتی بخشی از مردم و نیز محدودیت های اجتماعی و سیاسی برخی دیگر

۲.عملکرد جناح تندروی مخالف با تکیه بر تریبون ها و رسانه های خود به ویژه صدا و سیما

 ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم اصلاحات سیاسی و گسترش و تقویت نظارت های مردمی و استقلال نهاد‌ های نظارتی رسمی

 این بیانیه دخالت مستقیم عوامل خارجی در کشور را رد نموده و صرفاً آنها را در بهره برداری از وقایع داخلی ایران موثر می داند.

 این افراد عامل ریشه ای در اعتراضات اخیر را که بر عوامل دیگر مقدم است ، عدم اصلاحات سیاسی و عدم استقلال نهادهای نظارتی رسمی و نهادهای حل منازعه می داند که منظور آنها نهادهائی مانند قوه قضائیه و شورای نگهبان و نهاد رهبری است. امضاء کنندگان در این بیانیه از حق اعتراض مسالمت آمیز مردم بسیار سخن گفتند اما این حق را برای جناح مخالف دولت به رسمیت نمی شناسند. اگر چه این حق را برای خود، بعنوان جریان مخالف دولت قبل به رسمیت می شناختند.

 از نظر این افراد، ریشه اصلی اعتراضات به بخشی از حاکمیت مربوط است و تا این نهادها" استقلال "نداشته باشند، این اعتراضات ادامه خواهد یافت.

 آنچه شایان توجه بسیار است، اینکه این افراد به هیچ وجه عملکرد دولت مورد حمایت خود و نیز مجلس اصلاح طلب را مورد انتقاد و اعتراض قرار نمی دهند و ریشه اعتراضات را به عوامل دیگر مربوط می کنند. در حالیکه دولت مورد حمایت آنان در چهار سال و نیم زمان قدرت را بدست داشته و بالاخص با امضاء بر جام ، امید زیادی به اصلاحات اقتصادی کشور را نوید دادند.

 در واقع بیانیه مذکور با زیرکی  از پرداختن به مسئولیت دولت و مجلس مورد حمایت آنان ( حداقل بعنوان عوامل اصلی کمبود های اقتصادی) طفره می رود.

اگر اصلاح طلبان به واقع اعتقاد دارند که علل اصلی اعتراضات مردمی ، عدم استقلال نهادهای نظارتی رسمی و نهادهای حل منازعه است، چرا تلاش می نمایند که قدرت را در نهادهای غیر نظارتی مانند مجلس و دولت بدست بگیرند؟

 آنها طی هشت سال دولت اصلاحات و مجلس ششم به این نتیجه رسیدند که اصلاحاتی را که آنان مد نظر دارند، محقق نمی شود و حتی در اعتراضات خشونت بار سال ۸۸ نیز این واقعیت را آزمودند. پس چرا مجدداً برای حضور در قدرت و بدست گرفتن مجلس و دولت، اعلام آمادگی کردند ؟
 به نظر می‌رسداصلاح طلبان، هیچگاه مسئولیت پذیر نیستند و از پاسخ گوئی نهادهای تحت حمایت خود طفره می روند. تا زمانی که قدرت را در دولت و مجلس در اختیار ندارند، از فقدان آزادی و رای مردم و بسته بودن حاکمیت سخن می رانند و هر گاه این دو نهاد را در اختیار می گیرند، ریشه مشکلات کشور را به نهادهای نظارتی منتسب می کنند.

اگر صداقت با مردم ، راهکار اساسی برای شنیدن اعتراضات بحق مردم است ، پس باید صادقانه مسئولیت خود را و نهادهای مورد حمایت را پذیرفت .
طی بیست و چهار سال گذشته، حداقل شانزده سال قوه مجریه در اختیار اصلاح طلبان بوده است . آیا زمان آن فرا نرسیده است اصلاح طلبان که از کمبودهای اقتصادی و معیشتی مردم ابراز ناراحتی می کنند ، حداقل بخشی از مسئولیت آن را متوجه خود نمایند؟

منبع:الف

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست

ایسنا/فارس معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست، فراهم کردن زمینه برای تحصیل و ازدواج را از مهم‌ترین اهداف این کمیته عنوان کرد.

حبیب الله آسوده امروز، ۵ اردیبهشت در آیین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس ابتدا با بیان اینکه پایه نظام اسلامی، مردم و هدف آن در وهله اول تربیت است، گفت: در مکتب اسلامی، تعالی معنوی انسان‌ها مدنظر است، در حالی که در سایر مکاتب، سود دنیوی در اولویت قرار دارد و به همین دلیل است که بر خلاف سایر انقلاب‌ها که رهبرانش پس از پیروزی صرفا به دنبال حفظ جایگاه خود و برقراری امنیت هستند، امام راحل ما پس از گذشت تنها ۲۰ روز از پیروزی انقلاب، حکم تاسیس کمیته امداد را صادر می‌کنند.

وی با بیان اینکه کمیته امداد یک نهاد مردمی و در خدمت مردم است، برگزاری آیین نکوداشت خیرین را در راستای دستیابی به دو هدف اساسی عنوان کرد و گفت: هدف اول، عمل به حکم قرآن کریم است که خداوند در آن بر ضرورت تجلیل و تکریم خیرین تاکید دارد و هدف دوم این است که تلاش کنیم همه مردم را به مشارکت در امور خیر، ترغیب کنیم.

آسوده با تاکید بر اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست، گفت: مردم، گروه‌های مرجع، خیرین و مسئولین، همگی باید بدانند که بدون هم‌گرایی، توسعه به خوبی شکل نمی‌گیرد و سیاست ما در این نشست این است که دست به دست هم دهیم و عهد کنیم که چند معضل اساسی را در استان فارس به حداقل رسانده یا حتی ریشه‌کن کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از مهم‌ترین موضوعات و معضلاتی که باید در راستای رفع آن کوشش کرد را فراهم کردن زمینه تحصیل برای تمامی کودکان عنوان کرد و گفت: فارغ از اینکه کدام وزارتخانه و نهاد در این موضوع وظیفه دارد، همه ما مسئول هستیم و نباید بگذاریم در شهر، محله و روستایمان حتی یک کودک از تحصیل باز بماند و اگر این زمینه برای کودکی فراهم نشد، مسئولیت اینکه او به هر راه کجی کشیده شود، بر گردن ماست.

وی یکی دیگر از موضوعات مهم را فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان عنوان کرد و گفت: فرزندآوری تنها یکی از اهداف ازدواج است و ایجاد نشاط و کاهش آسیب های اجتماعی را هم باید در اهمیت این موضوع، مد نظر قرار دهیم. دولت هم گام‌های موثری را در این زمینه برداشته است اما به تنهایی نمی‌تواند. مردم سخاوتمند باید پای کار بیایند تا زمینه ازدواج آسان را در تمام استان فارس فراهم کنیم.

آسوده، سومین مساله مهم را بحث مسکن عنوان کرد و گفت: دولت در جلسه شورای عالی مسکن زمینه احداث ۳۳ هزار واحد مسکن را فراهم کرده است اما لازم است که مردم هم پای این کار بیایند که فراهم کردن مسکن به نیازمندان شوکت و عزت می‌دهد و چنین کار بزرگی، اجر بی نظیر دنیوی و اخروی در پی دارد.

این مقام مسئول در کمیته امداد امام راحل، سلامت و درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را از دیگر موضوعات مهم دیگری عنوان کرد که با مشارکت مردمی در کنار تلاش‌های دولت می‌توان در راستای آنها گام ‌های مهم و بزرگی برداشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند