Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@23:25:15 GMT

روابط پنهانی شاه سابق با بازیگر زن هالیوود

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۳۶۳۵۶

روابط پنهانی شاه سابق با بازیگر زن هالیوود

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، به نقل از روزنامه انگلیسی تلگراف، افشای اسناد جدید ترور «جان اف. کندی» رئیس جمهور اسبق آمریکا به طور ناخواسته، «ملک حسین» پادشاه سابق اردن را نیز حدود 20 سال پس از مرگش در کانون یک افشاگری تاریخی قرار داده است.

طبق این اسناد که اخیراً با دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از سالها از حالت طبقه‌بندی خارج شده‌اند، سازمان جاسوسی سیا در سال 1959 میلادی در جریان سفر ملک حسین به آمریکا، از یک بازیگر زن هالیوود می‌خواهد با پادشاه اردن ارتباط برقرار کند؛ رابطه‌ای که نتیجه آن تولد فرزندی بود که بعدها به قاتل مادرش تبدیل شد!

در این اسناد اشاره شده است که ملک حسین در جریان سفر خود به آمریکا از مقامات این کشور می‌خواهد برای او همنشین زن فراهم کنند و در پی این درخواست، سازمان سیا از یک واسطه می‌خواهد اسباب راحتی او را در مدت اقامتش در آمریکا مهیا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اسناد سیا از ملک حسین که در آن زمان 23 ساله بوده است با عنوان "رئیس یک دولت خارجی" نام برده شده اما تاریخ این سند دقیقاً منطبق با سفر چهار روزه پادشاه سابق اردن به لس‌آنجلس و نیویورک در سال 1959 میلادی است.

در این اسناد همچنین ملک حسین به عنوان فردی "مشتاق به همنشینی با زنان" توصیف شده و از ماموران سیا خواسته شده است از طریق یک "منبع مطمئن" اسباب رضایت او را در سفرش به آمریکا فراهم کنند.

طبق اسناد منتشرشده، این منبع مطمئن، «رابرت ماهو» مامور سابق اف‌بی‌آی بوده است که در آن زمان به دلیل ارتباطات گسترده خود خدمات این چنینی نیز به برخی مقامات ارائه می‌داده است.

رابرت ماهو پس از تماس سیا با او، یک بازیگر زن جوان هالیوود به نام «سوزان کابوت» را برای این منظور پیشنهاد می‌دهد.

در اسناد سیا آمده است یک مامور سیا صریحاً از سوزان کابوت می‌خواهد که به محل اقامت ملک حسین برود اما کابوت که در آن زمان به دلیل بازی در نقش مقابل «چارلز برانسون» بازیگر سابق هالیوود در چند فیلم مختلف به تازگی در حال تبدیل شدن به یک ستاره بود، این پیشنهاد را نمی‌پذیرد.

با این حال، پس از ملاقاتی که میان ملک حسین و این بازیگر هالیوود در یک پارتی شبانه ترتیب داده می‌شود، او پیشنهاد سیا را قبول می‌کند.

طبق اسناد منتشرشده، پادشاه سابق اردن نیز در این ملاقات کوتاه به کابوت علاقمند شده و از او می‌خواهد که در مدت اقامتش در آمریکا به ملاقات او برود.

ماموران سازمان سیا خانه‌ای را به دور از چشم مردم و رسانه‌ها در شهر لانگ بیچ در حومه لس‌آنجلس برای ملاقات پنهانی ملک حسین و کابوت اجاره می‌کنند و یک مامور سیا نیز مسئولیت ایاب و ذهاب این بازیگر زن هالیوودی را بر عهده می‌گیرد.

این ملاقات‌های پنهانی چندشبه تا چند سال بعد نیز در مکان‌هایی نامشخص ادامه می‌یابد تا اینکه در سال 1964 منجر به تولد پسری به نام «تیموتی» می‌شود که پس از ازدواج کابوت با یک مرد آمریکایی، نام خانوادگی پدرخوانده‌اش (اسکات رومن) را برای خود انتخاب می‌کند.

22 سال بعد یعنی در سال 1986 میلادی تیموتی به دلیل نامشخصی با مادرش وارد مشاجره شده و با یک دمبل او را در لس‌آنجلس به قتل می‌رساند.

در جریان رسیدگی به قتل کابوت در دادگاه مشخص شد او تا زمان مرگش در 59 سالگی از ملک حسین ماهانه 1500 دلار پول دریافت می‌کرده است.

ملک حسین در طول حیات خود 4 بار ازدواج کرد و در سال 1999 پس از 47 سال پادشاهی بر اردن درگذشت. ملک عبدالله دوم پادشاه فعلی اردن که در پی درگذشت پدرش بر تخت پادشاهی نشست حاصل ازدواج دوم ملک حسین با یک زن انگلیسی به نام «آنتونیت آوریل گاردینر» است که پس از ازدواج با او نام خود را به «مونا الحسین» تغییر داد.

به نظر می‌رسد این سه صفحه سندی که به طور ناخواسته در رابطه با ارتباط ملک حسین با این بازیگر هالیوودی در لابلای اسناد سیا درباره ترور جان اف. کندی منتشر شده است به خاطر «رابرت ماهو» باشد که از بد روزگار بعد از خوش‌خدمتی به پادشاه اردن پای او به طور موقت به پرونده ترور جان. آف کندی نیز کشیده می‌شود.

گفتنی است رابرت ماهو به عنوان یکی از مهره‌های اصلی این داستان در سال 2008 درگذشت.

 

باشگاه خبرنگاران

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی

هرچند رسانه ها مدعی هستند که آمریکا و عربستان بزودی پیمان امنیتی منعقد می کنند ولی بررسی دقیق تر نشان می دهد که انعقاد چنین پیمانی با توجه به دیدگاه های متفاوت دو کشور در این خصوص دارای پیچیدگی است و فعلا نشانه ای از حل اختلاف در این خصوص وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آمریکا برای متقاعد کردن عربستان جهت پیوستن به روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وعده داده که پیمان امنیتی با ریاض منعقد می کند و این پیمان امنیتی توسط رسانه های غربی  به عنوان تحولی مهم در روابط واشنگتن و ریاض معرفی شده است.

 بحث درباره انعقاد پیمان امنیتی از مدت ها قبل مطرح بود و به دلایل سیاسی و حقوقی در نهایی شدن آن مشکلاتی وجود داشت؛ چراکه دو کشور درباره این پیمان دیدگاه های متفاوتی دارند. از منظر آمریکا امضای پیمان امنیتی با عربستان منوط به عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی است. این در حالی است که به نظر می رسد ریاض با این پیش شرط کنار نیامده و در شرایط کنونی امکان عادی سازی روابط با تل آویو دشوارتر از همیشه برآورد می شود.

عربستان به طور سنتی سیاست دو دولتی مبتنی بر تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 که با عنوان ابتکار عربی در سال 2002 نامیده شد را دنبال می کند. این درحالی است که رژیم صهیونیستی اساسا این راهکار را قبول ندارد و با غصب زمین فلسطینیان در قدس و شهرک سازی در کرانه باختری، امکان اجرای این طرح را ناممکن کرده است.

در حال حاضر هم حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی  به غزه و کشتار 35 هزار فلسطینی، بیشتر از هر زمانی عادی سازی روابط با رژیم را برای عربستان که داعیه دار رهبری جهان عرب و اسلام  در منطقه است را دشوار کرده است.

دست کشیدن از سیاست سنتی که اساس راهبرد سیاست خارجی سعودی در شامات می باشد، علاوه بر جنبه دیپلماسی عمومی، در جنبه سیاسی هم تبعاتی برای ریاض خواهد داشت. از همین رو عربستان تلاش دارد تا این پیمان امنیتی را از پرونده عادی سازی منفک نماید، ولی «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا با صراحت اعلام کرد که توافق عادی سازی روابط با تل آویو پیش شرط انعقاد پیمان امنیتی میان آمریکا و عربستان خواهد بود.

علاوه بر ملاحظات مربوط به منازعه فلسطین، بنظر می رسد ریاض و واشنگتن هنوز درباره اصل پیمان هم دارای اختلاف جدی هستند، چرا که تعریف دو کشور از این پیمان در اظهارات شان متفاوت است.  

عربستان تاکید دارد که پیمان امنیتی دربردارنده ضمانت آمریکا درخصوص تعهد به تامین امنیت عربستان و مقابله با هرگونه حمله به این کشور باشد و علاوه بر این واشنگتن محدودیتی در تامین تسلیحات مدرن برای ارتش سعودی قائل نباشد. این درحالی است که آمریکا بیشتر توافقی مبتنی بر همکاری های امنیتی و نظامی در سطح بالا بدون هرگونه تضمین به دخالت نظامی در صورت حمله به عربستان را مدنظر دارد.

به عبارت دیگر عربستان انتظار دارد که آمریکا پیمان امنیتی همطراز پیمان امنیتی اش با استرالیا منعقد نماید، ولی کاخ سفید بیشتر به مدل همکاری که مبتنی بر آموزش و صادرات تسلیحات و روابط حرفه ای بدون تعهد دفاعی تاکید دارد که هم اکنون شبیه آن را در منطقه غرب آسیا با مصر و بحرین منعقد کرده است.

البته حتی اگر عربستان هم به انعقاد این توافق قناعت نماید، مسئله کنگره می تواند دردسرساز باشد و در صورتی که توافق مذکور تائید کنگره را نداشته باشد، پیش بینی می شود با تغییر رئیس جمهور آمریکا، سرنوشت این توافق امنیتی میان ریاض و واشنگتن همانند توافق هسته ای با ایران در 2015 شکننده باشد. این درحالی است که با توجه به شرایط داخلی آمریکا ممکن است جناح رقیب دولت در مسیر این توافق کارشکنی نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • نمایندگان آمریکا افشاگری‌های «تهران‌تایمز» را تأیید کردند
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک