Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، دکتر علی حسین حسین زاده در آیین چهارمین گردهمایی روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور که امروز چهارشنبه 20 دی ماه در محل دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان در اهواز برگزار شد، گفت: ظرفیت های داخلی و برون مرزی موجود در خوزستان می تواند ارتباط دهنده کشورها با ایران اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده با بیان این که  کشور ما در حوزه آموزش چندین سال است که در حال تلاش   جهت برقراری روابط دانشگاهی است، اظهار کرد: با تاسیس یک واحد آموزشی در کشورهای منطقه می توان این ارتباط دانشگاهی را برقرار کرد،البته این ارتباط در تهران به صورت محدود ایجاد شده است اما با توجه به انعطافی که در قوانین دانشگاه علمی کاربردی وجود دارد ، این دانشگاه می تواند در این بخش پیشتاز باشد.

وی به فعالیت های این دانشگاه و مسیری که در حال طی شدن است، اشاره کرد و ضمن تاکید بر آغاز مسیر صحیح در چارچوب کیفیت بخشی این دانشگاه با حضور ریاست دکتر امید، عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک سرمایه بسیار خوب است که در گذشته کمبودها و نقصان هایی داشت و بعضا از سوی جامعه دانشگاهی مورد انتقاد قرار می گرفت اما امروز با سیاست های جدیدی که در این دانشگاه اتخاذ شده ، این امید و اطمینان وجود دارد که می تواند به عنوان یک سرمایه برای کشور باقی بماند و محل اثربخشی فراوان تری در راستای مباحث عمومی و اقتصادی کشور باشد، خوشبختانه بارقه های امید در این دانشگاه فراهم شده است .

حسین زاده مسئولیت متعهدانه دانشگاه جامع علمی کاربردی در این شرایط را مهم و سنگین برشمرد و با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در راستای اشتغال و بیکاری گفت: همه ما می دانیم که یکی از چالش های مهم پیش روی نظام مقدس جمهوری اسلامی ، بحث اشتغال است و با این دوره محدودی که دولت ها در اختیار دارند ، امکان حل همه مسائل اشتغال توسط دولت نیست اما بخش مهمی از این مساله می تواند از طریق این دانشگاه که یک ثروت محسوب می شود، در راستای کیفیت بخشی وتنوع بخشی به بحث مهارت ها در کشور، منبع خیر و اثری برای معضلی که جامعه و کشور را آزار می دهد، باشد.

این مقام مسئول  نیازکشور به اشتغال و نیروی کار ماهر  را با اهمیت خواند و ظرفیت ها و پتانسیل های این دانشگاه در راستای آموزش را سمت و سو و کمک شایانی در بحث رفع بیکاری دانست.

حسین زاده توجه ویژه به موضوع آموزش های مهارتی در برنامه ششم توسعه را مسیری برای انجام کارهای اثرگذار عنوان کرد و گفت: استان خوزستان به لحاظ تنوع ظرفیت ها، منبع بسیار خوب و ایده آل برای دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور است. این تنوع ظرفیت به حدی است که بخش عمده ای از این ظرفیت ها هنوز به بالفعل تبدیل نشده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری خوزستان ادامه داد: کشور عراق در حال حاضر یک محیط بسیار خوب برای این ارتباط است با توجه به ارتباطی که با استان های مختلف مرزی کشور عراق داشتم، همه مسئولان ارشد این استان ها خواستار این هستند که این ارتباط آموزشی بین ایران و کشور عراق صورت بگیرد.

وی افزود: به طور مثال با توجه به این که بخش عمده ای از تولید نفت عراق از استان بصره انجام می شود، در حال حاضر حتی به اندازه یک چاه نفتی، ایران ارتباط سرمایه گذاری و نفتی ندارد و همه ی آن در اختیار چینی هاست، علیرغم این که می دانیم چه دانش متراکم نفتی در ایران وجود دارد که  در منطقه بی نظیر است، همچنین دانشی که در بحث حفاری ، اکتشاف و حفاظت و ایمنی در خوزستان وجود دارد ، در عراق وجود ندراد و مسئولان عراقی بسیار علاقه مند برقراری ارتباط در این حوزه با ایران هستند تا ضمن استفاده از این دانش، بخشی از نیروهای خود را در حوزه مباحث مهارتی تربیت کنند. به همین دلیل این روش راحت ترین گزینه برای ایجاد ارتباط دانشگاه جامع علمی کاربردی با کشور عراق است.

حسین زاده ادامه داد: این ارتباط که جنبه بین المللی آن بسیار حائز اهمیت است،  چندین سال است دانشگاه ها به دنبال آن هستند اما محقق نشده است

 و با توجه به ظرفیت موجود استانی که البته این استان هنوز بخشی از آن شناخته شده نیست، می توان این ارتباط بین المللی را ایجاد کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حدادپور صبح دوشنبه در آئین نکوداشت مرحوم آیت الله حاج صادق رزاقی طالقان که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، تصریح کرد: در حوزه مدیریت سطح استان البرز با نکته مهمی مواجه هستیم؛ اینکه در سرآمدسازی برای کشور و استان در حوزه‌های دینی ضعیف عمل می‌کنیم.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم در سطح ملی سرآمدان ورزشی، هنری، سینمایی و … را معرفی کنیم بسیاری از افراد به ویژه نسل جوان بدون لحظه‌ای فکر کردن می‌توانند نام افراد را به زبان بیاورند اما در حوزه‌های علمی و مذهبی، به وضوح دیده می‌شود که افراد به خصوص نسل جوان شناختی از سرآمدان و مشاهیر ندارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی کمک می‌کند که بتوانیم افراد دارای وجهه مذهبی و مورد وثوق در استان و کشور را به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم و نوعی الگوسازی انجام شود. آیت الله رزاقی دارای مؤلفه‌های خوبی بودند که نباید از آنها غافل شویم.

حدادپور، دانش، پارسایی و مردم داری را سه مؤلفه مهم این شخصیت علمی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: نسل جوان دیگر از موعظه‌های معمولی اقناع نمی‌شوند اما وقتی شخصی می‌تواند با این سطح علمی در حوزه‌های خارج از فقه و دین با مطالعه قبلی در جمع جوانان صحبت کند، آنها را جذب می‌کند.

وی با اشاره به نقش مهم برگزاری این گونه جلسات در زنده نگهداشتن یاد شخصیت‌های علمی و فرهنگی و نیز الگوسازی برای نسل جوان به ویژه در حوزه روحانیت خاطرنشان کرد: اساتید بزرگی در سطح استان داریم که نسل جوانان آنها را نمی‌شناسند که این موضوع کوتاهی ما را نشان می‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: پیشنهاد می‌شود در این گونه برنامه‌ها و مراسم برنامه ریزی های لازم انجام شود تا بیشتر نسل جوان حضور داشته باشند که بتوانیم شخصیت‌های سرآمد را به آنها معرفی کنیم و جوانان و نوجوانان با مشاهیر آشنا شوند و به آنها رجوع کنند.

آیت الله رزاقی هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد

حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: آیت الله رزاقی با اینکه استخدام دانشگاه بود اما هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد و به معنای واقعی کلمه طلبه زندگی کرد.

وی با اشاره به اینکه وی با هدف تبلیغ وارد دانشگاه شد و تا پایان عمر خویش نیز این هدف را حفظ کرد و به معنای واقعی کلمه مؤثر بود، ادامه داد: او شرکت در نماز جماعت را بر خود فرض می‌دانست و هر جا و تحت هر شرایطی، وقتی را برای نماز خالی می‌کرد تا به اقامه نماز جماعت دانشگاه برسد.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز بیان کرد: وی در عین حال که مسوولیت‌های متعددی در استان بر عهده داشت اما تبلیغ، منبر رفتن، روضه خواندن و در مجموع رسالت طلبگی خود را فراموش نکرد و از سوی دیگر ورود خوبی در مباحث حوزوی داشت. بزرگترین خصلت او ارتباط و انس با اهل بیت (ع) بود.

کد خبر 6098049

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم