Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت:احتمالا سهل‌انگاری در تزریق دارو، علیرضا، کودک مبتلا به سرطان را دچار عفونت دست شدیدی کرده که ممکن است دست علیرضا را از او بگیرد.

بیمارستان علی‌اصغر تهران میزبان این کودک 6 ساله بوده. او از دو ماه پیش به ‌دلیل ابتلا به سرطان خون در این بیمارستان تحت درمان کموتراپی و شیمی‌درمانی بوده اما اشتباه احتمالی در شیوه تزریق داروی شیمی‌درمانی از 20 روز پیش باعث شده نه‌تنها او رنج سرطان را تحمل کند بلکه با رنج عفونت شدید دست هم روبه‌رو شود به‌طوری‌که احتمال‌های دردناک‌تری برای دست او هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پدر علیرضا، زخم‌ها در حد دو نقطه کوچک بوده‌اند اما حالا تصاویر هم نشان می‌دهند جلوی عفونت و زخم‌ها گرفته نشده و آن‌قدر وسعت پیدا کرده‌اند که دست علیرضا را تهدید می‌کنند. جز اینها، عفونت دست او باعث شده درمان سرطان او قطع شود و پزشکان نتوانند درمان بیماری او را که دوباره عود کرده پیش ببرند. درواقع پدر علیرضا مدعی است سهل‌انگاری تاثیرگذار یک پرستار در تزریق دارو به علیرضا درمان او را هم عقب انداخته است.
پدر علیرضا درباره این اتفاق گفت: «بیمارستان زیر بار اشتباهی که رخ داده نمی‌رود. می‌گویند چون گلبول‌های سفید دست او به‌ دلیل شیمی‌درمانی پایین بوده دست او عفونت کرده اما نمی‌گویند چرا همان ‌جایی که تزریق داروی شیمی‌درمانی انجام شده و سرم گرفته می‌شد عفونت کرده است.»
این اتفاق ممکن است به بهای قطع دست علیرضا تمام شود زیرا بیمار در شرایط خاصی است و نمی‌شود از بدن او انتظار مبارزه با عفونت داشت و از طرفی نمی‌توان برای مدت طولانی شیمی‌درمانی او را قطع کرد. آن‌گونه که پدر علیرضا می‌گوید، سه راه پیش‌روی آنهاست: «راه اول این است که دست علیرضا را قطع کنند تا بتوانند شیمی‌درمانی را ادامه بدهند. راه دوم این است که پیوند روی دست او انجام شود که من توانایی پرداختن هزینه پیوند را در بیمارستان خصوصی ندارم. من به یک فوق‌تخصص خارج از این بیمارستان هم مراجعه کرده‌ام. 18میلیون هزینه پیوند دست است اما این پیوند هم بدون تضمین است چون وضعیت بدن علیرضا طوری است که احتمال جوش‌نخوردن بعد از پیوند هم وجود دارد».راه سوم، همان راهی است که بیمارستان درپیش گرفته اما همچنان جواب نگرفته و بعید است موثر هم باشد. پدر علیرضا می‌گوید: «راه سوم استفاده از دستگاه مکش است که خون جریان پیدا کند و دست علیرضا سیاه نشود». راهی که به گفته او، هزینه زیادی دارد اما بیمارستان فعلا از آن استفاده می‌کند. با همه اینها خانواده علیرضا بابت اتفاقاتی که برای فرزندشان افتاده ناامید شده‌اند. بیمارستان مسئولیت اتفاقی که برای علیرضا افتاده را نپذیرفته و آنها هم از طرفی توان تامین هزینه پیوند دست را ندارند و از طرفی تضمینی هم برای بیمارستان وجود ندارد که بتوانند دست او را حفظ کنند.
پزشکان بیمارستان از خانواده او خواسته‌اند امروز با یک فوق‌تخصص ارتوپدی هم برای پیش‌بردن درمان علیرضا مشورت کنند؛ مشورتی که پدر علیرضا می‌گوید برای آن است که از زبان پزشکی جز پزشکان بیمارستان بشنوند که دست علیرضا باید قطع شود: «کاری که با من کرده‌اند این است که باید درباره زندگی علیرضا و دستش انتخاب کنم. درواقع می‌خواهند از من رضایت بگیرند که دست علیرضا را قطع کنم و چاره‌ای هم برای من نمانده. قبلا هم به مادر علیرضا گفته بودند دست او احتمالا قطع می‌شود و او در همان بیمارستان غش کرده بود. درواقع احتمالا قرار نیست امروز چیز جدیدی بشنویم. فقط می‌خواهند پزشک دیگری هم به ما بگوید که باید دست علیرضا را قطع کنیم».
پدر علیرضا پزشکان را هم برای تعلل در پیشگیری از عفونت مقصر می‌داند: «عفونت علیرضا اول به اندازه یک سکه بود اما تعلل کردند و کار را به اینجا رساندند.» پدر و مادری که روحیه خود را از دست داده‌اند و در آستانه انتخابی بزرگ قرار گرفته‌اند. آنها در همین وضعیت از رفتاری که با آنها می‌شود هم شکایت دارند. رفتاری که نه‌تنها روحیه‌بخش نیست بلکه با شکستن بیشتر آنها هم همراه است: «پزشک به مادرش مدام می‌گوید این بچه ماندنی نیست. دیروز از پزشکش خواهش کردم این کار را نکند. چهره نگران مادر علیرضا هم باعث می‌شود روحیه خوب‌شدن در بچه شکل نگیرد».پیگیری‌های دو روزه «وقایع‌اتفاقیه» از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش از انتشار این گزارش از وضعیت علیرضا هم بی‌پاسخ ماند و از طرفی چنین روایت‌هایی نیازمند بررسی فوری برای کمک به بیمار است و شکایت به‌ دلیل زمان‌بربودن روند چندان کارساز نیست.
23302

کلید واژه‌ها : سهل انگاری کادر پزشکی - سرطان - خدمات پزشکی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان در سالن جلسات علوم پزشکی استان، اظهار کرد: برنامه‌های هفته سلامت از اول اردیبهشت به مدت یک هفته در استان همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
بهرام دلفان خاطرنشان کرد: سلامت خانواده و زمین، سلامت خانواده و فرهنگ سلامت یا سواد سلامت، سلامت خانواده و جوانی جمعیت، سلامت خانواده و غذای سالم و ورزش همگانی از جمله شعار‌های این هفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیرشدن جامعه بیان داشت: جامعه نیازمند پویایی است و این مهم موجب رشد و توسعه جامعه می‌شود، از این‌رو در حوزه سلامت باید به جوانی جمعیت بیشتر پرداخته شود.
دلفان، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را از جمله اهداف برنامه‌های هفته سلامت عنوان و تصریح کرد: جلب مشارکت مردم برای داشتن جامعه سالم، جلب حمایت سیاست‌گذاران برای ترویج فرهنگ سلامت، همکاری بین‌بخشی، جلب مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد از دیگر اهداف هفته سلامت در استان است.
وی اظهار کرد: ۷۰ درصد فوتی‌های استان ناشی از بیماری قلبی و عروقی، تصادفات و سرطان‌ها هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به احداث آشیانه بالگرد در جوار بیمارستان نیایش خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سه فروند هلیکوپتر در استان برای انجام عملیات پروازی مستقر هستند.
دلفان با بیان اینکه بزرگترین دستاورد‌ها در حوزه بهداشت و درمان طی دولت سیزدهم اتفاق افتاده است، افزود: توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمانی استان نسبت به سال‌های قبل اصلا قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون، ۷۱ پروژه به مساخت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۵۰ پروژه عمرانی با متراژ ۱۶۷ هزار مترمربع در دست اقدام داریم، گفت: سه بیمارستان با ۱۱۰۰ تخت در حال ساخت هستند.
دلفان بیان داشت: بیمارستان نیایش اکنون ۶۰ درصد پیشرفت دارد که ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس پیش‌بینی‌ها سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد، بیمارستان گهر دورود ۲۹ درصد و بیمارستان کوهدشت ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
وی، کمبود پزشک عمومی و متخصص را از جمله چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانست و افزود: در برخی بیمارستا‌ن‌ها تجهیزات پزشکی لازم وجود نداشته که بدنبال پیگیری برای تکمیل آنها هستیم.

دیگر خبرها

  • گزارش زنده: گل‌گهر 0 - 0 استقلال خوزستان
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • نجات جان مادران باردار در شرایط نامساعد جوی
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • رازهای سر به مُهر پرستاران در بیمارستان‌ها