Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو جامعه روحانیت مبارز می گوید: نباید خیلی به جبهه پایداری وابسته باشیم. اگر جبهه پایداری خارج از جمنا یا هر تشکل اصول‌گرایی دیگر باشد، جمعی حداقلی خواهد بود و تعیین کننده نیستند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر عضو شاخص جامعه روحانیت مبارز، در خصوص عملکرد جمنا در انتخابات ریاست جمهوری گذشته، گفت: جمنا یک جریان اجتماعی برخواسته از حرکت جمعی اصول‌گرایان و حضور پیروان و هواداران این طیف سیاسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخابات قبل هم با این‌که انتخابات سختی بود در مقابل دولتی که چهار سال بر مسند قدرت بود و در اصطلاح، ماشینش در حال حرکت است، جمنا عملکرد خوبی از خود نشان داد و شانزده میلیون رأی، نتیجه بسیار خوبی به حساب می‌آید. معتقدم که اگر جمنا تشکیلات خود را حفظ کند و با متانت مدیریت کند و با توجه به این‌که مردم از برخی از عملکردهای برخی از جریان‌های سیاسی -نمی‌خواهم نامی ببرم- راضی نیستند، اگر جمنا بتواند با تدبیری خوب در انتخابات آینده حضور پیدا کند که البته از الآن زود است در مورد آن صحبت کنیم، به هر حال می‌تواند نتایج بهتری به دست آورد. در هر صورت، جمنا، موجودیت دارد. توصیه من هم به برخی از افرادی که در جمنا حضور دارند، این بوده که روابط خود را با جمنا حفظ کنند؛ اصول‌گرایان با تحمل یکدیگر می‌توانند پایگاه رای خوبی را در کشور به دست آورند و در انتخابات‌های آینده پیروز هم بشوند.
این عضو جامعه روحانیت مبارز، در پاسخ به پرسشی درباره آینده جمنا و اصلاحات مورد نظر در این جبهه، اظهار داشت: قدم اول این است که اصول‌گرایان با هم باشند و همدیگر را تحمل کنند. در شرایط فعلی، چند طیف اصول‌گرا داریم. مؤتلفه اسلامی، ایثارگران، پیروان خط امام و رهبری، جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هستند که هر کدام در جامعه اثرگذارند. با توجه به رهنمودهایی که مقام معظم رهبری ارائه می‌دهند و می‌گویند: مسئولان نظام با هم باشند، در خدمت مردم باشند، مردم احساس نکنند خودمان با یکدیگر دعوا داریم. بنابراین وحدت و انسجام طیف‌های مختلف اصول‌گرا که در جمنا گرد هم آمده‌اند، اگر یکدیگر را نفی نکنند و جداگاگانه نخواهند وارد عرصه انتخابات شوند، دوره بعد می‌توانند زمینه‌ساز موفقیت باشند. ضمن این‌که مردم، از وضع جاری مملکت هم چندان دل خوشی ندارند.
این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی افزود: اگر در اصول‌گرایان چارچوب تحمل، صبر، عقلانیت در مدیریت، در صراط مستقیم و در راه امام و انقلاب حرکت کردن، پرهیز از برخی از تندروی‌ها و با تأکید بر متانت با همدیگر کار کنند، می توانند؛ اما گام نخست آن است که الآن با یک‌دیگر باشند نه این‌که هر کسی بخواهد، ساز خودش را بزند. مردم هم هستند؛ مردمی که آن میزان رأی را به نامزد جمنا دادند، قطعاً در دوره بعدی، بیشتر هم رأی خواهند داد. البته اوضاع زمان هم تعیین کننده است و باید ببینیم، رقابت بین چه کسانی خواهد بود. عملکردها، مواضع، فراز و فرود امور اجتماعی و امور جاری کشور، تعیین کننده است. اگرچه تا انتخابات بعدی، راه بسیار است ولی اگر به دنبال پیروزی باشند بایستی از هم اکنون با هم باشند - حتی اگر تشکیلاتی مانند جمنا را هم نمی‌خواهند- خود اصول‌گرایان در کنار یک‌دیگر باشند.
حجت الاسلام رهبر با اشاره به مخالفت‌های جبهه پایداری با برخی از تصمیمات جمنا، تأکید کرد: معتقدم که خیلی نباید به جبهه پایداری وابسته باشیم. این جبهه چه بخواهد در جمنا حضور داشته باشد چه نخواهد، بایستی اصول مشترک گروه‌های سیاسی را بپذیرد. چه پایداری و چه هر جریان دیگری وقتی وارد گروه شدند، و در زمانی‌که جمع به یک نتیجه واحد، معقول و مطلوب رسید، تمامی اعضای گروه بایستی از آن حمایت کنند؛ نه این‌که ساز خودشان را بزنند. اگر جبهه پایداری می خواهد ساز خودش را بزند، عیب ندارد اما در چارچوب جمنا جایی نخواهد داشت. طبیعتاً در آینده باید ببینیم این جبهه چه رویکردی را در پیش خواهد گرفت. روی هم رفته اگر جبهه پایداری خارج از جمنا یا هر تشکل اصول‌گرایی دیگر باشد، جمعی حداقلی خواهد بود و تعیین کننده نیستند. اگر بخواهند باشند، باید اصول مشترک را بپذیرند، اگر هم نمی‌خواهند باشند، برای خودشان باشند؛ دعوایی هم نداریم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه جبهه ایستادگی ایران اسلامی استان زنجان ضمن تقدیر و تشکر از مردم شریف و شهید پرور استان زنجان به برای خلق حماسه‌ای سیاسی و انقلابی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۲، از مردم شریف، نجیب و ولایت‌مدار استان دعوت به عمل می‌آید با حضور حداکثری در دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در پای صندوق‌های رای، امیدواریم با خلق حماسه‌ای دیگر نماینده شایسته و قابل اعتماد از طرف مردم شریف این حوزهها به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کند.

لذا بدینوسیله این جبهه حمایت خود را از نامزدهای منتخب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان زنجان در حوزه انتخابیه زنجان و طارم، حاج محمد اسماعیلی و در حوزه انتخابیه خدابنده، سعید رفیعی اعلام می‌دارد.

کد خبر 6096813

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد