Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@14:24:14 GMT

۵ مکمل غذایی برای کاهش کمردرد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۳۸۱۳۷

صراط: نباید این نکته را از نظر دور داشت که برای مصرف هر نوع مکمل، از پزشک تان مشورت بگیرید، بخصوص اگر در حال مصرف داروهای دیگری هم هستید چون ممکن است دچار عوارض ناشی از تداخل دارویی شوید. در اینجا ۵ مکمل طبیعی برای کاهش موثر درد کمر معرفی شده است:

به گزارش آوای سلامت،گلوکوزامین و کندراتین: این دو ترکیب به صورت طبیعی در بدن وجود دارند؛ اسید گلوکونیک به صورت مایع و در مفاصل و کندراتین در غضروف دور مفاصل وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه تحقیقاتی در زمینه تاثیر مکمل ‌های اسید گلوکونیک و کندراتین بر روی افرادی که کمردرد دارند، وجود ندارد؛ اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌ دهد این مکمل‌ها بر روی درد مزمن زانو تاثیر دارند. بیشتر افراد از این مکمل‌ها برای دردهای مزمنی همچون درد بخش پایین کمر استفاده می ‌کنند. پزشک شما فاکتورهای شخصی شما از جمله سن و سلامت عمومی را بررسی کرده و دوز مناسب از این مکمل را برایتان تجویز می ‌کند.

ویتامین دی: اگر شما مبتلا به درد کمر هستید، کمبود ویتامین دی می تواند این درد را تشدید کند. مطالعات نشان می دهد که کمبود ویتامین دی در مبتلایان به تنگی کانال نخاع نیز شایع است. مصرف روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین دی برای اکثر مردم ضروری است. می توان با قرارگیری روزانه ۲۰ دقیقه در معرض نور خورشید، و مصرف مواد غذایی غنی شده با این ویتامین، کمبود آن را جبران کرد.

امگا ۳ و اسیدهای چرب: مصرف این نوع چربی ها باعث کاهش میزان التهاب در بدن می شود. التهاب یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به کمردرد است. مکمل های امگا ۳ به صورت کپسول در دسترس هستند و البته برای دریافت دوز مناسب آنها باید با پزشک تان مشورت کنید چون مصرف دوزهای بالاتر این مکمل ها می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد و یا با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد. مصرف ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین، ماهی تن و همچنین مصرف سبزیجات تیره رنگ نیز امگا ۳ بدن را تامین می کند.

زردچوبه: خواص ضد التهابی زردچوبه، این ادویه پرطرفدار، ثابت شده است؛ آنهم برای کاهش دردهای مفصلی و کمردرد. زردچوبه برای بیشتر افراد بالغ بی‌ خطر است؛ اما استفاده به مدت طولانی ممکن است باعث ناراحتی معده شود. زردچوبه به عنوان یک مکمل غذایی برای افرادی که بیماری کیسه صفرا دارند، توصیه نمی ‌شود؛ زیرا باعث تشدید این بیماری ‌ها می ‌گردد.

کپسایسین: کپسایسین یک مکمل غذایی نیست بلکه به صورت کرم است و روزانه ۳ اتا ۴ بار روی پوست مالیده می ‌شود. این کرم از طریق حساسیت‌ زدایی کانال‌ هایی که سیگنال درد را به گیرنده‌ های مغزی می‌ فرستند، کار می‌ کند. طبق بررسی ها کپسایسین از دردهای اسکلتی عضلانی می کاهد و تاثیر آن به مدت ۴ تا ۸ هفته باقی می ماند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟