Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ «محمد خجسته» عضو جمعیت الوفاق بحرین با تشریح نقش منفی امارات و عربستان در سرکوب انقلابیون بحرینی، گفت: آل خلیفه برای انقلابیون «اتاق های مرگ» تشکیل داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دادگاه استیناف بحرین مجموعه ای متشکل از ۶ نفر را که سن آنها بین ۱۶ تا ۲۰ سال گزارش شده به اتهام تجمع غیر قانونی در منطقه الدیه به تحمل ۲ تا ۳ سال حبس محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد متهم هستند که در اطراف ساختمان خانه‌های جوانان منطقه الدیه تجمع نموده و ۴ تن از نیروهای پلیس را که مدت هاست در این ساختمان مستقر شده و آن را تبدیل به پادگانی نظامی نموده اند مورد ضرب و شتم قرار داده اند. این اولین باری نیست که دادگاه های بحرین در قضیه هایی سیاست زده و برای انتقام جویی سیاسی نوجوانان بحرینی را به دلایل واهی محاکمه و محکوم به تحمل حبسهای بلند مدت می نماید.

آل خلیفه همچنین اخیرا شش شهروند بحرینی را در کمال مظلومیت به اعدام محکوم کرده است. مقامات آل خلیفه مدعی هستند که این جوانان بحرینی در صدد طراحی برنامه ترور فرمانده نیروهای مسلح بحرین بوده اند. حال آنکه آنها برای اثبات این ادعای واهی تاکنون هیچ سند و مدرکی را به افکار عمومی ارائه نکرده اند. این شش شهروند بحرینی همچنین به سلب تابعیت نیز محکوم شده اند. دادگاه نظامی آل خلیفه همچنین در احکام جدید خود هفت شهروند بحرینی را در همین پرونده به هفت سال زندان محکوم کرد. نکته قابل تأمل اینجاست که این دادگاه تابعیت تمامی محکومین اعم از محکومین به اعدام و حبس را لغو کرده است.

در همین ارتباط گفتگویی با شیخ محمد خجسته عضو جمعیت الوفاق بحرین ترتیب داده شده است که مشروح آن از نظر می گذرد؛ 

*مدت هاست شاهد آن هستیم که انقلابیون بحرینی در دادگاه های نظامی رژیم آل خلیفه مورد محاکمه قرار می گیرند. اساسا چه علتی دارد که آل خلیفه به صورت غیرقانونی، برای غیرنظامیان دادگاه های نظامی برپا می کند؟

زمانی که آل خلیفه به این سطح از خشونت غیرقابل توجیه متوسل می شود، این بدان معناست که بحرانی وجود دارد و این رژیم از حل این بحران عاجز استاساسا برگزاری دادگاه ها اعم از نظامی و غیرنظامی حاکی از آن است که رژیم آل خلیفه با بحران شدیدی رو به رو است. زمانی که می بینیم آل خلیفه به این سطح از خشونت غیرقابل توجیه متوسل می شود، این بدان معناست که بحرانی وجود دارد و آل خلیفه از حل و فصل این بحران عاجز و ناتوان است.

رژیم آل خلیفه در باتلاقی گرفتار شده که هرچقدر دست و پا می زند، نمی تواند از آن نجات یابد. درست به همین دلیل است که به سیاست هایی نظیر محاکمه غیرنظامیان در دادگاه های نظامی را در قبال انقلابیون در پیش گرفته است. این سطح از خشونت و افراطی گری در حق بحرینی ها به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

محاکمه غیرنظامیان در دادگاه های نظامی باطل بوده و نقض صریح قوانین بین المللی است. بسیاری از کسانی که در دادگاه های نظامی محاکمه می شوند، بی گناه هستند. شما به یکی از موارد اخیر نگاه کنید. قاضی دادگاهی که به اتهام واهی شماری از بحرینی ها در طراحی برنامه ترور فرمانده کل نیروهای مسلح رسیدگی کرد، کسی بود که توسط خودِ این مقام نظامی منصوب شده بود. حال باید پرسید که چگونه چنین قاضی می تواند در پرونده مذکور، مستقل عمل کند.

در هر صورت، اصل محاکمه ها کاملا باطل است. آل خلیفه به دنبال مخابره کردن این پیام به انقلابیون است که قلع و قمع و سرکوب ادامه دارد و مردم باید به خانه های خود بازگردند. این رژیم گمان می کند که می تواند با توسل به زور مردم را به خانه های خود بازگرداند. مردم تصمیم خود برای مقابله با این رژیم را گرفته اند و به خانه هایشان باز نمی گردند.

*رژیم آل خلیفه سیاست «مرگ یا اعتراف» را در قبال انقلابیون بحرینی به کار گرفته است و زندانیان سیاسی را تحت شکنجه های شدید وادار به اعتراف هایی می کند که اساسا حقیقت ندارند. لطفا در این خصوص توضیح دهید.

این مسئله طی ماه های اخیر بیش از پیش آشکار شده است. آل خلیفه اتاق هایی را که شبیه «اتاق های مرگ» است، تشکیل داده است. کسانی که در این اتاق ها قرار می گیرند، همان کسانی کسانی که در این اتاق ها قرار می گیرند، همان کسانی هستند که امروز در دادگاه های نظامی محاکمه می شوندهستند که امروز در دادگاه های نظامی محاکمه می شوند.

کسانی که توسط آل خلیفه به این اتاق ها انتقال داده می شوند، این پیام را دریافت می کنند که راهی جز اعتراف در مقابل خود ندارند وگرنه جنازه آنها از اتاق خارج می شود. کسانی که از این اتاق ها نجات یافته اند، تأکید می کنند که به دلیل شکنجه های بسیار شدید مرگ را با چشمان خود دیده اند.

*رژیم آل خلیفه اخیرا شماری از شهروندان بحرینی را به اعدام محکوم کرده است. هدف اصلی آل خلیفه از صدور چنین احکام ظالمانه ای چیست؟

صدور چنین احکامی به سیاستی بازمی گردد که رژیم آل خلیفه طی قریب به هفت سال گذشته اتخاذ کرده است. آل خلیفه به دنبال ایجاد موجی از ترس و وحشت در میان مردم است. این رژیم می خواهد به مردم بگوید که به قلع و قمع خود ادامه خواهد داد. آل خلیفه می خواهد خطاب به مردم بگوید که تحرکات انقلابی آنها بی فایده بوده و در آینده نیز نتیجه نخواهد داشت.

*عربستان سعودی از همان دوره های آغازین انقلاب بحرین نقش تخریبی را در این کشور ایفا کرد. آیا تاکنون این نقش منفی در تحولات بحرین ادامه دارد یا به نوعی متوقف شده است؟

آل خلیفه بدون رجوع به عربستان و امارات، کوچکترین تصمیمی را نمی تواند اتخاذ کندنقش مخرب عربستان سعودی در تحولات بحرین همچنان ادامه دارد. علاوه بر این، امروز ابوظبی نقش بسیار منفی در حمایت از آل خلیفه ایفا می کند. رژیم آل خلیفه بدون رجوع به عربستان سعودی و مقامات اماراتی، کوچکترین تصمیمی را نمی تواند اتخاذ کند.

تمام آنچه که امروز در بحرین و علیه انقلابیون می گذرد، با موافقت و چراغ سبز رژیم های عربستان و امارات صورت می پذیرد. هر جنایتی که آل خلیفه علیه انقلابیون انجام می دهد با چراغ سبز ریاض و ابوظبی است. امروز آل سعود و آل نهیان مسئول هر قطره خونی هستند که از مردم بحرین ریخته می شود.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع عبری زبان از جمله کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است: پیام‌هایی که به اسرائیل می‌رسد حاکی از افزایش احتمال صدور حکم بازداشت مقامات ارشد تل آویو از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی است.

به گفته کانال ۱۲ اسرائیل، نگرانی‌ها در مورد صدور حکم بازداشت برای مقامات ارشد از جمله نتانیاهو در جلسه‌ای در دفتر نخست وزیری مطرح شده و روی آن بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.

شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از منابع آگاه و نزدیک به دادگاه کیفری بین المللی گفته است که در عین حال اقدام برای صدور حکم بازداشت بدون چراغ سبز آمریکا اتفاق نمی‌افتاد.

در بخشی از این گزارش همچنین گفته شده است که نتانیاهو از ترس بازداشت، از وزرای خارجه انگلیس و آلمان در پرونده دادگاه کیفری بین المللی درخواست کمک کرده است.

پیش از این نیز، وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی شده بود. «ایون بیلارا» در بیانیه‌ای تاکید کرد که ما در حزب «بودیموس» نسبت به رنج و محنت‌های مردم فلسطین طی دهه‌های گذشته بی‌مبالات نیستیم و می‌خواهیم با صدای بلند اعلام کنیم که اسرائیل در نوار غزه دست به نسل‌کشی زده و طی آن صدها هزار نفر از دسترسی به آب و غذا و برق محروم شدند و افراد غیرنظامی بمباران می‌شوند که این مجازات دسته‌جمعی و نقض صریح و خطرناک قوانین بین‌الملل و جنایت جنگی است. او همچنین از اتحادیه اروپا خواست دست از همکاری با نتانیاهو که یک جنایتکار جنگی است، بکشد و در بیان مواضع خود مستقل عمل کند.

نتانیاهو در جریان جنگ غزه به جنایت علیه بشریت و نسل کشی متهم است. روز گذشته نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

در ۲۰۰ روز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از ۵۰۰۰ نفر بازداشت و ربوده شده‌اند که ۳۱۰ نفر آنها از کادر درمان و ۲۰ نفر خبرنگار هستند.

از هفتم اکتبر گذشته تا کنون حدود ۲ میلیون نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و ۱۸۱ مقر دولتی به صورت کلی، ۱۰۳ مدرسه و دانشگاه به صورت کلی و ۳۰۹ مدرسه و دانشگاه به صورت جزئی، ۲۳۹ مسجد به صورت کلی و ۳۱۷ مسجد به صورت جزئی و سه کلیسا از سوی اشغالگران هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.

رژیم صهیونیستی ۸۶ هزار واحد مسکونی را به صورت کامل و ۲۹۴ هزار واحد مسکونی را به صورت جزئی تخریب کرده است به طوری که دیگر مناسب زندگی نیستند.

در ۲۰۰ روز گذشته بیش از ۷۵۰۰۰ تُن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته شده و خسارت مستقیم وارد شده به نوار غزه در برآوردهای اولیه، بیش از ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 6087132

دیگر خبرها

  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی
  • نگرانی تل آویو از احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو
  • آسمانی شدن مادر شهید عباسی در کازرون
  • درگذشت مادر شهید عباسی در کازرون
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • تیم فوتسال افغانستان به مرحله حذفی صعود کرد