Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مشاوره اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طرح همیاران مشاور در برخی مدارس استان اصفهان به صورت پایلوت اجرایی شد.

محمد رضا ایزدی،  کارشناس مشاوره اداره آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به وظایف مشاوران در مدارس اظهار کرد: ارایه خدمات متنوع راهنمایی و مشاوره به صورت فردی و گروهی و اطلاع رسانی به هنگام در زمینه نیازهای دانش آموز، راهنمایی، حمایت، پیشگیری و ارتقای بهداشت روانی آنها و ارجاع به موقع و مناسب دانش آموزان دارای مشکل، نظارت بر فعالیت ها، برقراری ارتباط مناسب و توام با علاقه با دانش آموزان از وظایف اصلی مشاوران در مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تاکید کرد:  انجام مشاوره و وجود مشاور در مدارس به منظور فراهم کردن زمینه ها برای توانمند ساختن دانش آموزان برای شرکت در فعالیت های مشاوره ای  برای پیشگیری و کنترل رفتارهای پرخطر است و با این برنامه محیط مدرسه به محیطی سالم و بانشاط تبدیل می شود. کارشناس مشاوره اداره آموزش و پرورش در خصوص تشکل های همیار مشاور در مدارس توضیح داد: همیاران مشاور یکی از تشکل های ارزشمند در تعلیم و تربیت دانش آموزان در محیط مدرسه است و تاثیرات زیادی در حوزه بهداشت روان، مسائل تربیتی و مشاوره به دانش آموزان به ارمغان می آورد. با توجه به اینکه گروه همسالان بیشترین تاثیر را در عملکرد نوجوانان در تمامی حیطه ها دارد این تاثیرات می تواند به صورت مثبت یا منفی اتفاق بیفتد و می توان از این فرایند برایایجاد اثرات مثبت و ساخت رفتار نوجوان بهره برد. وی در خصوص انتخاب همیار مشاوران در مدارس گفت: بر اساس شیوه نامه موجود آموزش و پرورش، روند انتخاب همیار مشاور در مناطق مختلف متفاوت است. در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه دخترانه و یک مدرسه پسرانه به صورت پایلوت طرح همیاران مشاور را اجرا می کنند که افردا انتخاب شده برای این امر ابتدا آموزش های لازم را دریافت کرده و در گام بعدی به عنوان همیار مشاور معرفی می شوند. این کارشناس آموزشی یادآوری کرد: همیاران مشاور با برخورداری از مهارت ها، توانایی برقراری ارتباط با دیگردانش آموزان را دارند و موجب تقویت مشارکت دانش آموزان در مدارس با یکدیگر می شوند. صداقت، رازداری، پرهیز از قضاوت عجولانه و راهنمایی بهینه به همسالان از توانمندی های همیاران مشاور خوب در مدارس است. وی با بیان اینکه همیار مشاوران از بین دانش آموزانی که دارای محبوبیت بالایی در مدارس هستند انتخاب می شوند، تصریح کرد: این همیاران وظیفه دارند بخشی از مشکلات دانش آموزان را که گاهی اوقات  نادیده گرفته شده یا بازگو نشده اند را شناسایی و مطابق آموزش هایی که دیده اند تجربه های خود را به این گروه از دانش آموزان انتقال دهند. ایزدی با بیان اینکه همیاران مشاور در مدارس به صورت پراکنده هستند و آمار دقیقی از آنها وجود ندارد، اظهار کرد: مشاوره یک حرفه  تخصصی بوده و نیازمند کارگاه های آموزشی متفاوت است که یک مشاوره با حضور در آنها از اطلاعات روز بهره مند می شود و همیار مشاور به روند کار مشاوره ای در مدرسه کمک می کند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد

حمید طریفی حسینی اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان دریافت کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت دارد، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاه به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد:ان شالله از مهربرای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور