Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: سالانه ۱۵ درصد کاهش را در این حوزه شاهد هستیم و اکنون میزان آن زیر ۴۰ درصد بوده است. ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، جمشید حمزه‌زاده شامگاه چهارشنبه در نشست روئسای اتحادیه‌های هتلداران ایران، اظهار داشت: جامعه هتلداران ایران تنها تشکل رزمی فعالان این بخش است و اخیراً انتخابات جامعه هتلداران ایران با نمایتدگان استان‌های سراسر کشور برگزار شد و اعضای جدید انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست جامعه هتلداران ایران در راستای دفاع از منافع هتلداران و مسائل بیمه‌ای، مالیاتی فعالان این صنف و همچنین ضریب اشغال هتل‌ها بوده است.

رئیس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه در جهت ارتقاء کیفیت خدمات تلاش ویژه‌ای در جهت بازسازی هتل‌های قدیمی و فرسوده، نوسازی، هوشمندسازی و به‌روز امکانات هتل‌ها صورت داده‌ایم، خاطرنشان کرد: در این راستا دوره‌های آموزشی را برای فعالان این صنف داریم و رشته‌ هتلداری را هم در دانشگاه‌ها فعال کرده‌ایم.

حمزه‌زاده تصریح کرد: تعامل با سازمان‌ها، موسسات و دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری همچون سازمان میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، نمایندگان فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، بخش خصوصی، تشکل‌های گردشگری و غیره برقرار است؛ همچنین تعاملاتی را با فعالان صنف هتلداری دیگر کشورها همچون ترکیه داشته‌ایم تا از دانش و تکنولوژی روز این صنعت در سطح جهانی برخوردار باشیم. 

وی با بیان اینکه در جهت تشکیل کمیسیون تخصصی گردشگری در مجلس شورای اسلامی پیگیر هستیم و اصلاح ساختارهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده تا به وزارت گردشگری تبدیل شود، تاکید کرد: بحث یکسان‌سازی اساسنامه جوامع هتل‌های استان‌ها را در دستور کار قرار گرفته است تا شاهد انسجام و یکپارچگی هتلداران سراسر کشور باشیم.

رئیس جامعه هتلداران ایران با تاکید بر اینکه متاسفانه در دو سال گذشته با کاهش ظرفیت اشغال هتل‌های کشور بوده‌ایم، بیان کرد: سالانه 15 درصد کاهش را در این حوزه شاهد هستیم و اکنون میزان آن زیر 40 درصد بوده است و مشکل عمده در فعالیت خانه‌مسافرهای شخصی و غیرقانونی بوده است.

حمزه‌زاده گفت: در جلسه‌ای با معاون هماهنگی امور زائران استاندار خراسان‌رضوی داشتیم روی موضوع حمایت استان‌ها در امر سفر آسان، راحت و کم‌هزینه زائران امام رضا(ع) کار شد و اقداماتی در جهت گسترش ارتباطات ملی و بین‌المللی، استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف بخش‌های دولتی و خصوصی و غیره صورت پذیرفته است.

وی افزود: در حوزه توریست درمانی و گردشگری سلامت برنامه‌هایی را با همکاری مجموعه‌های مرتبط در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اجرایی کرده‌ایم و کشور ما به جهت علم بالایی در تخصص‌های مختلف پزشکی دارد به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری سلامت بوده و در جهت اقامت آن‌ها هتل‌ها را با امکانات کامل آماده کرده‌ایم.

رئیس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه در حال حاضر 2 هزار هتل یک تا 5 ستاره با 200 هزار تخت و 75 هزار اتاق در سراسر کشور داریم، گفت: متاسفانه در زمینه احداث هتل‌ها مطالعات نیازسنجی صورت نپدیرفته است و موجب شده که در برخی شهرها مانند مشهد تعداد بالای هتل‌ها را داریم و دو برابر میزان موجود هم در حال ساخت است.

حمزه‌زاده تصریح کرد: جامعه هتلداران ایران آماده است تا در بحث نیازسنجی‌ها همکاری لازم را داشته باشد تا مشکلات خالی بودن هتل‌ها، فعالیت خانه‌ مسافرهای غیرقانونی و غیره برطرف شود و هم‌اکنون تعداد 240 هزار خانه مسافر غیرمجاز در کشور فعال است که از این تعداد 7 هزار آن در مشهد است.

وی تاکید کرد: تعداد فعالان صنعت هتلداری 200 هزار نفر  هستند که از این تعداد 15 درصد آن‌ها و معادل 30 هزار نفر مسلط به زبان دوم هستند و فعالان هتل‌های 3 تا 5 ستاره مسلط به زبان دوم هستند.

رئیس جامعه هتلداران ایران ادامه داد:  صنعت گردشگری فرا بخشی بوده و در جهت آنکه کلیه دستگاه‌ها ملزم به اجرای فعالیت گردشگری شوند سند توسعه گردشگری را در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رساندیم و منتظر تایید مقام معظم رهبری و ابلاغ آن از سوی ایشان هستیم.

حمزه‌زاده با بیان اینکه طبق آمار جهانی ایران در سال 2016 نسبت به سال 2015، کاهش 15 درصدی گردشگران خارجی را داشته است، گفت: در بحث فعالیت‌ برندها هم تنها حضور برندهایی را که منجر به افزایش کیفیت، ضریب اشغال و سطح معلومات کارکنان می‌شود را تایید می‌کنیم؛ همچنین بحث آزادنبودن نرخ اقامت در هتل‌ها بوده و نرخ دولتی توجیهی برای سرمایه‌گذاران ندارد.

وی افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی تنها باید در مناطق روستایی تاسیس شود و راه‌اندازی آن در شهرها خلاف قانون است و فعالیت این مجموعه‌ها در مکان‌های مصوب شده هیچ مشکلی را در فعالیت‌ هتلداران ایجاد نمی‌کند و اگر طبق ضوابط عمل شود مورد تایید جامعه هتلداران ایران است و امکان همکاری‌های فی‌مابین هم فراهم خواهد بود.

رئیس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه در جهت برخورد با متخلفان مکان‌های اقامتی غیرمجاز اقداماتی از سوی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی صورت پذیرفت، گفت: اما به جهت عدم پیگیری مصوبه‌ها و اجرایی‌شدن طرح‌ها و آیین‌نامه‌های مصوب شده شاهد کندشدن این روند بودیم و اگر می‌خواهیم نتیجه دهد باید از سوی دولت به تصویب برسد و دستگاه‌های مرتبط هم به‌طور جد پای کار بیایند.

حمزه‌زاده تصریح کرد: در ایران سود هتل‌سازی به نسبت سرمایه آن زیر 5 درصد است که به لحاظ سرمایه‌گذاری توجیهی ندارد و سرمایه‌گذاران با عشق و علاقه پای کار آمدند.

وی تاکید کرد: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی هتلداران ایران در قالب 14 غرفه از سوم تا ششم بهمن ماه امسال و از ساعت 8 تا 18 در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و آخرین امکانات و تجهیزات هتل‌ها به نمایش دید عموم در می‌آید و بسته‌های تشویقی ویژه هم در نظر گرفته شده است.

شهریار شیروانی نایب رئیس جامعه هتلداران ایران، گفت: سرمایه‌گذاری خاصی در بخش هتلداری اعم از داخلی و خارجی صورت نپذیرفته و در دوران مدیریتی سلطانی‌فر در سازمان میراث فرهنگی بسته‌های پیشنهادی‌ای را ارائه کردیم که پاسخی دریافت نشد.

وی افزود: با ادامه روند نامطلوب فعلی هیچ آینده روشنی را در این صنعت نمی‌بینم و تضمینی هم در سرمایه‌گذاری وجود ندارد، زیرا سرمایه‌گذار علمی و کارشناسی برخورد می‌کند و تصمیمی نمی‌گیرد که متضرر شود.

کامیار اسکندریون دبیر جامعه هتلداران ایران، اظهار داشت: حضور توریست خارجی در بخش‌های مختلف از جمله اقامتی که هتل‌ها بوده درآمدزایی بالایی ایجاد می‌کند و توریست برای استفاده از هتل به ایران نمی‌آید، بلکه می‌خواهد از جاذبه‌های مختلف فرهنگی، ادبی، گردشگری و زیارتی برخوردار شود و باید از مسئولان میراث فرهنگی این سوال را پرسید که چرا این حضور را محدود کرده‌اند.

وی افزود: گردشگر از نظر ما کسی است که از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر سفر کند و از مزایای حوزه گردشگری بهره‌مند شود و ما معتقدیم کسی که از تهران به مشهد می‌آید و در خانه اقوام و آشنایانش سکونت دارد گردشگر حساب نمی‌شود و مشکل دیگر هم اقامت در مکان‌های غیرمجاز بوده است.

 

 

انتهای پیام/

R41347/P1336/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید