Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به صادرات بالغ بر ۱۴ هزار تن آرد مازندران به خارج کشور، گفت: زمینه صادرات محصول آرد واحدهای تولیدی مازندران به کشور عراق فراهم شد. ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمد جعفری صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه مازندران، اظهار داشت: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور به عنوان آخرین حلقه بخش کشاورزی در حوزه بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رسانه‌ها در حوزه بازوان اجرایی دستگاه‌های اجرایی موفق باشد و توانستیم در شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو برای ارتباطات با رسانه‌ها توفیقاتی داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه رسانه‌ها حلقه واسط مردم و مسئولان هستند، تصریح کرد: رسانه‌ها در مازندران انعکاس و اخبار مطلوبی از اخبار حوزه کشاورزی صورت دادند.

جعفری با بیان اینکه 19 هزار تن کلزا با ارزش اعتباری 51 میلیارد تومان در سال زراعی گذشته به کشاورزان پرداخت شده است، افزود: سطح زیرکشت کلزار در استان با خرید و پرداخت به موقع بدهی کشاورزان سه برابر شده است.

وی با اعلام اینکه باید با نگرش اقتصاد کشاورزی الگوی کشت را در اراضی زراعی مازندران ارتقا دهیم، گفت: پیش بینی می‌کنیم امسال تا 40 هزار تن خرید کلزا از کشاورزان استان در سال زراعی آینده را برنامه‌ریزی کنیم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه ضریب خودکفایی در بخش دانه‌های روغنی را تا پایان برنامه ششم توسعه به بیش از 30 درصد خواهیم رساند، افزود: اکنون این شاخص در حوزه دانه‌های روغنی در مازندران بیش از 10 درصد است.

جعفری با اشاره به اینکه ایران در حوزه تولید گندم خودکفا شده است و در محصولات اساسی دستیابی به خودکفایی اساس امنیت هر کشوری است، گفت: سالجاری قریب به 9 میلیون تن گندم از کشاورزان کشور خریداری شده که بالغ بر 1.3 میلیون تن مربوط به استان‌های مازندران، گلستان و سمنان بوده است.

وی با بیان اینکه ورود واسطه‌ها و دلالان برای ضربه زدن به خودکفایی گندم در کشور آغاز شده است، گفت: تلاش داریم استمرار خودکفایی را در بخش گندم در سال آینده همانند امسال داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با رد بیان غیرکیفی بودن گندم تولیدی کشور، افزود: بالغ بر 15 هزار تن از گندم مازندران به کارخانجات آرد استان فروخته و آرد تولیدی این واحدها به کشور عراق صادر شده است.

جعفری با اشاره به اینکه تا پایان آبانماه مطالبات گندمکاران کشور پرداخت شده است، گفت: این امر نشان می‌دهد که دولت توجه ویژه ای به اهمیت تولید دارد.

وی از اجرای طرح افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات این محصول در استان خبر داد و گفت: تامین گندم کیفی را برای این منظور در منطقه دو کشور اجرایی کردیم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه 5 کارخانه آرد استان درجه یک هستند، افزود: عملیات اجرایی چهار سیلوی بزرگ در شهرهای مازندران آغاز و در مرحله تکمیل شدن است.

جعفری با اشاره به اینکه نان سفید هیچ ارزش غذایی ندارد و سبب بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابتی در استان می‌شود، گفت: نباید میزان ذائقه مردم نسبت به مصرف نان سفید در مازندران افزایش یابد چون میزان فروش واحدهای نان یارانه ای سفید با نانوایی‌های دولتی برابری می‌کند.

وی با بیان اینکه با آغاز خرید توافقی برنج پرمحصول در استان، بازار برنج از رکود خارج شده است، افزود: مرکز خرید توافقی برنج در مازندران و گیلان تا پایان بهمن ماه ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه خرید توافقی برنج در مازندران به 60 تن رسیده است، گفت: 35 درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی مازندران با میزان هفت هزار میلیارد تومان متعلق به محصول برنج تولیدی کشاورزان استان است.

انتهای پیام/

R41358/P1494/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دهم بهمن ماه پارسال علی لطفی زاده دستیار ویژه وزیر صمت در نامه‌ای به مدیران صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور، اعلام کرد که ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۳ در سامانه جامع تجارت الزامی است.

در نامه لطفی زاده آمده بود: نظر به ضرورت برنامه ریزی برای تأمین مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز کشور شایسته است دستور فرمائید برنامه ماهیانه واحدهای تولیدی به صورت خوداظهاری برای سال ۱۴۰۳ حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰ در سامانه جامع تجارت و در چارچوب دستورالعمل پیوست درج و بر اساس عملکرد سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و پروانه بهره برداری هر واحد و برنامه کلان تولید هر کالا در کشور برنامه ثبت شده را ابتدا از سوی ادارات کل استان و سپس از سوی دفاتر تخصصی تأیید تا ملاک عمل برای سال ۱۴۰۳ قرار گیرد بدیهی است ادارات کل استانی و دفاتر تخصصی متعهد به نظارت بر اجرای تعهدات واحدهای تولیدی هستند.

بر همین اساس از ۱۴ فروردین ماه ادارات صمت استان‌ها در بخشنامه‌ای به زیرمجموعه‌های خود الزام به ثبت برنامه ماهانه تولید را ابلاغ کردند.

برای مشاهده راهنمای ثبت برنامه تولید در سامانه جامع تجارت اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6080647 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • توجه به گسترش کشاورزی دانش‌بنیان، زمینه صادرات مازاد نیاز داخلی را فراهم می‌کند
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • سیستم قضایی آماده شنیدن مشکلات واحدهای تولیدی است
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود