Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد گفت: به طور متوالی دهه و هفته ایجاد کردن برای مناسبت‌های مذهبی در طول سال قابل پذیرش نیست و به مرور زمان زمینه انکار مردمی عزاداری را به وجود آورده و افراط در عزاداری به تخریب منجر می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، حجت الاسلام و المسلمین حسین روحانی‌نژاد صبح امروز در همایش استانی اعضای ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی که در تبریز برگزار شد، اظهار داشت: ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی از وجاهت قانونی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تحلیل و ریشه‌یابی چگونگی اضافه شدن آسیب‌ها و پیرایه‌ها به نهضت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی بر علیه کشور آغاز شد و همه توان و قوای کشور برای بسیج و پشتیبانی جبهه‌های نبرد هشت سال دفاع مقدس به کار گرفته شد و این موضوع همیشه برای دشمنان جای سوال بود که چه نیرویی پشتیبانی انسانی جبهه‌های ایران را تامین و تجهیز می‌کند.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: به همین دلیل دشمنان همواره در صدد مطالعه در این زمینه بودند لذا مطالعات و تحقیقات کارشناسی آنها نشان داد هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی در ایران پشتوانه تامین نیروی انسانی دفاع مقدس است.

وی تمرکز مسئولان کشور به جبهه‌ها و بعد از آن در دوران سازندگی به عمران و آبادانی را موجب غفلت در فرهنگ دانست و عنوان کرد: بعد از جنگ متوجه شدیم که غفلت‌های زیادی در حوزه فرهنگ صورت گرفته  و هیئت‌های مذهبی از نظر سبک و محتوا آسیب دیده‌اند.

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد در همین راستا تصریح کرد: سرویس‌های اطلاعاتی موساد، انگلیس و سازمان سیا آمریکا به این نتیجه رسیدند که بعد از دفاع مقدس باید نفوذ خود را از طریق فرهنگ افزایش دهیم و فعالیت‌های صورت گرفته از طرف علما و روحانیون و مراجع تقلید را در مساجد و حسینیه‌ را در افکار عمومی به قدری نقد کنیم که آنها خیال کنند این موضوعات موهومات و خرافات است.

وی در خصوص عملکرد و فعالیت‌های این ستاد توضیح داد:در حال حاضر مسئولان فرهنگی کشور برای مقابله با این هجمه‌ها تدبیر کرده‌اند که ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی را تاسیس کنند و این ستاد به صورت قانونی زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد و مقرر شده است این ستاد با خرافات و شبهات مبارزه کرده و در کنار آنها محتوا تولید را انجام دهد.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به وجود 93 هزار هئیت مذهبی در کشور و مشارکت مردم برای حضور در این هیئت‌ها اذعان داشت: پیمایش‌های صورت گرفته در کشور نشان می‌دهد هر ایرانی با همه سلایق، مکتب‌ها و ادیانی که هستند در طول سال حداقل یک بار در هیئت های مذهبی حضور دارند، ما مجاز نیستیم مناسبت‌های مذهبی را کم یا زیاد کنیم؛ این مناسبت‌ها به همان صورت و تاکید که از بزرگان و ائمه اطهار به ما رسیده است باید حفظ شود.

وی تاکید کرد: با شبیه سازی مناسبت‌ها به صورت مکرر در سال به خودمان ضربه می‌زنیم، به طور متوالی دهه و هفته ایجاد کردن برای مناسبت‌های مذهبی در طول سال قابل پذیرش نیست و به مرور زمان زمینه  انکار مردمی عزاداری را به وجود آورده و افراط در عزاداری به تخریب منجر می‌شود. 

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد درباره رواج موسیقی های به کار رفته در عزاداری حضرت امام حسین (ع) گفت: به هیچ وجه پذیرفته نیست که آهنگ رسانه‌های غربی، و موسیقی سریال‌های مختلف در مراسم عزاداری استفاده شود، در برخی هیئت‌های حسینی طبل‌هایی استفاده می‌شود که قابلیت جابه‌جایی ندارد و یا در برخی مواقع افرادی که طبل می‌زنند از تعداد عزادان بیشتر می‌باشد و همه این موارد آسیب‌ها و نقاط ضعف عزاداری‌ها است و دشمنان در صدد هستند با این نوع خرافات جایگاه مردمی مساجد را در بین مردم ایران تضعیف کنند.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد آسیب‌های اجتماعی در کشور بیان کرد: توصیه می‌کنم هیئت‌های مذهبی در بحث آسیب‌های اجتماعی به صورت جدی وارد عمل شده و کارآمد باشند، موضوع طلاق و اعتیاد از مهم ترین این آسیب‌ها می‌باشند و اگر هر روحانی و هر کدام از هیئت‌های مذهبی بتوانند از وقوع یک طلاق در جامعه جلوگیری کنند می‌توان با انواع آسیب‌های اجتماعی مقابله کرد. 

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور درخصوص وقوع فتنه‌ها و آشوب‌های دشمنان در داخل کشور، خاطر نشان ساخت: هیئت‌های مذهبی در کنار نیروهای سپاه ، بسیج  و نیروهای انتظامی با در دست داشتن پرچم سرخ حسینی پرونده فتنه را بستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۲۵۰ برنامه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی تاریخی استان گیلان به منظور حفاظت بهتر و گسترده‌تر از آن‌ها است.

وی با بیان اینکه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها ۲۵۰ برنامه طراحی و برنامه‌ریزی شده است، افزود: افتتاح و بهره‌برداری از بناهای تاریخی که طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد مرمت قرار گرفته از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان خاطرنشان کرد: بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی استان، افتتاح پروژه‌های مرمت و احیای بناهای تاریخی در سطح استان، تقدیر از میراث‌بانان و برگزاری رویداد تخصصی افتتاح موزه مردم‌شناسی رودبار بخشی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته میراث فرهنگی است.

جهانی اضافه کرد: افتتاح دفاتر خدمات مسافرتی، نمایشگاه باستان‌شناسی و نمایش اشیای شاخص و کمتر دیده شده، برگزاری جشنواره بهار نارنج ثبت ملی استان و دیدار با چهره‌های شاخص فرهنگی و مذهبی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.‌

وی تصریح کرد: برنامه‌هایی ویژه این هفته از جمله پاکسازی آثار و محوطه‌های تاریخی سطح استان، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آنلاین و حضوری آموزشی، نمایشگاه‌ها، تجلیل از مفاخر و میراث‌بانان حوزه میراث فرهنگی، تورهای آشناسازی برای دانش‌آموزان، دانشجویان، مدیران و سازمان‌های مردم نهاد انجام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان با قدردانی از مقام عالی دولت در گیلان گفت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان تعامل خوبی با حوزه میراث فرهنگی دارند و اعتبار خوبی برای سه حوزه تخصصی تخصیص داده شده که بخش عمده این تخصیص مربوط به مرمت و بازسازی بناهای تاریخی است.

کد خبر 748691

دیگر خبرها

  • سنگلج در خطر است!
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم