Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر لیکک تا مهرماه سال آینده آماده به بهره‌برداری می‌رسد و مدیران شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی باید مدام پیگیری نمایند تا خللی در اجرای پروژه به وجود نیاید. ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهمئی، حکمت اله سنایی در نشست شورای اداری که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد اظهار داشت: شهرستان محروم بهمئی در زمینه‌های متعدد از جمله زیرساخت‌هایی مانند راه‌های ارتباطی، آب، برق، مخابرات و بیمارستان با مشکلات زیادی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری بهمئی به وضعیت بحرانی برق شهرستان اشاره کرد و گفت: شبکه موجود جوابگوی میزان مصرف برق به خصوص در فصل گرم سال نیست و در صورتی که برای این معضل فکری اساسی نشود امسال نیز با خاموشی‌های مکرر مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه راه‌های ارتباطی شهرستان وضعیت مناسبی ندارند، افزود: سرعت عملیات اجرایی جاده لیکک به جایزان باید افزایش یابد.

سنایی با بیان اینکه شهرستان بهمئی با مشکل تامین آب شرب روبروست، گفت: پروژه تامین آب شهرستان بهمئی از طریق سد کوثر می‌تواند این مشکل را مرتفع و سبب رونق بخش کشاورزی و صنعت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در این جلسه گفت: با برگزاری جلسات مشترک مدیران برق استان و استان خوزستان مشکل برق شهرستان بهمئی پیگیری می‌شود تا موانع اجرا و احداث ایستگاه برق 132 کیلو‌وات برطرف گردد.

وی اظهار افزود: براساس برنامه زمانبندی راه و شهرسازی استان، مشروط به تخصیص و جذب اعتبارات لازم، پروژه فاز دوم جاده لیکک - بهبهان تا 18 ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

معاون امور عمرانی استانداری با بیان اینکه مخزن 15 هزار متر مکعبی شهر لیکک از پرژه‌های مهم این شهرستان است، تصریح کرد: این مخزن باید در یک جلسه مشترک شرکت آب منطقه‌ای و آبفای شهری حداکثر تا 15 بهمن ماه امسال به اداره آب و فاضلاب شهر لیکک تحویل تا نسبت به رفع نواقص تصمیم گیری شود.

فیلی ادامه داد: بیمارستان 32 تختخوابی شهر لیکک تا مهرماه سال آینده آماده تحویل می‌شود و مدیران شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی باید مدام پیگیری نمایند تا خللی در اجرای پروژه بوجود نیاید.

وی گفت: باید در اسرع وقت کمیته و کارگروه مشترکی از نمایندگان ادارات و سازمان‌های مربوطه در شهرستان برای حل مشکلات مردم در خصوص اراضی شهری و مشکل مالکیت و صدور سند زمین‌ها و منازل مسکونی تشکیل گردد تا در این زمینه تعیین تکلیف و مردم را از سرگردانی خارج شوند.

انتهای پیام/

R41452/P1336/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی نوبخت شنبه شب در همایش تجلیل و تکریم شوراهای شهرستان ساری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰ شهید شهرستان ساری و تبریک روز ملی شوراها گفت: شوراهای اسلامی به عنوان بازوان دولت، با تکیه بر سه کلیدواژه توافق، عدالت و نظم اجتماعی نقش بسزایی در تصمیم گیری، تصمیم سازی، نظارت و هدایت بر قانون و در نتیجه تحقق گفتمان عمران در کرامت شهر دارند.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی با رشد، توسعه، پیشرفت منافات ندارد و نگاه اعتقادی ما مبنی بر اندیشه‌های امامین انقلاب، کارو تلاش جهادی بامکتب شهید سلیمانی است، افزود: شهرستان ساری دارای ۳هزارو ۲۴۸ کیلومتر مربع مساحت، ۵۰۴ هزار و ۲۹۸ نفر جمعیت ،۶ بخش، ۶ شهر، ۲۵۰ هزار هکتار منابع طبیعی و مرتع، ۸۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی، ۱۳ کیلومتر ساحل، ۴ شهرک و یک ناحیه صنعتی، بیش از ۹۰ هزار دانش آموز، ۱۷ مرکز دانشگاهی، ۶۲۱ مرکز آموزشی و ۴۷ هزار دانشجو است.

فرماندار شهرستان ساری ضمن قدردانی از تلاش‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: ۱۱۰۰ عضو شورای شهر و روستا به دنبال پیشرفت، آبادانی و توسعه مرکز استان هستند.

وی از افتتاح و بهره‌برداری ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان سال گذشته در مرکز استان خبر داد و افزود: ۸۰۰ پروژه به ارزش دو هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان در طول دوسال گذشته در مرکز استان به افتتاح و بهره‌برداری رسید.

محمدعلی نوبخت با تاکید بر اینکه مرکز استان مازندران به عنوان پیشانی استان نیازمند اعتبارات ملی جهت بالندگی است، گفت: ساری مرکز تحولات استان است؛ سال گذشته ۲۰۱ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۳۹ پروژه و ۴۱ دستگاه اختصاص یافت و انتظارداریم در برنامه‌ریزی‌ها به مرکز استان توجه ویژه شود.

وی با اعلام اینکه کنار گذر شمالی، جاده ساری _تاکام و ساخت نیروگاه زباله سوز نیازمند اعتبارات کلان است، ادامه داد: اگر استانداری مازندران قیر رایگان به مرکز استان تخصیص دهد تا پایان سال در راستای نهضت آسفالت خدمات رسانی اقدامات شایسته ای به ثمر می‌رسد.

فرماندار مرکز استان به موضوع مولدسازی در مرکز استان اشاره کرد و افزود: ۲۷ پلاژ در شهرستان ساری وجود که اگر یکی از این پلاژها مولد سازی شود بخشی از پروژه‌های نیمه تمام به پایان می‌رسد.

کد خبر 6090501

دیگر خبرها

  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان