Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، جت‌الاسلام حسین روحانی نژاد، معاون امور فرهنگی وتبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، امروز در دومین همایش استانی ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت های مذهبی آذربایجان‌شرقی در تبریز گفت: این مناسبت‌ها فرصت مغتنم برای گسترش اسلام ناب محمدی و ترویج و نشر معارف اهل بیت ( ع) است و باید با برنامه ریزی مناسب و منسجم در دین باور کردن جامعه از آن بهره جست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در عصر حاضر باید بیش از گذشته به هیئات مذهبی و کانون های ترویج علوم اسلامی توجه و اهتمام جدی شود تا جامعه از آسیب‌ها مصون بماند.
وی با اشاره به ضرورت تقویت بنیان‌های فکری، ارزشی و اعتقادی گفت: ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی می‌تواند ضمن ترسیم چشم اندازها، راهبردها و سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی های مناسبت‌های مذهبی را غنا بخشد و با توسعه و تعمیق بصیرت در جامعه افزایش مشارکت مردمی را در این آئین ها فراهم کند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی، کارآمد شدن هیئات مذهبی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی، توجه جدی به نسل جوان و نوجوان جامعه به عنوان مخاطب اصلی این مناسبت‌ها را خواستار شد.

وی با تحلیل و ریشه یابی چگونگی اضافه شدن آسیب‌ها و پیرایه‌ها به نهضت حضرت اباعبدالله افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی بر علیه کشور آغاز شد و همه توان و قوای کشور برای بسیج و پشتیبانی جبهه‌های نبرد هشت سال دفاع مقدس به کار گرفته شد و این موضوع همیشه برای دشمنان جای سوال بود که چه نیرویی پشتیبانی انسانی جبهه های ایران را تامین و تجهیز می کند.

حجت‌الاسلام روحانی نژاد، گفت: بنابراین دشمنان همواره در صدد مطالعه در این زمینه بودند لذا مطالعات و تحقیقات کارشناسی آنها نشان داد هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی در ایران پشتوانه تامین نیروی انسانی دفاع مقدس است.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: با توجه به تمرکز مسئولان کشور به جبهه‌ها و بعد از آن در دوران سازندگی به عمران و آبادانی بعد از جنگ متوجه شدیم که غفلت های زیادی در حوزه فرهنگ صورت گرفته و هیئت های مذهبی از نظر سبک و محتوا آسیب دیده‌اند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری