Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ ابوالفضل رضوی روز پنجشنبه در جلسه بررسی و تبیین راهکارهای عملی اجرای قانون حمایت از توسعه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری که در محل استانداری لرستان برگزار شد، افزود: این میزان تسهیلات در شهرهای زیر 10 هزار نفر با کارمزد 10 درصد و برای مناطق روستایی و عشایریبا 6 درصد کارمزد و زمان پرداخت اقساط با سه سال تنفس در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی سهم استان لرستان از این تسهیلات سه هزار و 620 میلیارد ریال است.
معاون توسعه روستایی، عشایری و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: بانک های کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید که به این منظور در نظر گرفته شده‌اند باید قانون اشتغال پایدار روستایی و مناطق عشایری و محروم را مورد توجه قرار دهند.
رضوی با اشاره به اینکه زمان برای جذب اعتبارات 9 ماه در نظر گرفته شده است افزود: یعنی بعد از 9 ماه در صورت عدم جذب این اعتبار به استانی دیگر تعلق خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه دراجرای طرح ها باید بدنبال طرح های مبتکرانه بود، گفت: باید در این راستا اولویت را به این طرح ها و شرکت ها و تعاونی هایی با مشارکت مردم سوق داد.
رضوی با بیان اینکه استان لرستان استانی مستعد در بسیاری از زمینه ها است اظهار کرد: لرستان همانند برخی استان ها در زمینه آب مشکل کمبود شدید آب ندارد و می تواند در زمنیه‌های طرح‌هایی را در راستای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی و عشایری ارائه دهد.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه در زمینه اشتغال پایدار ، بانک های در نظر گرفته به این منظور هیچ مخالفتی با طرح های دامپروری ندارند، گفت: چنانچه طرحی در جهاد کشاورزی استان مورد تایید قرار گرفت بانک نیز مخالفتی با آن ندارد اما بانک های می توانند در زمینه توجیح مالی آن طرح نظر بدهند.
وی با باین اینکه ما بعنوان عضوی از مجموعه قوه مجریه باید راهکارهای ارجایی و عملی بدهیم و از کلی گویی پرهیز کنیم گفت: اصلاح برخی دستورالعمل ها و مشکلاتی که در مسیر اجرای صحیح برخی کارها وجود دارد باید شناسایی و اصلاح شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر سعید ابیت اظهار کرد: همزمان با آئین سنتی طلب باران و پنجاه به در دومین جشنواره روستایی و عشایری در این استان قزوین دایر می‌شود.

وی افزود: با برنامه ریزی و هماهنگی‌های انجام شده عشایر این استان در این جشنواره با برپایی سیاه و سفید چادر حضور فعال خواهند داشت.

وی اظهار داشت: عشایر از طوایف، ایلات و مناطق مختلف استان با عرضه محصولات لبنی، گیاهان دارویی، صنایع دستی، پخت نان و آش‌های محلی توانمندی‌های خود را بعنوان جامعه مولد به معرض نمایش خواهند گذاشت.

ابیت یادآور شد: این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت امسال در محل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین از ساعت ۱۵ الی ۲۱ همراه با بازی‌های محلی و بومی اقوام ایرانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6097703

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد