Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد زنجانی روز پنجشنبه در همایش مدیران و مسئولان بیمه رازی در هتل لاله سرعین افزود: شفاف سازی اقتصادی از جمله در آمدها و هزینه ها یکی از اولیت های دولت دوازدهم است.
وی اظهار کرد: هیچ نهاد و دستگاهی نباید از پرداختن مالیات به بهانه های مختلف خودداری کند چرا که برای غلبه بر مشکلات اقتصادی کشور همه باید احساس مسئولیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه امروز اقتصاد دولتی جوابگو نیست، بیان کرد: تجربه ثابت کرده است که هر اموری از جمله صنعت وتجارت به بخش خصوصی واگذار شده موفقیت چشمگیر بوده است و برای همین برای رسیدن به اقتصاد فراگیر، پایدار، غیر رانتی و رقابتی باید به معنی واقعی کلمه امور به مردم و بخش خصوصی سپرده شود.
زنجانی با بیان اینکه اقتصادی که رقابت پذیر و انعطاف پذیر نباشد دوام نخواهد آورد، گفت: نقش مجلس و مردم در نظارت بر عملکرد بنگاههای اقتصادی و دستگاهها بسیار مهم است.
فرماندار اردبیل با اشاره به حوادث اخیر در کشور افزود: در جامعه سالم و بانشاط زخم های کوچک خود را نشان می دهد و در کشور هیچکس نامحرم نیست و دولت از انتقاد سازنده و بی غرض استقبال می کند و باید همه با وحدت و اتحاد و با تلاش و کوشش مشکلات را حل کنیم.
امام جمعه سرعین هم در این آئین گفت: بدون شک تنها راه حل و درمان مشکلات اقتصادی کشور سپردن اقتصاد به دست مردم است.
حجت الاسلام محمود اصغری افزود: باید صادقانه اعتراف کنیم که به سفارش امام (ره) در بعضی امور مانند سیاست مسئولان به درستی عمل کردند ولی متاسفانه در برخی امور مانند اقتصاد به درستی در کشور عمل نشده است.
وی با اشاره به اینکه دولت باید از تصدی گری در مسائل اقتصادی دوری کند و در عوض نظارت قوی بر امور داشته باشد، اظهار کرد: حتی در زمان جنگ تحمیلی وقتی ما به دفاع و جنگ کلاسیک و مرسوم پرداختیم چندین شهر کشور را دشمنان تصرف کردند و وقتی به دستور امام (ره) مردم وارد صحنه شدند بعد از آن دشمنان شکست خوردند.
مدیر عامل بیمه رازی هم در این آئین گفت: زیر ساخت اقتصاد هر کشور مثلث بانک، بورس و بیمه آن کشور است که هرکدام از آنها در یکی از راس های آن مثلث قرار دارد و برای ثبات و موفقیت باید در بین هرکدام از اضلاع مثلث توازون برقرار باشد.
محمود امراللهی افزود: در کشور ما بورس و بانک ها هر کدام در حدود 10 تریلیون ریال سرمایه دارند در حالی که سهم بخش بیمه در این میان 270 هزار میلیارد ریال می باشد که در مقایسه با آنها بسیار ناچیز است.
وی اظهار کرد: پاشنه آشیل اقتصاد کشور بیمه است چرا که مردم از مزیت ها و ضرورت انواع خدمات بیمه آگاهی کامل ندارند.
وی بیان کرد: در کشور پیشرفته و موفقی مانند ژاپن هر نفر حداقل چهار نوع بیمه زندگی دارد این در حالی است که در کشور ما با 80 میلیون نفر جمعیت بیمه شدگان زندگی به پنج میلیون نفر هم نمی رسد.
وی اضافه کرد: اگر به معنی واقعی کلمه بحث بیمه در بین مردم و جامعه نهادینه شود بدون شک می توان بر همه مشکلات اقتصادی و بیکاری غلبه کرد و این در راستای اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری است.
در این آئین ساختمان جدید بیمه رازی استان اردبیل افتتاح و به بهره برداری رسید.
خبرنگار: نعمت محسن زاده**نتشاردهنده : سیفعلی موسی زاده
6130/6016
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی