Web Analytics Made Easy - Statcounter

معارضان عربستانی، خود را برای اعلام جنبشی به نام «کرامه» آماده می‌کنند؛ جنبشی که بر اصلاحات در عربستان و نیز حمایت از مقاومت در لبنان و فلسطین تأکید دارد.

به گزارش مشرق، وبگاه «العهد» نسخه‌ای از  اهداف و رویکردهای جنبش معارضان شخصی به نام «معن بن علی الدوویش الجربا» آن را رهبری کند.

این جنبش بر اصلاحات در عربستان و حصول حقوق شهروندان در این کشور تأکید دارد و علاوه بر آن بر حمایت از مقاومت در برابر رژیم اشغالگر اسرائیل در لبنان و فلسطین تأکید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی جنبش

کرامه، جنبشی مردمی برای اصلاحات و دستیابی به حقوق ملت در عربستان است.

اهداف

**تحقق کرامت، عدل، مساوات و حقوق انسانی میان همه طیف‌ها بدون توجه به مذهب و نژاد و منطقه

**تغییر مسالمت‌آمیز و به کارگیری تمامی راه‌های قانونی که سازمان ملل و ملت‌های آزاد برای دستیابی به حقوق مشروع ملت خود از آن استفاده می‌کنند.

**جنبش کرامه معتقد است ملت تنها صاحب حق در تعیین سرنوشت و انتخاب نظام حاکم است.

**جنبش کرامه معتقد است نظام مدنی دموکراتیک، بهترین شکل ممکن است.

**ما خواستار اجازه برای تشکیل احزاب سیاسی و مجلس شورا هستیم. تشکیل حکومت باید  مستقیما از (طرف) خود مردم باشد نه خانواده حاکم (پادشاهی).

**جنبش کرامه از حقوق قبایل و افرادی که به دلیل جنگ‌های وهابیت مورد حمایت استعمار انگلیس، کوچ اجباری داده شدند ، حمایت می‌کند، باید به اینها غرامت پرداخت شود و حقوق آنها بازگردانده شود.

اهداف اسلامی و ملی جنبش کرامه

++حمایت از طرح‌های مقاومتی عربی و اسلامی در منطقه، حمایت از وحدت اسلامی و عربی و عدالت اجتماعی و آزادی تفکر و حقوق انسانی در وطن عربی

++مقابله با صهیونیست جهانی و حامیان آن

++کار در راستای انتشار تفکر دینی میانه‌رو اسلامی و مسیحی و دیگر ادیان

++انتشار فرهنگ تسامح، زندگی مشترک و مقابله با نژادپرستی مذهبی و فرقه‌ای

ماهیت جنبش

**کرامه جنبش مردمی و عربی است و سیاسی نیست .

** این جنبش بر پایه تفکر دموکراتیک بنا شده

**کرامه، جنبشی فرهنگی،اجتماعی و مدنی است و نظامی نیست
 

رویکردهای جنبش

***کرامه، مسأله فلسطین و قدس شریف را مسأله اول و اساسی خود می داند

***تأکید بر حفظ وحدت جغرافیایی و امنیت اقتصادی و اجتماعی کشورهای عربی

***تأکید بر نقش زن در جامعه و نیز اهتمام به حقوق کودکان و پرورش آنها

***تأکید بر بازگشت نقش پیشین مدارس دینی سنی میانه‌رو مانند الازهر، الزیتونه و قیروان. همکاری و وحدت میان مدارس سنی بزرگ با مدارس شیعی بزرگ در نجف اشرف و شهر مقدس قم.

***جنبش کرامه، ترکیه را کشور برادر و دروازه جهان عرب به اروپا می‌داند و از همکاری با این کشور استقبال می‌کند.

***جنبش کرامه جمهوری اسلامی ایران را کشور برادر و دروازه جهان عربی به آسیا و نیز حامی حقیقی و اسلامی برای مقاومت علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی می‌داند و از همکاری با آن استقبال می‌کند.

***کرامه همچنین از همکاری با مصر ، عراق، یمن، سوریه، مغرب، روسیه، چین و کشورهای «بریکس» استقبال می‌کند و آنها را بااهمیت می‌داند.

***جنبش کرامه معتقد است مقاومت انواع مختلف فکری، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و نظامی دارد و از همه آنها استقبال می‌کند. ما معتقدیم جنبش های مقاومت در لبنان و فلسطین، جنبش‌های وطنی شریفی هستند که امت را یاری می‌کنند و هیبت رژیم صهیونیستی را می‌شکنند.

***جنبش کرامه، کشورهای خلیج (فارس) و جزیرة العرب را میراث امت می‌داند و آنها را به انضمام به محور مقاومت و پایان دادن به همکاری با آمریکا می‌خواند. ما معتقدیم پایگاه‌های نظامی آمریکا در این کشورها، منبع تهدیدی برای امت عربی و کشورهای همجوار اسلامی است.

***کرامه معتقد است اردن،سرزمین موعود برای نبرد بزرگ علیه رژیم غاصب صهیونیستی است و این کشور را به پایان دادن به حرکت در خط آمریکایی فرامی‌خواند. 

«معن بن علی الدوویش الجربا» دبیرکل و موسس جنبش کرامه

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟

منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن و عربستان درحال بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند.

به گزارش خبرآنلاین منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

به نقل از ایسنا متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش  رژیم صهیونیستی از غزه.

دیگر خبرها

  • هیات حماس به قاهره می رود
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • حماس خواهان فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت‌هایش علیه خبرنگاران شد
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • تصویری از میز غذای وزیر اقتصادمان در شهر ریاض عربستان
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی