Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: در 9 ماهه امسال بالغ بر 105 هزار و 917 تن مس کاتد و 130 هزار و 197 تن مس آند در کارخانه های سرچشمه و میدوک (کرمان ) و سونگون ( آذربایجان شرقی ) تولید شد .

برپایه جداول آماری سازمان مزبور، طی دوره 9 ماهه پارسال 145 هزار و 963 تن مس کاتد تولید شد و مجموع تولید پارسال در این زمینه به رقم 192 هزار و 650 تن رسید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، در 9 ماهه امسال کل استخراج سنگ مس به رقم 126 میلیون و 221 هزار و 596 تن رسید و سنگ سولفیدی برداشت شده از معادن یاد شده به رقم 38 میلیون و 692 هزار و 752 تن رسید .

احمد مراد علیزاده مدیرعامل شرکت مس ایران در دیماه جاری گفت: افت قیمت مس بین سال‌های 95- 1390 بوجود آمد و در واقع فروش این شرکت با متوسط قیمت پنج هزار دلار به ازای هرتن به هفت هزار میلیارد تومان رسید.

به گفته وی، رشد قیمت مس از اواخر 1395 آغاز شد که تاکنون نیز ادامه داشته و پیش بینی کرد : فروش امسال شرکت مس به هشت هزار میلیارد تومان برسد.

برپایه آمار سازمان ایمیدرو طی دوره 9 ماهه امسال 851 هزار و 917 تن کنسانتره مس تولید شد ، این میزان در مدت مشابه پارسال 789 هزار و 691 تن بود .

کل کنسانتره تولید شده در سال 95 به رقم یک میلیون و 46 هزار و 151 تن رسید.

اکنون ذخایر معدنی مس دنیا از مرز 720 میلیون تن مس محتوی فراتر رفته و ایران با داشتن ذخیره بیش از 22 میلیون تن مس محتوی، حدود 1.3 درصد از ذخایر معدنی مس جهان را در اختیار دارد.

ایمیدرو در آمار منتشره 9 ماهه امسال، میزان مفتول مسی تولیدی واحد های مزبور را 21 هزار و 464 تن ذکر کرده کنسانتره مولیبدن نیز چهار هزار و 738 تن ثبت شد .

همچنین مولیبدن تولیدی در دوره این گزارش یکهزار و 578 تن، اکسید مولیبدن برابر با 964 تن و لجن محتوی طلا و نقره به 90 تن رسید .

به گفته مرادعلیزاده، امروز در دنیا شاخص اصلی برای محاسبه تولید مس، مس محتوی است نه مس کاتدی و ایران در طی چندسال گذشته در حوزه تولید مس محتوی رشد 30 درصدی داشته و سال گذشته 282 هزار تن مس محتوی تولید شد و امسال تولید به رقم 290هزار تن خواهد رسید.

جدول آماری سازمان ایمیدرو نشان می دهد پارسال کل استخراج سنگ مس به 140 میلیون و 462 هزار و 570 تن رسید ، میزان سنگ سولفیدی برداشت شده از معادن هم 46 میلیون و 284 هزار و 838 تن و مس آند تولیدی هم 228 هزار و 571 تن بود.

سال گذشته کنسانتره مولیبدن تولیدی به پنج هزار و 834 تن، اکسید مولیبدن یکهزار و 52 تن و مولیبدن تولید شده هم یکهزار و 58 تن ثبت شد .

میزان لجن محتوی طلا و نقره هم سال 1395 بالغ بر 301 تن بود .

گزارش های منشر شده پیشین نشان می دهد سال 1950 ( 1329 هجری شمسی ) سرانه مصرف فلز مس دنیا کمی بیش از یک کیلوگرم بود که اکنون مصرف سرانه این فلز به بیش از سه کیلوگرم رسیده است.

مصرف سرانه مس اکنون در چین بیش از 6 کیلوگرم و در ایران 2 کیلوگرم است و سرانه مصرف فلز مس در دنیا در جایگاه سوم بعد از فولاد و آلومینیم قرار دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: برداشت گندم، جو و کلزا از هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول  تولید شود.
حسن مرادی بیان کرد: امسال در شهرستان گراش، هزار و ۷۰۰ هکتار گندم، ۱۵۰ هکتار جو و ۵۰ هکتار کلزا کشت شده است.
به گفته وی؛ طبق پیش‌بینی‌های انجام شده امسال قریب به ۶ هزار تن گندم، ۵۰۰ تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از مزارع برداشت خواهد شد.
مرادی بیان کرد: در سال زراعی جاری با توجه به وضعیت خشکسالی ، مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد شد، اما بارندگی‌های آخر فصل برای کشاورزی مطلوب بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مرکز خرید گندم شهرستان گراش واقع در بخش ارد به‌صورت شبانه روزی آماده دریافت محموله‌های گندم کشاورزان شهرستان است.

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • پایان صدر نشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • عقبگرد در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • یک پیش بینی ترسناک از هوای تابستان امسال!