Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > بازرگانی - ما خیلی امیدوار هستیم به جذب سرمایه ها در حوزه استارت آپ ها و الان هم در مرکز خدمات سرمایه گذاری اتاق تهران روی این مسئله و معرفی استارت آپ ها و پروژه های آن ها و اختراعاتشان به شرکت های خارجی و از طرف دیگر جذب شرکت های خارجی و شرکت های شتابدهنده ( شرکت هایی که سرمایه استارت آژ ها را تامین می کنند) و برقراری یک ارتباط دو طرفی خیلی امیدوار هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اتاق تهران، فريال مستوفي عضو هيات نمايندگان اتاق تهران پيش بيني مي كند كه استارت آپ ها و شركت هاي دانش بيان ايراني بتوانند در جذب سرمايه گذاري هاي خارجي موفق عمل كنند. او با اشاره به اينكه اتاق تهران و مركز خدمات سرمايه گذاري اتاق روي معرفي استارت آآآپ هاي ايراني فعالانه عمل مي كند، مي گويد:« اتاق تهران به دنبال ايجاد فضايي براي برقراري ارتباط بين استارت آپ هاي ايراني و شركت هاي سرمايه گذاري خارجي است؛ حتي در اين زمينه يك نشست هم تاكنون با همكاري موسس بوش آلمان برگزار شده است، اين موسسه علاوه بر توليد لوازم روي اختراعات سرمايه گذاري مي كند و هدف ما از برگزاري آن نشست ايجاد ط زمينه هاي همكاري مشترك بود.»

رئيس مركز خدمات سرمايه گذاري اتاق تهران با بيان اينكه ما فكر مي كنيم امكان جذب سرمايه گذاري خارجي از سوي استارت آپ هاي ايراني بسيار بالا است، گفت:« من معتقدم ما در پرو‍ژه هاي دانش بنيان و فناوری خیلی بیشتر از پروژه های بزرگ مقیاس می توانیم جذب سرمایه گذاری داشته باشيم زيرا به مجرد اینکه طرح هاي فناوري و استارت آپ ها ارائه بشوند مي توانند مورد استقبال شرکت سرمایه گذار قرار بگیرد و مسلما باتوجه به اينكه سرمایه گذاری در این پروژها خيلي زياد و گسترده نيست نسبت به پروژه هاي بزرگ مقياس شركت هاي خارجي راحت تر در آن ها ورود مي كنند.»

مستوفي در ادامه مي گويد:« ما خیلی امیدوار هستیم به جذب سرمایه ها در حوزه استارت آپ ها و الان هم در مرکز خدمات سرمایه گذاری اتاق تهران روی این مسئله و معرفی استارت آپ ها و پروژه های آن ها و اختراعاتشان به شرکت های خارجی و از طرف ديگر جذب شركت هاي خارجي و شركت هاي شتابدهنده ( شركت هايي كه سرمايه استارت آژ ها را تامين مي كنند) و برقراري يك ارتباط دو طرفي خیلی امیدوار هستم.»

او در پاسخ به اين سوال كه از چه زماني مي توان شاهد حضور شركت هاي خارجي و سرمايه گذاري آن ها روي استارت آپ هاي ايراني باشيم، مي گويد:« برای این جریان و حضور سرمايه گذاران خارجي نیاز به زمان داریم در نظر داشته باشید که بايد ایران و ظرفیت ها و پتانسیل های كشورمان را به روش هاي مختلف معرفی کنیم و براي اين كار حتما نياز به زمان هست؛ زمينه سازي ها و ریل گذاری بايد انجام شود و پس از آن منتظر اثراتش بود؛ جذب سرمايه گذاري خارجي يك پروسه است كه به مرور زمان پيش مي رود و اين گونه نيست كه يك شبه و چند شبه اتفاق بيفتد. اما خب در مقايسه با پرو‍ژه هاي بزرگ مقياس مانند راه اندازي كارخانه ها و... حتما اين موضوع در حوزه استارت آپ ها و شركت هاي دانش بنيان سريع تر رخ خواهد داد زيرا ترند بازار دنيا الان روي شركت هاي دانش بنيان پيش مي رود.»

 

35224

کلید واژه‌ها : استارت آپ - سرمایه‌گذاری صنعتی - سرمایه‌گذاری مولد - سرمایه داری - سرمایه -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری استان به ریاست محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این جلسه درخواست‌ها و روند سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری استان بررسی و استاندار آذربایجان‌غربی دستورات لازم جهت تسهیل، روان‌سازی و تأمین امکانات لازم برای این سرمایه‌گذاری را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری، وجود ۱۸۰۹ اثر ثبت شده ملی، پنج اثر ثبت جهانی و ۵۳ منطقه نمونه گردشگری، طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان‌غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی منطقه تبدیل کرده است.

وی ظرفیت‌های کشاورزی استان را نیز یادآور شده و افزود: زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله تغییر الگوی کشت و احداث باغات با درختان کم‌آب‌بر و با ارزش افزوده بالا و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از اهتمام جدی مدیران استان برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در استان خبر داده است و گفت: تلاش می‌شود ضمن معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران، روند سرمایه‌گذاری در استان روان‌سازی و امکانات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در کمترین زمان تأمین شود.

معتمدیان ادامه داد: این سرمایه‌گذار ملی قصد دارد در حوزه کشاورزی و گردشگری آذربایجان‌غربی فعالیت کند و در حال حاضر این شرکت، باغ سه هزار هکتاری گردو و پسته را در ماکو احداث کرده که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است.

کد خبر 747862

دیگر خبرها

  • عرضه محصولات خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • توزیع دفترچه‌های موقت شناسایی سپرده‌گذاران اتباع خارجی در فارس
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • معرفی ظرفیت صادراتی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار