Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@15:03:19 GMT

بازگشت پوآرو به سینما!

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۵۲۲۵۶

بازگشت پوآرو به سینما!

  «هرکول پوآرو»، معروفترین کارآگاه دنیا، به پرده سینما برمی گردد. در نسخه تازه ای از داستان «قتل در قطار سریع السیر شرق»، این بار «کنت برانا» که خودش هم کارگردانی فیلم را بر عهده داشته، نقش کارآگاه شیک پوش و وسواسی و از خودراضی بلژیکی را بازی می کند.
به مناسبت اکران این فیلم، روزنامه «گاردین» مقاله ای منتشر کرده به قلم «سوفی هانا»، نویسنده ای که عهده دار نوشتن دنباله هایی بر رمانهای پوآروی آگاتا کریستی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آگاتا کریستی که در سال ۱۹۷۵ درگذشت، پرفروشترین رمان نویس تاریخ دنیاست و بیش از دومیلیارد نسخه از کتابهایش فروش رفته است. سالها پس از درگذشت کریستی یک نوه و یک نتیجه ی او از «سوفی هانا»، که خودش هم نویسنده رمانهای جنایی است خواستند دنباله داستانهای کریستی را پی بگیرد.

خانم هانا معتقد است ژانر جنایی تنها ژانری است که معمای شناسایی آدم خبیث در آن کلیدی است.او می گوید از جنبه متافیزیک، استعاره ای و مفهمومی، زندگی هم همین است و ژانر جنایی تنها ژانری است که حقیقت و وحشت زندگی واقعی را مانند آینه روبرویت می گیرد تا بتوانی پیش از آنکه صدمه ببینی، انسان های بدذات را شناسایی کنی.

«هانا» رمان «قتلهای نشاندار» را در سال ۲۰۱۴ و «تابوت بسته» را دو سال بعد منتشر کرد. او حالا روی دو رمان دیگر با شرکت «پوآرو» کار می کند که یکی سال آینده و دیگری در سال ۲۰۲۰ منتشر خواهد شد.

«هانا» می گوید که در نوشتن دنباله ی داستانهای آگاتا کریستی سعی نکرده از سبک او تقلید کند، چرا که هیچ نویسنده ای نه می تواند و نه باید دست به کپی کاری بزند.

او در این مقاله برای «گاردین» می نویسد: «وقتی شروع به نوشتن کردم، دیدم اگر بخواهم درباره یک پوآروی واقعی و درست و حسابی بنویسم، نباید تغییرش بدهم یا چیزی به او اضافه کنم. چون «پوآرو» فقط متعلق به آگاتا کریستی و دو میلیارد خواننده اوست.»

بازیگران بزرگی چون «دیوید سوشه»، «آلبر فینی»، و «پیتر یوستینف» در نقش «پوآرو» بازی کرده اند، اما هانا می گوید که در نسخه تازه «قتل در قطار سریع السیر شرق»، گذشته از سبیلهای تاب داده و لباس پر زرق و برق «پوآرو»، «کنت برانا» توانسته اصل شخصیت او را نیز خیلی خوب از کار در بیاورد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)

 

مقامات چین تلاش دارند تا از حجم سنگین تکالیف منزل دانش‌آموزان بکاهند اما ظاهرا دستورالعمل‌های آنها تا کنون موثر واقع نشده است.

به گزارش عصرایران به نقل از ان اچ کی ورلد، دانش‌آموزان چینی در یک محیط رقابتی شدید برای آینده خود سخت تلاش می‌کنند و مجبور به انجام تکالیف زیاد در خانه هستند.

این در حالیست که مقامات چینی حدود 3 سال پیش در دستورالعمل های خود خواهان کاهش تکالیف منزل دانش‌آموزان به خصوص در مقاطع ابتدایی شدند.

در روزهای گذشته انتشار تصاویری از محصلان بیمار و زیر سرم مقاطع ابتدایی در بیمارستان دولتی جیانگسوی چین که در حال انجام تکالیف خود بودند، توجه کاربران فضای مجازی را برانگیخت.

اما ظاهرا والدین و دانش آموزان برای دستیابی به موقعیت مناسب کاری مجبور به نادیده گرفتن این دستورالعمل ها و تلاش و خواندن درس بیشتر هستند.

برخی از دانش‌آموزان می‌گویند گاهی حدود 6 ساعت را به انجام تکالیف خود در منزل می‌گذرانند.

کاری که فشار زیادی بر محصلان و هزینه‌های زیادی برای خانواده‌ها در بر دارد.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اقدام متفاوت چین برای مقابله با فرهنگ کاری 6-9-9 جوانان چینی به دنبال کار کمتر/ کارشناسان: مغایر ارزش های سوسیالیستی است ببینید| کامپیوترها خطاب به کارمندان شرکت هندی: «لطفا به  خانه بروید»/ کار زیاد انسان‌ها را می‌کُشد

دیگر خبرها

  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • تغییر ساعت پخش در شبکه تماشا
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند