Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ساماندهی امور جوانان در خصوص فعالیت مراکز مشاوره و ازدواج تحت نظارت این معاونت، اظهار داشت: 200 مرکز مشاوره ازدواج طی سال‌های گذشته فعال‌ شده‌اند که بر اساس آمار باعث کاهش 10 درصدی طلاق بوده‌اند.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان در خصوص فعالیت مراکز مشاوره و ازدواج تحت نظارت این معاونت اظهار داشت: ۲۰۰ مرکز مشاوره ازدواج طی سال‌های گذشته فعال شده‌اند و بر اساس آمار باعث کاهش ۱۰ درصدی طلاق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون ساماندهی امور جوانان افزود: مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج در این مراکز انجام می‌شود و تقریباً در تمام استان‌ها مراکز فعالی وجود دارد.

تندگویان در خصوص اجباری کردن مشاوره‌های پیش از ازدواج و برگزاری دوره‌های مشاوره در دفاتر موجود، گفت: از لحاظ قانونی، اجبار این مسئله توجیهی ندارد، هرچند در برخی از استان‌ها با توافق برخی نهاد‌ها با حوزه ثبت ازدواج، مشاوره پیش از ازدواج اجباری شده است،، اما اگر قوانین فرادستی الزام و اجبار این مشاوره‌ها اعلام کند، مراکز ما هم در سراسر کشور آماده ارائه این خدمات است.

وی ادامه داد: ما از اجباری شدن و ارائه خدمات مشاوره ازدواج استقبال می‌کنیم؛ چراکه باعث رونق مرکز مشاوره ما می‌شود، اما ابلاغ اجبار آن در حیطه وظایف ما نیست. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، حامد فاضلی کبریا صبح سه شنبه در حاشیه امضای تفاهمنامه با کانون فرهنگی مساجد استان در راستای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری ویژه گروه سنی کودک و نوجوان و غنی سازی اوقات فراغت این گروه سنی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه قرار شد تا از این پس با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی، دینی و علمی مربیان و مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری، فعالیت‌های کانون مساجد در شهرستان‌ها توسعه یابد.

فاضلی کبریا با استقبال از توسعه این طرح از کانون به عنوان ظرفیتی اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و افزود: توسعه همکاری با سایر دستگاه‌ها و تشکل‌ها به عنوان حلقه‌های میانی از اولویت‌های کانون مازندران در سال جدید است.

وی از آموزش مربیان مساجد با فعالیت‌های کتاب‌خوانی و معرفی کتاب و امانت آن را یکی از کارهای محوری در این تفاهم نامه دانست و از فعالیت‌های نجوم، اردوهای درون شهری به کانون، نمایش فیلم، عضویت اعضای کانون مساجد در مراکز فرهنگی هنری کانون و سایر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی به عنوان دیگر خدمات ارائه شده کانون به بچه‌های مساجد یاد کرد.

حجت الاسلام ترابیان مسؤول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مازندران نیز از توسعه فعالیت‌های کتاب محور به عنوان برنامه شاخص سال جدید در کانون مساجد یاد کرد و خواستار حمایت کانون پرورش فکری در حوزه آموزش مربیان مساجد و امانت کتاب به اعضا شد.

وی با تاکید بر شناخت ظرفیت‌های مراکز فرهنگی هنری کانون، خواستار توسعه فعالیت‌های کانون پرورش فکر یبا کانون مساجد در شهرستان‌ها شد.

کد خبر 6079683

دیگر خبرها

  • ببینید | اقدام بی‌رحمانه یک شهروند؛ اجبار یک لاک‌پشت خشک‌زی برای شنا در آب!
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در آذربایجان شرقی
  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • فعالیت سامانه خود ارزیابی روانشناختی در حوزه سلامت روان
  • کاهش ۱۰ درصدی آمار زندانیان چهارمحال‌ و بختیاری
  • اهدای ۱۲۶۴ سری جهیزیه به نوعروسان کمیته امداد خراسان جنوبی
  • کاهش شدت فعالیت سامانه بارشی در غرب، شمال و مرکز هرمزگان
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد