Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: دانشگاهها باید نیازهای خود را ارزیابی و در منطقه آمایشی تصویب کنند و هدف این است ۷۰ درصد نیازهای هر منطقه در همان منطقه تربیت شود.

به گزارش مهر، به نقل از وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی در نشست کلان منطقه آمایشی ۹ که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد گفت: دانشگاههای منطقه ۹ آمایشی به خوبی در بحث تحول نوآوری در آموزش علوم پزشکی پیش رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی گفت: چنین فرصت هایی که پیش می آید و می بینیم مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی کنار یکدیگر برای بحث آموزش جمع شده اند، نشان می دهد که خوب در حوزه آموزش علوم پزشکی پیش رفته ایم.

وی اظهار داشت: هیچ دوره ای تا این حد تمرکز و توجه به حوزه آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی وجود نداشته و امیدواریم تعامل مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی که اساتید فرهیخته حوزه آموزش علوم پزشکی هستند بتواند برای ارتقای آموزش علوم پزشکی کشور در آینده ای نزدیک نتایج موثری را در بر داشته باشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر ایجاد شبکه های دانشگاهی در توسعه آموزش علوم پزشکی خاطرنشان کرد: دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی می توانند تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و از یکدیگر یاد بگیرند.

لاریجانی با تاکید بر اینکه مناطق آمایشی یک خوشه علمی هستند و دانشگاهها می توانند در این بستر با یکدیگر کار کنند،‌گفت: باتوجه به ارزیابی هایی که از مناطق آمایشی داشته ایم، منطقه آمایشی ۹ حرکت خوبی در اجرای ماموریت های ویژه واسپاری شده داشته است.

وی افزود: این منطقه در بازبینی کوریکولوم دندانپزشکی، باتوجه به ماموریتی که در زمینه توسعه علوم دندانپزشکی داشته، بسیار موثر بوده است. تمامی متخصصین را از دانشگاه های مختلف کشور گردهم آورده و در این پروژه همکار وزارت بهداشت بوده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه دانش مرتبط با علوم تغذیه در کلان منطقه ۹ اشاره کرد و اظهار داشت: این منطقه در بحث تغذیه یه شبکه ملی ایجاد کرد و ضمن کارهایی که در منطقه انجام شده به سایر مراکز علمی مرتبط در کشور نیز ماموریت هایی محول کرده و این نمونه یک شبکه علمی موفق در سطح ملی است و چنانچه با همین سرعت اقدامات پیش رود این منطقه به سرآمدی دست می یابد.

لاریجانی به روش تدوین و اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که ظرف مدت حدود ۳ سالی که از اجرای این بسته ها می گذرد دانشگاه های علوم پزشکی کشور پیام این بسته ها را دریافت کرده اند و در مسیر مشخصی حرکت می کنند.

وی تاکید کرد: در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تمامی اسناد بالادستی نظام سلامت بررسی شده و نکاتی که در آموزش عالی مورد تاکید مقام معظم رهبری در سیاست های کلی کشور در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به ثمرات اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: امروز تمام موسسات و بیمارستان های آموزشی کشور اعتباربخشی شده اند و این فرصت خوبی برای دانشگاهها ایجاد کرد تا استانداردهای آموزشی خود را ارتقا دهند.

دکتر لاریجانی اظهار داشت: ما می خواهیم اگر دانشگاهی در حوزه آموزش مشکلی دارد از دانشگاه حمایت کنیم تا به استانداردهای مناسب در حوزه آموزش دست یابد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به ایجاد مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: ۲ سال از تصویب این مرکز می گذرد و حدود ۵۰۰ طرح به این مرکز رسیده است و لازم است دانشگاهها از این بستر استفاده کنند تا ظرفیت سازمانی را در زمینه آموزش علوم پزشکی ایجاد کنند.

وی توسعه آموزش های مهارتی و حرفه ای را یکی از نیازهای نظام سلامت کشور عنوان کرد و اظهار داشت: برای پاسخگویی به بسیاری از نیازهای نظام سلامت لازم نیست آموزش های منجر به مدرک دانشگاهی ارائه شود بلکه برخی از این نیازها با آموزش های مهارتی مرتفع می شود و هدف این است تمامی این آموزش ها با نظارت دانشگاه های علوم پزشکی کشور و متناسب با نیازهای مناطق آمایشی کشور توسط موسسات مختلف ارائه شود.

لاریجانی به تصویب سنجش نیازهای کشور به رشته های تخصصی در شورای گسترش اشاره کرد و گفت: حوزه های مختلف وزارت بهداشت از جمله معاونت درمان، توسعه و آموزشی در برآورد نیاز نیروی انسانی کشور توافق کرده اند و در گام بعدی باید برش منطقه ای این سند نیازسنجی تدوین شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: هدف این است ۷۰ درصد نیازهای هر منطقه در همان منطقه تربیت شود. دانشگاهها باید نیازهای خود را ارزیابی و در منطقه آمایشی تصویب کنند. تفاهم نامه هایی با مناطق آمایشی در زمینه گسترش های ۵ سال آتی مناطق به زودی منعقد می شود.

وی از اجرای ماموریت های ویژه سپرده شده به دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: چنانچه در دور جدید بازبینی این ماموریت ها دانشگاهی بخواهد ماموریت جدیدی داشته باشد می تواند به حوزه معاونت آموزشی پیشنهاد کند. ماموریت ها به دانشگاهها هویت می دهند و موجب ارتقای دانشگاهها می شوند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌