Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون تلفیق در بودجه سال آینده مصوب کرد تا 7 هزار میلیارد تومان در راستای فقرزدایی در کشور به نهادهای حمایتی اختصاص یابد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، محمد فیضی در جمع خبرنگاران در تشریح مهمترین مصوبات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در بررسی بودجه 97 کشور اظهار کرد: با تقدیم به موقع لایحه بودجه به مجلس شاهد شکل‌گیری کمیسیون تلفیق بودیم که این کمیسیون در دو هفته سپری شده موارد متعددی را در بخش درآمدی و هزینه‌ای مورد بررسی قرار داد و مصوبات خوبی را نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کار کمیسیون تلفیق تا آخر هفته آینده به اتمام رسیده و احتمالا از اوایل بهمن‌ماه بودجه 97 به صحن علنی مجلس می‌آید، خاطرنشان کرد: کمیسیون برخلاف سایر کمیسیون‌ها ما در دو بخش مجزا شامل بخش درآمدی و هزینه‌ای بودجه را در کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به بودجه 368 هزار میلیارد تومانی کشور در سال آینده اشاره کرد و افزود: 101 هزار میلیارد تومان از این بودجه روی منابع درآمدی نفت و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای، 193 هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای مالیاتی، 68 هزار میلیارد تومان از محل صدور اسناد خزانه و اوراق قرضه اسلامی قرار است تامین منابع شود.
فیضی با بیان اینکه در سال آینده افزایش بهای گاز، آب و برق در بخش خانگی اتفاق نیفتاده و تعرفه‌های سال 96 در سال 97 اعمال می‌شود، بیان کرد: کمیسیون تلفیق تصمیم گرفت تا مبلغ 110 هزار میلیارد تومان برای تهاتر و تسویه دسته‌جمعی بدهی‌های اشخاص حقیقی و حقوقی و نهادهای عمومی غیردولتی نسبت به همدیگر و تسویه نهایی آنها اختصاص دهد که از این فرصت باید مسئولان امر برای تهاتر مطالبات و رفع نارسائی‌ها در این بخش اختصاص می‌یابد.
وی بیان کرد: 5 هزار میلیارد تومان نیز به دولت اجازه داده شد تا نسبت به بخشودگی سود و جرایم وام‌های زیر 100 میلیون تومان در نظر بگیرد تا به مانند دو سال گذشته در سال آینده نیز این بخشودگی از محل تسعیر ارز اتفاق بیفتد که قطعا نظیر این فرصت امکان تمدید مجدد نخواهد داشت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در مورد افزایش حامل‌های انرژی و مخالفت مجلس با درآمدهای حاصل از این امر برای ایجاد اشتغال، تصریح کرد: در لایحه ارائه شده از سوی دولت قرار بود از محل فروش حامل‌های انرژی و افزایش قیمت 17 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد نصیب دولت شود که با محاسبه منابع مورد نظر از محل صندوق توسعه ملی و آورده بانک‌ها در مجموع 64 هزار میلیارد تومان درآمد برای اشتغالزایی اختصاص یابد که ما اجازه ندادیم دولت با افزایش حامل‌های انرژی 17 هزار و 400 میلیارد تومان را صرف این امور کند.
فیضی گفت: در حالی که در قالب برنامه ششم توسعه به دولت اجازه دادیم تا هر سال 10 درصد حامل‌های انرژی را افزایش دهد اما افزایش یکباره 50 درصدی این قیمت‌ها شوک به جامعه وارد می‌کرد و انتظارات تورمی زمینه افزایش نرخ کالاهای اساسی را فراهم می‌آورد.
وی افزود: کمیسیون تلفیق با اعلام مخالفت با این منابع درآمدی 17 هزار و 400 میلیارد تومانی پیشنهاد کرده تا 10 هزار میلیارد تومان دولت از محل فروش اموال تملیکی برای خود در نظر بگیرد.
نائب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به هیچ وجه در بودجه دولت عددی مبنی بر حذف یارانه‌بگیران قید نشده است، اضافه کرد: سال گذشته 48 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه‌ها مصوب کرده بودیم که امسال دولت در بودجه خود 37 هزار میلیارد تومان مبلغ را قید کرده بود که این حکایت از الزام برای حذف تعدادی از یارانه بگیران بود که این پیشنهاد نیز در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت.
فیضی با اشاره به اینکه به هیچ وجه در کشور قابل قبول نیست که 76 میلیون نفر یارانه بگیرند، اذعان کرد: ما از دولت انتظار داشتیم تا به صورت منطقی نسبت به حذف یارانه در سال‌های اخیر اقدام کند که از سال گذشته مجلس در این باب تصمیم گرفت تا از 48 هزار میلیارد تومان پرداخت یارانه 4 هزار میلیارد تومان برای رفع فقر مطلق هزینه شود.
وی گفت: با افزایش مستمری و پرداخت یارانه به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی رقم دریافتی این خانوارها به 193 هزار تومان رسید که امسال نیز قرار شد از سهم 37 هزار میلیارد تومان پرداختی یارانه 7 هزار میلیارد تومان صرف فقرزدایی شود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امسال 32 درصد درآمدهای نفت و گاز باید به صندوق توسعه ملی تزریق شود و برای دولت اجازه دادیم تا سقف تسهیلات و تامین منابع مالی خارجی و فاینانس را 30 میلیارد دلار تعیین کند.
فیضی از پیگیری‌ها برای افزایش تبصره مربوط به تامین قیر رایگان برای پروژه‌های عمرانی به ویژه راه‌های روستایی و مناطق محروم، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای تجهیز و تقویت آزمایشگاه‌ها و امکانات دانشگاهی و همچنین کمک به بیمه سلامت با پرداخت 5 هزار و 500 میلیارد تومان برای تقویت این بخش خبر داد.
وی در مورد نرخ خرید خدمت با هدف کمک و تقویت بنیه دفاعی از محل این اعتبارات، بیان کرد: زیر دیپلم 10 میلیون تومان و صاحبان دکترا و مدارک بالاتر 50 میلیون تومان باید در ازای دریافت پایان خدمت سربازی پرداخت کنند.
عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل به رایگان شدن هزینه آب، برق و گاز مدارس با رعایت الگوی مصرف اشاره کرد و افزود: برای تکمیل فضاهای آموزشی یک هزار میلیارد تومان اوراق قرضه پرداخت می‌شود و در کمیسیون تلفیق مقرر شد کلیه منابع درآمدی از محل فروش املاک مازاد آموزش و پرورش به ادارات کل استان‌ها پرداخت شود.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تقویت نوآوری دفاعی در دستورکار مجلس/اسامی متاخران امروز

رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و هشتمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز(یکشنبه دوم اردیبهشت ماه) به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور 203 تن از نمایندگان آغاز شد که روح‌الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار وکلای ملت در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درمورد طرح یک فوریتی اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز.

-گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی.

-گزارش کمیسیون اقتصادی درمورد طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی اعاده شده از شورای نگهبان.

-ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی درمورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان دربرابر سوء رفتار.

-گزارش کمیسیون انرژی درمورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (STC) به داوری.

-گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درمورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن‌ها.

-بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمورد رسیدگی به طرح نظام قانون‌گذاری، تعیین حدود اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل 85 قانون اساسی.

-بررسی تقاضای دو فوریت درمورد لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران.

در ادامه سید محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی غایبان و متاخران این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

1-مهدی باقری

2-غلامرضا مرحبا

3-اردشیر مطهری

4-علیرضا منادی سفیدان

5-سیدعلی موسوی

6-سید غنی نظری

7-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • ۴۰۰بدهی میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • اختلاف نظر پزشکان و بیمه‌ها بر سر نسخه الکترونیک/ نسخه‌های کاغذی دوباره استفاده می‌شود؟
  • ۷۰ درصد تاکسی های قزوین فرسوده هستند
  • طرح تقویت نوآوری دفاعی در دستورکار مجلس/اسامی متاخران امروز