Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش اهر گفت: یکی از مواردی که می‌تواند دانش آموزان اهری را به سمت استعمال دخانیات و مصرف مواد مخدر سوق دهد وجود کافه‌ها و قلیان سراهاست که در چند قدمی مدارس است. ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، جعفر شجاعی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه اهر با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین، سند ملی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مردم، مسئولین و مخصوصاً مقام معظم رهبری است که می‌توان گفت این سند قانون اساسی آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را مصمم‌تر می‌کند تا به برنامه‌های جامع آموزشی و پرورشی بیشتر توجه کند که در این راستا تولید و تغییرات محتوای درسی که یکی از آن‌ها درس ملی است در این سند خود را نشان می‌دهد، 140 عنوان کتاب صرفاً در ارتباط با فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مختلف کاردانش در طول این دو سال تعریف‌شده است.

مدیر آموزش و پرورش اهر بابیان اینکه استقرار پایه دوازدهم که سال آینده آغاز می‌شود مسئولیت آموزش و پرورش را نسبت به گذشته افزون‌تر می‌کند، گفت: دروس با رویکرد فرهنگ و تربیتی و ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی در تغییر و تحول است و ازآنجایی‌که معلمان رکن اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند و هرگز تحول و نوسازی محقق نمی‌شود مگر توجه همه‌جانبه مسئولین و دلسوزان نظام و دولت به مشکلات و معیشت معلمان درحالی‌که توجه به معیشت معلمان یکی از مصائب توسعه آموزشی است.

شجاعی دین را لازمه رسیدن انسان به معرفت الهی عنوان کرد، ادامه داد: اگر اقتصادی زاینده و پویا می‌خواهیم و اگر فرهنگی پویا و با نشاط و اشتغال می‌خواهیم همه و همه از آموزش و پرورش شروع می‌شود.

وی با تأکید بر این‌که دین‌مداری در جامعه مدیون و مرهون معلمان است، گفت: معتقدیم نسل جدید باید با دین اسلام آشنا باشند و دین اسلام ناب محمدی باید در مدارس تبیین شود. بنده از تمامی همکاران فرهنگی می‌خواهم در راستای تحقق دین‌مداری همه‌ دانش آموزان نسبت به تبیین دین اسلام در مدارس و حفظ دستاوردهای نظام اسلامی ورود پیدا کنند.

مدیر آموزش و پرورش اهر اضافه کرد: اگر در جامعه حیاء دریده شود و مسائلی از قبیل تهمت‌ها و افترا در جامعه رسوخ پیدا کند محصول این مسائل منجر به تولید آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود، یکی از آسیب‌هایی در بین دانش آموزان در رواج بوده استعمال دخانیات است.

شجاعی ابراز داشت: یکی از مواردی که می‌تواند دانش آموزان اهری را به سمت استعمال دخانیات و مصرف مواد مخدر سوق دهد وجود کافه‌ها و قلیان سراهاست که در چند قدمی مدارس ما دایر شده است.

وی تصریح کرد: ما با ارتزاق مردم مخالف نیستیم و وجود همین قلیان سرا نشان از وجود بیکاری در شهرستان اهر است درحالی‌که دانش آموزان راهنمایی، دبیرستان دوره اول و دوم حساس‌ترین زمان عمر خود را سپری می‌کنند.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟