Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش تسنیم، رسانه های آلمانی از توافق اولیه اتحادیه احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات جهت تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در مذاکرات مقدماتی خبر می دهند.

 به نوشته نشریه فوکوس ماراتون مذاکرات مقدماتی بین احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات که از شب گذشته تا صبح زود امروز هم ادامه داشت و آخرین دور آن ساعت های طولانی به طول انجامید بالاخره به نتیجه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت طولانی احزاب بر سر مسائل مورد اختلاف از جمله مسئله مهاجرت، مالی و مالیات شهروندان بحث های زیادی را با هم داشتند.

بر اساس توافق انجام شده سران احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات تصمیمی برای افزایش مالیات ها نگرفتند. بر خلاف تصمیم حزب سوسیال دموکرات نرخ مالیات بر درآمد هم نباید افزایش یابد.

همچنین درباره مسئله بازنشستگی توافقاتی به دست آمد.

همچنین بر اساس توافقات اولیه انجام شده درباره مسئله مورد اختلاف الحاق خانواده های پناهندگان  به آن ها نیز در آینده باید بنا بر دلایل انسان دوستانه تصمیم گیری شده و تعداد آن به حداکثر هزار مورد در ماه محدود شود.

رسانه های آلمانی از خروج شرکای مذاکره کننده از محل مذاکرات خبر می دهند و اینکه در چهره های آن ها رضایتمندی دیده می شود. برخی سیاستمداران احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات از روند خوب مذاکرات سخن گفتند.

حالا  مقامات احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات می خواهند اعضای خود را برای پذیرش مذاکرات رسمی جهت تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ متقاعد کنند.

بر اساس اطلاعات محافل شرکت کننده در مذاکرات، یک توافق نهایی در این باره به موافقت جدا گانه  اعضای هر دو گروه احزاب در این باره بستگی دارد.

به گزارش نشریه دی سایت یک یادداشت تفاهم به عنوان نتیجه اولیه مذاکرات تنظیم شده است. به نوشته هفته نامه اشپیگل این برگه شامل 28 صفحه است. به نوشته آ ار دی آلمان حالا اتحادیه احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات باید به صورت جداگانه درباره نتایج این مذاکرات مقدماتی مشورت کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • تیاگو سیلوا با فلومیننزه به توافق اولیه دست یافت
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • گزینه جذاب آلمانی برای نیمکت تراکتور
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • تراکتور به دنبال بزرگترین بمب آلمانی تاریخ لیگ برتر | مذاکره با چهره سرشناس برای آمدن به ایران
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران