Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران، فرهاد احتشام زاد، با بیان اینکه کاهش هزینه و افزایش کیفیت از تاثیرهای اظهار قبل از ورود کالا بر روند تولید است، افزود: اجرایی شدن دستورالعمل «اظهار پیش از ورود کالا » نه تنها کاهش هزینه خواب سرمایه کالای وارداتی را برای تولید کنندگان به دنبال خواهد داشت، بلکه تولیدکنندگان را قادر می سازد، از طریق زمان بندی نزدیکتر به واقعیت، هزینه های تولید خود را به دلیل تولید ناب تر کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او درباره دیگر مزیت های این اقدام برای تولیدکنندگان گفت: اظهار پیش از ورود کالا فرآیند تامین ماشین آلات و تجهیزات تولیدی را تسریع خواهد کرد و به دنبال آن کارخانه های تولیدی در زمان کوتاهی تجهیز خواهند شد.
این فعال بخش خصوصی در بیان دیگر دستاوردهای اجرای شدن «اظهار پیش از ورود کالا » ادامه داد: زمانی که شما کالا را پیش از ورود اظهارمی کنید و این کالا ارزش گذاری می شود، در فرآیند تولید و یا قیمت گذاری با اطمینان بیشتری می توانید این کار را انجام دهید و مشتری نهایی شما با نوسان کمتری در قیمت ها روبه رو خواهد شد.
رئیس فدراسیون واردات ایران این اقدام گمرک را حرکت در راستای مسیر پیوستن به تجارت جهانی دانست و خاطرنشان کرد: هم اکنون پنجره واحد داخلی در کشور اجرا شده و گام بعدی ما پنجره واحد فرامرزی است که درحال انجام است.
به گفته احتشام زاد «اظهار پیش از ورود کالا » در بسیاری از کشورها در حال انجام است و به فعالان اقتصادی کمک کرده است که مستندات و اسناد خرید در زمان ثبت در کشور مبدا در کشور مقصد هم قابل مشاهد بوده و نیاز به اظهار مجدد نباشد.
او کاهش زمان اجرا و کاهش هزینه مبادله را از مهم ترین دستاوردهای این اقدام در تجارت دانست.
این فعال بخش خصوصی با این توضیح که به موازات این اقدام باید دیگر فرآیندهای لازم برای پیوستن به پنجره تجارت فرامرزی را آماده و اجرا کنیم، گفت: مواردی مانند، ثبت سفارش و گواهی مبدا در حال حاضر مکانیزه انجام می شود و هنگامی که عملا، سیستم های گمرک کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق بارگانی یکپارچه شده اند، این قابلیت را دارند که نه تنها هزینه ها را کاهش دهند، بلکه نهادهای نظارتی هم با اطمینان و سرعت بیشتری به اطلاعات دسترسی داشته باشند.

402

گمرک واردات کالا روند تولید افزایش کیفیت کاهش هزینه مواد اولیه بخش خصوصی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ۲۱۸ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شد