Web Analytics Made Easy - Statcounter

علاء الدین ازوجی، مدیر کل توسعه اشتغال و سیاستگذاری بازار کار در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره برنامه های اشتغالی وزارت کار گفت:«برنامه اشتغال فراگیر» یکی از سیاست های اصلی اشتغالزایی در سال جاری و سال آینده است که در ذیل آن برنامه توانمندسازی بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی، افزایش مهارت نیروی کار، سیاست‌های فعال توسعه کسب و کار از طریق اجرای طرح‌های کلیدی ذیل برنامه اشتغال فراگیر از جمله طرح کارانه اشتغال جوانان (کاج)، مشوق‌های کارفرمایی، طرح کارورزی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و توسعه «رَسته‌های منتخب دارای ظرفیت اشتغال» دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی درباره طرح کارورزی گفت:سامانه کارورزی همچنان پویا است و متقاضیان می توانند برای ثبت نام به سامانه کارورزی مراجعه کنند. تا کنون 105 هزار نفر واجد شرایط ثبت نام کرده اند که حدود 25 هزار نفر عقد قرار داد شده اند و ما بقی در حال است. تنها واحدهای تولیدی می توانند در این طرح شرکت کنند که در وضعیت رکود نباشند.

مدیر کل توسعه اشتغال و سیاستگذاری بازار کار با بیان اینکه بخشی از اشتغال کشور باید از طریق سیاست‌های فعال توسعه کسب و کار و طرح کاج ایجاد شود گفت: در همین راستا بخشی از برنامه‌های اشتغالزایی مربوط به توسعه کسب و کار و مداخلات توسعه‌ای وزارت کار برای رونق و توسعه بازار کار را دنبال می کنیم.

 ازوجی با اشاره به اینکه  آیین نامه اجرایی تبصره 14 قانون بودجه 96 در تاریخ 10 دی ماه در دولت به تصویب رسید گفت: این تبصره که هم برای طرح کارورزی است و هم طرح مشوق های کارفرمایی است بیان می کندکلیه کارگاه‌های تولیدی و خدماتی دارای مجوز کسب و کار در صورت استخدام بیکاران دارای مدرک لیسانس و بالاتر که در مرکز کاریابی و مشاوره شغلی ثبت­ نام نموده­اند به مدت دو سال از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما معاف می‌شوند، مشروط بر این که لیست بیمه ارسالی آنها به سازمان تأمین اجتماعی بعد از استخدام نیروی کار جدید نسبت به قبل از استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، افزایش یافته باشد. 

 وی ادامه داد: آقای نوبخت به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها ابلاغ کردند  که  2درصد از  منابع کمک های فنی و اعتباری استان ها به یارانه تسهیلات برای بحث اشتغالزایی تخصص یابد. نرخ سود برنامه اشتغال فراگیر 18 درصد است.  اما بر اساس شیوه نامه مربوطه، یارانه سود تسهیلات پرداختی به طرح‌های مصوب 2 درصد تعیین شده است؛ به عبارتی برای طرح‌های اشتغازا، دولت به منظور تعدیل نرخ سود تسهیلات برای متقاضی، 2 درصد از این سود را به عنوان یارانه، پرداخت می‌کند. که سازمان برنامه و بودجه به سراسر استان ها ابلاغ کرده است که موظف هستید 2درصد از کمک های فنی و اعتباری استان ها را به یارانه تسهیلات اختصاص دهند.

 ازوجی گفت:  یارانه تسهیلات  برای مناطق روستایی یا مرزی و یا نقاط محروم معادل 3واحد درصد و برای مناطق روستایی یا محروم مرزی نیز 5 واحد درصد به یارانه نرخ سود تسهیلات فوق اضافه خواهد شد.یارانه: مبلغی است که به صورت کمک بلاعوض در قالب اعتبارات عمومی دولت جهت تعدیل نرخ سود و کارمزد تسهیلات بانکی به طرح‌های اقتصادی واجد شرایط آئین نامه پرداخت می کند.

 وی ادامه داد: بر اساس تبصره 1شیوه‌نامه تعیین، تشخیص و پرداخت تسهیلات طرح‌های سرمایه‌گذاری اشتغالزای مشمول برنامه اشتغال فراگیر سال 96؛ برای مناطق روستایی، یا مرزی و یا نقاط محروم معادل 3 واحد درصد و برای مناطق روستایی یا محروم مرزی نیز 5 واحد درصد به یارانه نرخ سود تسهیلات مندرج دیگر اضافه خواهد شد. همچنین میزان یارانه سود تسهیلات در طرح های دانش بنیان در رشته فعالیت های مصوب شورا، یک واحد درصد افزایش می یابد، منوط به آنکه از دیگر مشوق های مالی دولت بهره مند نشده باشند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد