Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه آثار درخشان «آمادئو مودلیانی» در ایتالیا تقلبی از آب درآمد.قیمت این تابلوها ده ها میلیون دلار تخمین زده می شد.پرتره های  «مودلیانی» که مهر کار اوست، حالا ممکن است به سادگی دور انداخته شوند.

کارشناسان هنری پیش از برپایی نمایشگاه هشدار داده بودند که این آثار ممکن است کپی باشند.بیست و یک نقاشی به نمایش در آمده، بهار سال گذشته ده ها هزار دیدارکننده را به «پالازو دوکاله» شهر بندری «جنوا» کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمایشگاه، اواسط کار به دلیل شک و تردید کارشناسان نسبت به اصالت آثار به نمایش درآمده تعطیل شد.پس از ماه ها کند و کاو، مورخان هنری اعلام کردند که نقاشی ها به جز یکی که سند رسمی دارد و اصل است، تقلبی هستند.

قاب های نقاشی ها از اروپای شرقی و آمریکا آمده اند و به گفته کارشناسان هیچ پیوند تاریخی با عصر مودلیانی ندارند.نقاشی های تقلبی شامل آثار مشهوری همچون پرتره هنرمند و نویسنده «ژان کوکتو» و تابلوهای زنان برهنه هستند.

به نظر می رسد بیشتر نقاشی ها در دهه هشتاد میلادی کپی شده اند.قرار است سه نفر از جمله مسئول نمایشگاه «رودی چیاپینی» و «یوزف گاتمن» دلال هنری اهل مجارستان که صاحب یازده تا از این آثار است در رابطه با نقاشی های تقلبی بازجویی شوند.  
اصل یا کپی ؟

کپی برداری از آثار «مودلیانی» در دهه ۱۹۲۰ میلادی و درست پس از مرگ او آغاز شد اما بررسی اصالت این آثار چند سالی است رایج شده است.

گفته می شود آثار «مودلیانی» بیشتر از هر هنرمند دیگری در دنیا کپی می شوند و تعداد نقاشی هایی که پس از مرگ او به نامش خلق شده از تعداد نقاشی هایی که خودش در دوران حیاتش کشیده بیشتر هستند.

مجموعه ای از نقاشی های «مودلیانی» در حال حاضر در موزه «تیت مدرن» لندن به نمایش درآمده اند اما کارشناسان ایتالیایی هنوز صحبتی در مورد تقلبی بودن این آثار نکرده اند.

شمار دقیق نقاشی های «مودلیانی» مشخص نیست چرا که او اغلب طرح هایش را در قبال غذا و نوشیدنی به صاحبان رستورانهایی در پاریس می بخشید.

عمری کوتاه، آثاری درخشان

«آمادئو مودلیانی» در عمر کوتاهش، زندگی پرهیجان و پرباری را تجربه کرد هر چند همواره با تنگدستی، مشکلات جسمی و اعتیاد به الکل و مواد مخدر دست به گریبان بود.او که از دوستان «پیکاسو» بود از اوایل دهه نود میلادی در پاریس مشغول فعالیت شد.

تنها نمایشگاه انفرادی که در دوران حیاتش در پاریس برگزار شد در سال ۱۹۱۷ در پاریس برپا شد اما بسیاری از آثار به نمایش درآمده به دلیل آنچه «بی آبرویی» خواندند از نمایشگاه حذف شدند.زنان نقاشی های «مودلیانی» با گردن های بلند، چشمان بادامی و نگاه های مات و خالی شان شناخته می شوند.

«مودلیانی» در سال ۱۹۲۰ در سی و شش سالگی پس از ذات الریه ِ ناشی از سل درگذشت و معشوقش که هشت ماهه باردار بود مدت کوتاهی پس از مرگ او به زندگی خود پایان داد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۱۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • اخراج سفیر ایتالیا از نمایشگاه کتاب به دلیل اعتراض به جنگ غزه
  • درخواست عجیب اولتراهای یووه: آلگری بماند!
  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • والیبال نشسته به دنبال نمایش جدید در پاریس
  • والیبال نشسته به دنبال نمایش جدید در پاریس/سید طلا با تاکتیک نوین
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) در لارستان + تصاویر