Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@23:33:18 GMT

مطهری: آستان‌قدس نباید از مالیات معاف باشد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۶۳۲۰۸

شرق در گزارشی نوشت: علي مطهري نايب‌رئيس مجلس در سخناني در کنگره حزب همبستگي با اشاره به سالگرد درگذشت مرحوم هاشمي‌رفسنجاني گفت: «مرحوم هاشمي جايي که احساس ‌کرد جامعه راه انحرافي را مي‌رود، ايستاد و آگاهي‌بخشي کرد و اجازه نداد اين اتفاق بيفتد و در نهايت پيروز شد. بالاخره صحنه جامعه را برگرداند و عوض کرد و کاري کرد که جريان حاکم در سال ۹۲ کنار رفت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «ايسنا» او افزود: «بايد برداشت درست از اصل ولايت فقيه داشته باشيم. ولايت فقيه تعطيلي عقل نيست که يک نفر فکر مي‌کند و بقيه عمل مي‌کنند بلکه همه بايد فکر کنند و همه اظهار نظر کنند و در نهايت حکم ولايت فقيه ملاک باشد؛ بنابراين جايي که خطايي رخ مي‌دهد، بايد حرفمان را بزنيم. اين نيست که صرفا ساکت باشيم و تملق و چاپلوسي کنيم».

نامه هاشمي در سال ۸۸ به رهبري سند افتخار است
مطهري در بخش ديگري از سخنانش ادامه داد: «جايي که احساس مي‌کنيم خطايي رخ مي‌دهد بايد وارد شويم. نامه‌اي که هاشمي‌رفسنجاني در سال ۸۸ به رهبري نوشتند، به نظرم سند افتخاري است که ايشان تأکيد کردند اگر از اينجا جلويش را نگيريم، نمي‌توانيم کاري کنيم».

نايب‌رئيس مجلس با بيان اينکه «در شرايط امروز و بعد از حوادث اخير مجلس و دولت نبايد حالت انفعال پيدا کنند»، گفت: «اگر لازم است فعلا قيمت بنزين افزايش يابد و از اين منبع اصلاحات اقتصادي انجام شود. اين‌طور نباشد که بعد از چند تا شلوغي همه بگويند بنزين افزايش پيدا نمي‌کند و يارانه کسي قطع نمي‌شود».

او ادامه داد: «در حال حاضر در مجلس و دولت فضاي خوبي حاکم نيست. انفعالي عمل مي‌کنند؛ در مجلس هم گفتم يکي از آفت‌هاي اين مسئله اين است که ممکن است عده‌اي تصور کنند با دو تظاهرات مي‌توانند تصميمات را تغيير دهند».

ريشه اين حوادث بيشتر جنگ قدرت است
مطهري همچنين با اشاره به ريشه اين‌گونه اتفاقات گفت: «ريشه اين حوادث بيشتر جنگ قدرتي است که بين مسئولان کشور وجود دارد؛ اگر به تبليغات زمان انتخابات برگرديم، متوجه مي‌شويم در آن زمان هم رفتاري که آقاي قاليباف و آقاي روحاني داشتند و کمتر از آن رفتاري که آقاي رئيسي داشت، در روح و روان مردم تأثير خود را برجاي گذاشته است؛ اينکه بگوييم اين سه‌ هزار ميليارد يا هشت هزار ميليارد را چه کسي برد يا چه کسي خورد، شايد درست نباشد و ممکن است خيلي از اين موارد و اختلاس‌هايي که نام برده مي‌شود، معوقات بانکي باشد؛ در واقع دزدي نشده، اختلاسي نشده؛ بايد بروند پول را برگردانند».

او همچنين به ضرورت به‌رسميت‌شناختن حق اعتراض در کشور اشاره کرد و گفت: «امروز پا را يک گام فراتر گذاشته‌ايم. سال ۸۸ کسي جرئت نمي‌کرد، اما امروز مي‌بينيم هم اصولگرايان و هم اصلاح‌طلبان حق اعتراض را قبول دارند اما اصلاح‌طلبان همان موقع هم مي‌گفتند».

بايد اعتراض را در جمهوري اسلامي به رسميت بشناسيم
مطهري افزود: «بايد اعتراض را در جمهوري اسلامي به رسميت بشناسيم و اين به معني براندازي و مخالفت با ولايت فقيه نيست. ما هم مانند بقيه کشورها بايد اجازه دهيم مردم در يک فضا و مکان مناسب کار خود را انجام دهند. نبايد از شعاردادن مردم و توهين مردم به مقامات بترسيم».

او ادامه داد: «نبايد جوانان و دانشجويان را به انقلابي و غيرانقلابي و ارزشي و غيرارزشي تعبير کنيم. بايد بگوييم همه انقلابي هستند. امام جوانان مشروب‌خور را به تظاهرات شاه کشاند و کم‌کم اينها متحول شدند؛ تحولات روحي پيدا کردند و حتي به جبهه‌ها رفتند. آن قدر مردم را دسته‌بندي و خط‌کشي نکنيم».

مطهري با بيان اينکه در اين اعتراضات شاهد عدم حضور معترضان ۸۸ بوديم، گفت: «شعارهايي از سنخ شعار ۸۸ نداشتيم و به اين دليل است که اتهاماتي که مي‌زنند که برانداز و ضدانقلاب هستند، غلط است. بايد نگاهشان را به معترضان ۸۸ تغيير دهند».

اين عضو هيئت‌رئيسه مجلس در بخش ديگري از سخنان خود گفت: «شهيد مطهري يک اصل کلي را مطرح کرده‌اند که روحانيون نبايد پست اجرائي دولتي بگيرند مگر در شرايط اضطرار. اينکه روحانيت را مسئول توزيع مرغ و تخم‌مرغ و گوشت کنيم، کار درستي نيست؛ روحانيت بايد به کار خودش بپردازد».

امام به شدت هشدار مي‌داد که نظاميان بايد از سياست خارج شوند
او با تأکيد بر فارغ‌شدن نظاميان از سياست و اقتصاد گفت: «امام به‌شدت هشدار مي‌داد که نظاميان بايد از سياست خارج شوند. يک بار يکي از فرماندهان سپاه درباره اتفاقي در مجلس اظهارنظر کرده بود. امام با تندي گفت به سپاه چه مربوط که در مجلس چه مي‌گذرد؟

لذا مصلحت کشور، سپاه و ساير نظاميان اقتضا مي‌کند که وارد سياست نشوند. معني ندارد که آنها در مورد انتخابات، سياست خارجي، برجام يا اينکه مذاکره کنيم يا نه، وارد شود. مصلحت نظامي‌ها چنين اقتضائي را ندارد. اما متأسفانه امروز نظامي‌ها وارد سياست شده و عملکرد حزبي دارند». مطهري در ادامه گفت: «مسئله ديگر تعيين تکليف نهادهاي زيرمجموعه رهبري از قبيل ستاد اجرائي فرمان امام (ره) و بنياد مستضعفان است که اينها بعد از سرنگوني حکومت شاه براي تعيين تکليف اموال به طور موقت ايجاد شدند، اما امروز بخشي از اقتصاد کشور در دست اينهاست و بايد اصلاح شوند؛ جز اين راه، راه ديگري نداريم. هر کسي يا هر نهادي که درآمدي دارد، بايد ماليات بدهد؛ معني ندارد که بگوييم آستان قدس معاف از ماليات است».

«سايت حزب‌الله مشهد» و پيروان احمدي‌ن‍ژاد دعوت به تجمع کرده بودند
او همچنين در حاشيه مراسم بزرگداشت هاشمي‌رفسنجاني درباره دستگيري‌هاي معترضان به «انصاف‌نيوز» گفت: «ما در آن جلسه غيرعلني مجلس صحبت کرديم. گفتيم با دستگيرشدگاني که اقدام به تخريب اموال عمومي نکرده‌اند، سختگيري نکنند و زودتر آزاد شوند اما آنهايي که دست به تخريب زدند بايد پاسخ‌گو باشند. اما اگر دستگيري‌هايي صرفا به‌خاطر پيشگيري انجام‌ شده باشد، قابل‌قبول نيست. در عين حال من اين را پرسيدم و پاسخ دادند افرادي اگرچه در خيابان حضور نداشتند اما از طريق فضاي مجازي تحريک مي‌کردند كه آنها هم بازداشت شده‌اند. اگرچه من شخصا معتقدم فقط با آنهايي که دست به تخريب زده‌اند، بايد برخورد شود و با بقيه نبايد سختگيري کنند. حتي آنهايي که شعارهاي تند دادند و به مقامات توهين شده است، بايد از اين چيزها بگذرند».

ايشان درباره مباشرت عوامل بيگانه و خارجي از جمله برادرزن صدام در قضاياي اخير هم گفت: «خير! ببينيد هر حرکت اعتراضي که در داخل مي‌شود بلافاصله رسانه‌هاي خارجي مي‌آيند پشت اين حرکت. اين دليل بر اين نيست که اين معترضان يک پيوندي و يک وابستگي به آنها داشته باشند». نايب‌رئيس مجلس درباره چرايي بروز چنين اعتراضاتي نيز گفت: «بعضي مسائل به مرور انباشته شده است. برخي از جوانان ما احساس مي‌کنند که توجهي به آنها نمي‌شود و به شخصيت آنها احترام گذاشته نشده است. مسئولان با آنها کمتر صحبت کرده‌اند و ارتباط درستي نداشته‌اند. شايد اين جوانان خواسته‌اند اظهار وجودي کنند که ما هم هستيم. البته عده‌اي هم هستند که دنبال آزادي‌هاي فردي هستند. بالاخره افرادي هم هستند که مي‌گويند حجاب نبايد اجباري باشد. برخي هم دنبال چنين خواسته‌هايي هستند که به‌هيچ‌وجه قابل قبول نيست».

مطهري در پاسخ به اين پرسش که آيا آمار بالاي بي‌کاري در شهرهايي که اعتراض در آنها صورت گرفت، مي‌تواند دليل اين حوادث باشد؟، گفت: «بله مؤثر بوده ولي عامل اصلي نبوده است. زيرا ما در شرايط سخت‌تر از اين هم بوديم ولي مردم همراهي کردند. بنابراين صرفا مسائل معيشتي نبوده است. قبلا در دهه ٧٠ هم چنين اغتشاشاتي داشتيم که به دلايل اقتصادي روي داد و تورم ۴۹ درصد عامل آن بود. ولي اعتراضات امروز صرفا دلايل اقتصادي ندارد».

او همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا درست است که امام جمعه مشهد در شکل‌گيري اعتراضات نقش داشته است، گفت: «شخص ايشان را من نمي‌دانم ولي آن کساني که در مشهد ابتدا دعوت به تجمع کرده‌اند، يکي «سايت حزب‌الله مشهد» بوده که اينها قبلا کنسولگري عربستان در مشهد را تخريب کرده‌اند و ديگري هم پيروان آقاي احمدي‌ن‍ژاد بوده‌اند که از طريق فضاي مجازي دعوت به تجمع کرده بودند. آقاي علم‌الهدي هم در نماز جمعه آن هفته [به اين مضمون] گفته بودند که بخش اولش يعني اعتراض به گراني خوب بود اما بقيه‌اش خوب نبود که البته اين حرف خوبي نيست».

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ی کرامت است

برنامه‌های آستان مقدس حضرت معصومه(س) به‌مناسبت دهه کرامت با حضور معاون فرهنگی این آستان تشریح شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد مشرف، معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه (س) اظهار کرد: برای سایر روزهای دهه کرامت نیز عناوینی ازجمله «حضرت فاطمه معصومه(س)، بهترین دختر دنیا، الگوی عفاف و حجاب»، «زیست عفیفانه به دست بانوی کرامت و مهربانی»، «شهر مقدس قم حرم اهل بیت (ع)، خواستگاه انقلاب اسلامی» انتخاب شده است.
مشرف اینگونه ادامه داد: «خدمت کریمانه، مشارکت مردمی، اقتدار مردمی»، «امامزادگان پرچمداران جهاد تبیین و معرفت‌افزایی»، «امین ولایت، عزیز برادر»، «مساجد تراز اسلامی، خواستگاه والدین ولایی، شهیدان خدایی»، «مبارزه با ظالم، دفاع از مظلوم، زمینه‌ساز ظهور منجی»، «ماه امید، نشاط معنوی، زیارت عارفانه» و «خاندان موسی بن جعفر(ع)، الگوی خانواده ایمانی» از دیگر عناوین انتخاب شده برای روزهای دهه کرامت هستند.
وی با بیان اینکه مراسم افتتاحیه دهه کرامت در قالب مراسم خطبه‌خوانی ۲۰ اردیبهشت‌ماه ساعت ۷:۳۰ در شبستان امام خمینی برگزار می‌شود بیان کرد: این مراسم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری و آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم بانوی کرامت و مدیحه‌سرایی حاج عباس حیدرزاده و شعرخوانی مجید تال و مجری‌گری مهدی کلانترزاده برگزار می‌شود. همچنین تشکیل ستاد ملی تکریم دختران در دستور کار قرار دارد و در این ستاد، حرم بانوی کرامت، دبیرخانه پایگاه و راهبری برای کنشگران فرهنگی و اجتماعی در حوزه دختران و بانوان است.
معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) راجع به مراسم جشنی که در ۲۰ اردیبهشت‌ماه در شب میلاد بانوی کرامت برگزار می‌شود توضیح داد: این جشن با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری و مدیحه‌سرایی مجید بنی‌فاطمی در حرم بانوی کرامت برگزار می‌شود و همچنین ۲۲ اردیبهشت‌ماه، صبح روز میلاد نیز مراسم دعای ندبه با سخنرانی حجت‌الاسلام رفیعی و ندبه‌خوانی محمدرضا طاهری برگزار می‌شود. وی با اشاره به اجتماع دانشجویی دختران در عصر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ادامه داد: اجتماعات و جشن‌هایی برای تکریم دختران در حرم برگزار می‌شود به عنوان نمونه عصر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۵ هزار نفر از دختران دانشجو سراسر کشور در شبستان امام خمینی (ره) حرم بانوی کرامت حضور پیدا می‌کنند، در این مراسم حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان و مداحی حدادیان و شعرخوانی علیرضا برقعی برگزار می‌شود.

مشرف درباره‌ی اجتماع دختران طلبه و بانوان امدادرسان افزود: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه اجتماع دختران طلبه در حرم بانوی کرامت برگزار می‌شود. همچنین اجتماع بانوان امدادرسان هلال احمر و اجتماعات سایر گروه‌ها و اصناف دیگر نیز در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه گفت: اعزام خادمان حرم حضرت معصومه(س) با عنوان سفیران کریمه امسال نیز مانند سال‌های گذشته انجام می‌شود تا فضای معنوی حرم بانوی کرامت را در قم، ۲۵ شهر و ۲۹ کشور نیز فراهم کرده و شخصیت ایشان را به مردم معرفی کنند.

وی با بیان اینکه در ۲۰۱ نقطه در سراسر دنیا، مراسم و جشن‌های میلاد حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود تصریح کرد: در سراسر ایران در بقاع متبرکه و مساجد نیز به مناسبت دهه کرامت جشن‌هایی برگزار خواهد شد.

مشرف ادامه داد: علاوه بر خطبه‌خوانی مراسم آغازین جشن‌های دهه کرامت، از روز شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه، هر روز مراسم خطبه خوانی با حضور گروه‌ها، اصناف و اقشار مختلف مردم در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی حرم بانوی کرامت افزود: جشن تکلیف ویژه نومکلفان در سطح ملی با حضور دختران به تکلیف رسیده برگزار می‌شود تا آغازی برای عبادت و بندگی آنان در دهه کرامت باشد.

مشرف، برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع زیارت و شخصیت‌شناسی حضرت معصومه(س)، کرسی تلاوت فاطمی با حضور قاریان برجسته ملی و بین‌المللی، برگزاری مسابقه قرآنی ویژه بانوان، تجلیل از بانوان حافظ قرآن و اجتماع بانوان بین‌الملل برای زبان‌های مختلف را از دیگر برنامه‌های دهه کرامت معرفی کرد.

وی بیان کرد: در حوزه رسانه نیز تولیدات رسانه‌ای در شبکه‌های ملی نیز پخش می‌شود؛ در شامگاه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در اعتاب مقدسه، بقاع متبرکه و مساجد سراسر کشور، قرائت سراسری زیارتنامه حضرت معصومه(س) انجام می‌شود. جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در سالروز میلاد حضرت معصومه(س)، شخصیت بانوی کریمه توسط ائمه جمعه سراسر کشور در خطبه‌های نماز جمعه انجام می‌شود.

مشرف با بیان اینکه محفل ادبی شعر ویژه بانوان نیز در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود، گفت: برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان نیز امسال با قوت بیشتری صورت می‌گیرد و در سالروز میلاد حضرت معصومه(س)، هدیه‌ای از متبرکات حرم به دختران زائر اهدا خواهد شد. همچنین موزه فاطمی در روز میلاد نیز به صورت رایگان و در سایر روزهای دهه کرامت نیم بها پذیرای بازدید کنندگان است.

اهدای درب طلای حرم امام رضا(ع) از طرف حرم حضرت معصومه(س) در دهه کرامت
هادی محمودنژاد، معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت گفت: در ایام دهه کرامت به همت خادمان حضرت معصومه(س) اتفاقاتی در حوزه‌های هنری و مهندسی این آستان مقدس از جمله افتتاح برخی پروژه‌ها و رونمایی از برخی دستاوردهایی که در طول سال گذشته در این آستان مقدس انجام شده رقم خواهد خورد.

وی اظهار کرد: از یکسری پروژه‌ رونمایی خواهد شد. تکمیل ضریح مطهر رأس الحسین(ع) برای کشور سوریه که به همت خادمان حرم مطهر بانوی کرامت انجام شده و در سالروز میلاد حضرت معصومه(س) رونمایی می‌شود و آماده ارسال به آن مکان مقدس است.

معاون اجرایی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به درب طلایی که برای حرم حضرت رضا (ع) در کارگاه هنری آستان مقدس بانوی کرامت ساخته شده است، گفت: این درب طلای فاخر با بهره‌گیری از هنرمندان قم، اصفهان و تیم فنی و هنری آستان قدس رضوی و حمایت دو نفر از خیرین ساخته شده و در دهه کرامت ضمن رونمایی برای نصب به حرم امام رضا (ع) ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه این دو پروژه از منابع خیرینی که با آستان مقدس همکاری می‌کنند تأمین شده است، افزود: همچنین در موکب حرم مطهر حضرت معصومه (س) در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف به کربلا ساخت یک زائرسرا به زیربنای ۳ هزار مترمربع شروع شده برای ارائه خدمت به زائران اربعین می‌باشد. پیش بینی می‌شود که ساخت این زائرسرا تا پایان دهه کرامت به بهره‌برداری برسد.
محمودنژاد ادامه داد: ما در حرم مطهر حضرت معصومه (س) پروژه‌های هنری و عمرانی از جمله کاشی‌کاری، نقاشی و مقرنس‌کاری داریم که برخی در فاز اول و برخی در فاز تکمیلی قرار دارد و در دهه کرامت رونمایی می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفر فلاحی، مدیر حرم بانوی کرامت گفت: دهه کرامت ظرفیتی برای اقدامات فرهنگی، تبلیغی، ترویجی، اجتماعی و عمرانی است و حرم حضرت معصومه (س) دومین حرم اهل بیت و یکی از مجموعه‌هایی است که نقش مهمی در مسائل فرهنگی و الگوسازی دارد.
وی ادامه داد: آن حضرت یکی از بهترین الگوها برای مسئله عفاف و حجاب هستند و حرم ایشان مرکز کرامت و محل ترویج علوم اسلامی است و حتماً حکمتی دارد که بزرگترین حوزه علمیه در کنار حرم ایشان قرار دارد و امروز دانش‌پژوهان از ۱۱۰ کشور جهان در جوار آستان آن حضرت در حال تحصیل هستند.

فلاحی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه همانند سنوات گذشته با نشر اخبار دهه کرامت نشاط اجتماعی فراگیر را در این ایام ایجاد کنند، بیان کرد: درخواست ما این است که نهادها، برنامه‌های متوازنی در این دهه داشته باشند و از پرداختن به شخصیت حضرت معصومه (س) و معرفی جایگاه و ویژگی‌های ایشان با تولید محتوا و کار فرهنگی، تبلیغی، ترویجی و رسانه‌ای غافل نشوند.

وی با اشاره به اینکه در صحن جوادالائمه و پیامبر اعظم و میدان آستانه نیز مواکب به زائرین خدمت‌رسانی می‌کنند، بیان کرد: مردمی کردن جشن‌های دهه کرامت کار بسیار مهمی است و همه باید به آن بپردازیم و زمانی موفق هستیم که مثل عاشورا بر در هر خانه بیرق دهه کرامت توسط خود مردم نصب شود. گل‌آرایی ضریح حرم توسط خادمان حرم بانوی کرامت با همکاری خادمان حرم امام رضا (ع) انجام می‌شود.

فلاحی با اشاره به اینکه فضا سازی محیط حرم بانوی کرامت و پیرامون حرم بیش از سال‌های گذشته در دستور کار قرار دارد، افزود: سرکشی از خانواده‌های شهدا و مدارس و دانشگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی توسط سفیران کریمه انجام می‌شود.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229531 برچسب‌ها ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ کرامت است
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آماده‌ی دهه‌ی کرامت است
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد